Selfiepinne

Jag såg att flera av er undrade vart jag har hittat min sefliepinne som jag hade i min senaste videoblogg (länk). Jag köpte selfiepinnen + avtryckaren för 279 kr. Men nu har dom REA på det paketet och nu har selfiepinne + avtryckare för 199 kr istället.

Jag såg på instagram och hos andra bloggare att alla hade började skaffa det, först fattade jag inte vad det var för någonting så jag sökte runt lite och insåg snabbt att jag behövde en sån omedelbart haha 😉 Det underlättar mitt bloggande väldigt mycket eftersom jag behöver ju mycket bilder på mig själv till mina inlägg. Sen är det så roligt att fota med den för man får med alla sina vänner på bilden också, så slipper man fråga någon främling på stan lixom haha.. Det är ju bara dra ut pinnen (den kan bli riktigt lång) och ta en bild, sen trycker man ihop pinnen igen och lägger den i handväskan.

selfiebutiken.se hittar ni flera varianter av selfiepinnen, det finns bara själva pinnen, pinne + bluetooth avtryckare och en pinne med inbyggd avtryckare.

Hur gör man?

1. Sätt fast telefonen i hållaren längst ut på din selfiestick och veckla ut selfiepinnen upp till 1 meter.
2. Ta fotot genom att antingen använda dig av vår Bluetooth avtryckare eller ställ in nedräkningen på din kamera. Vi rekommenderar avtryckaren för att kunna fånga ögonblicket bäst!
3. KLICK! Ta din bästa selfie någonsin! 😉

IMG_0099

kissie selfiestick

kissie selfiestick

IMG_0181

28 thoughts on “Selfiepinne”

  1. Jag såg massor selfiepinnar när jag var i Paris förra veckan, så häftigt att det kommit hit! Tänkte köpa en, passar på när det är rea!

  2. Kissie nu får du faktiskt ta och läsa marknadsföringslagen, Det är fantastiskt hur du väljer att bryta mot den gång på gång!

  3. Herregud jag såg en sån i Rom men visste inte vart de köpte den.
    Blir lätt köpa en!! Slipper en kompis alltid vara utanför bilden 🙂

  4. haha, alltså.. leker inte dum nu. Men varför blir det bättre selfies? Menar du för att den tas på längre avstånd och får mer “helhet”? jag ser alltid jätteful ut på selfies som inte är extremt närbild :p

  5. problemet med dessa pinnar är väl att pinnen syns när man tar bild på sig själv? måste vara svårt att få till de så att pinnen inte syns 😛 ser inte så snyggt ut tycker jag , annars en bra grej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *