Smile, it’s a new day

Hello guys!

Hur mår vi idag? Jag har jobbat hela förmiddagen så bloggar först nu, men det är väl ok? 🙂 Snart får vi dessutom besök utav Andreas vän Ben som ska sova här inatt. Så soffan som vi skulle köra till pappsen får vänta tills imorgon.. Men gästrummet ska iaf tömmas idag, det är ett måste annars kommer jag vara sjukt stressad i helgen. Känns lite småjobbigt att inte berätta exakt vad det är vi sysslar med, men det blir så mycket roligare att släppa allt på en och samma gång så får ni veta exakt allt då. Men det är inte långt kvar nu, 2-3 veckor sen får ni ta del utav allt 🙂 Skoj va?

Nej nu ska jag ut med hundarna på en promenad, sen in och jobba lite mer. Sen ska jag till forma vita, ska bli så skönt att få lite fix! 🙂 Var evigheter sen jag var där så det ska bli så himla skönt. Sen min frisörtid på måndag, ååh! Nu låter det skitytligt men jag mår så mycket bättre när jag fått fixa mig och ha “allt på plats” haha.. Alla vi funkar olika, jag funkar så att jag kan fokusera på allt annat när jag fått min egentid och känner mig fräsch och 100 % lixom.

10 reaktioner på “Smile, it’s a new day”

 • Linnea says:

  Fina bilder på dig!

 • Emma says:

  Äh alla har ju sina vägar att skaffa sig känslan av kontroll och känslan av att saker känns rätt vare sig det är att se till att kalluften är på plats eller att storstäda hemmet 😊!

 • Sofia says:

  Älskar ditt leende!

 • stephanie says:

  vart har du köpt ditt halsband??

 • Så fina bilder på dig!

 • Sara says:

  Hej! Har följt dig i väldigt många år nu men tror jag aldrig kommenterat på dina inlägg. Men nu gör jag det =) Undrar en helt random sak egentligen. Tycker alla har så fina armhålor på bilder (haha). Gör du något för att den ska vara i så jämn ton och len med hjälp av photoshop och dylikt eller har du kanske något annat knep? Mina hårsäckar är svarta och därför blir det mörkt. Har funderat på om man kanske kan använda laser och bli av med problemet? Du som är skönhetskunnig gör gärna ett inlägg om tips och knep kring detta för oss med mörka moln under armarna. Tack!

  • Kissie says:

   Mina armhålor ser sällan ut som dom gör på bilden nedanför, det är för jag vaxade dom. Annars har jag också alltid svarta hårsäckar så det ser ut som att jag är hårig fast jag inte är det. så tyvärr har jag inget bra tips 🙁

   • Sara says:

    Tacks snälla för svar! Har aldrig vaxat armhlorna på grund av skräcken att hela den tunna huden ska följa med vaxremsan, men kanske får ge det en chans iallafall =)

 • n says:

  wowo vilka cringe bilder ._. så fejk så de är inte sant

 • Pia says:

  Det første bildet der 😍😍 Du er sååå fin! Og ditt hår!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *