Ser ni någon skillnad?

Att man kan bli så slut av att flytta på några möbler.. Och det var ju inte ens jag som bar på dom tyngsta sakerna, men allt meck runt omkring får mig att bli helt matt. Men det ska bli så skönt när allting är klart efter helgen 🙂 Gäller att blicka framåt! Nu sitter vi på en varsin saccosäck på golvet och försöker samla energi för att fixa det sista. Men jag måste åka mot mammsen för att lämna råttis, hon ska få bo där under helgen för tyvärr är det sällan hotell tar emot djur.

Så efter detta inlägg blir det tyvärr inte så mycket mer för idag, kommer blogga istället på tåget mot Göteborg imorgon. Då har vi ändå 3 timmar att döda, och förhoppningsvis blir jag inte dödsjuk denna gång som senast haha.. Usch vad jag mådde dåligt då.. Låg ju däckad både på vägen dit och hem! Aja, nog babblat för nu måste jag åka mot mammsen innan det blir för sent. God natt, hörs imorgon!

Föresten, ser ni någon skillnad på mig idag?

30 thoughts on “Ser ni någon skillnad?”

 1. Hej jag är en tjej på 20 år som försöker få igång min blogg där jag skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen & mycket mer! Skulle vara superkul om du tittade in! Kram 🙂

  1. Tycker du helt ärligt att det är okej att prata nedlåtande om andras utseende?
   Då har jag bara en sak att säga -Eww din personlighet

 2. Det är inte mycket kvar av dig som är äkta så det är svårt att se, men gissar på att du fyllt i underläppen igen?

 3. Det är väl din utväxt som gör så att håret ser brunt ut men du har ju sagt aldrig brunt eller mörkt hår så ingen aning…
  Du är onormalt brun i huden. Så antar det är nygjort. Nya fransar kanske…
  Svårt att se när det är mycket som är omgjort och inte helt naturligt från början.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *