Saknar värmen igen

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Har varit vaken sen 6 imorse hehe.. Jetlaggen sitter i sig, men samtidigt tycker jag det är så himla skönt att starta dagen tidigt. Dagen blir ju mycket längre och man hinner göra så mycket mer. Jag kunde ha gått och tränat på morgonen men när jag tittade ut genom fönstret ville jag bara ligga inne, så har legat och myst med hundarna istället hehe.. Så himla mysigt har det varit. Men tänkte träna sen idag efter dagens möten 🙂

Men vad jag saknat nu att kunna träna utomlands. Varför uppskattar jag inte det mer när jag väl är där? Så himla typiskt, nu sitter jag och tittar tillbaka på bilder därifrån och önskar jag kunde vara där igen. Var perfekt att promenera upp för den där backen i Queenstown. Istället för att slösa pengar på en taxi promenerade vi upp i ca 40 minuter och fick en utmärkt workout samt en bränna på köpet. Så himla bra!

Ps. Vad har ni köpt era pojkvänner i alla hjärtans dag-present? Lite panik här hehe..

Träningskläderna kommer från members

15 reaktioner på “Saknar värmen igen”

 • Rena says:

  Jetlag has even advantages 🙂
  With love from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Pia says:

  Ja, värmen längtar vi alla efter just nu!!

 • Maria says:

  Min sambo oh jag köper inte sånt på just alla hjärtans dag, har faktiskt aldrig förstått vitsen. Jag kan känna att jag hellre visar uppskattning och köper en liten present när som under årets andra 364 dagar än bara en dag då allt höjs i pris och hetsas fram 😛 Men present till män är svårt. Kanske en parfym eller bara gå och äta middag tillsammans? 🙂

 • Sophie says:

  Har ingen pojkvän, men hade jag haft det så hade jag köpt något som jag vet att just han hade uppskattat. Alltså något personligt som exempelvis hans favoritchoklad 🙂

 • Elisa says:

  Köpa köpa köpa! Så otroligt tröttsamt med detta eviga konsumerande. Skriv en dikt, laga en god middag, städa lägenheten, bjud in till en myskväll, ta en promenad till ert favoritfik.

 • Emma says:

  Vi brukar faktiskt inte köpa något till varandra. Båda tycker dagen är fjantig =)
  Så vi ligger nog hemma i soffan och kollar på hockey haha.

 • Nathalie Bäck says:

  wow vilka photoshopmissar på andra bilden,,,om man kollar på din arm som hänger mot midjan och ena låret, weird hack där ju xD

  • Lava says:

   Haha! Trodde först du bara snacka skit o var avundsjuk men tittade sedan noga på bilden!!! Den redigeringen var inge vidare!!!!

   • Hhhh says:

    Jag ser inget hack? 🤔

    Jag köpte ett dataspel som min kille gärna vill testa till honom… Är tillsammans med en datanörd så spel är typ de mest uppskattade presenterna! Haha 😀

  • C says:

   Jag har faktiskt alltid trott Alexandra när hon säger att hon inte redigerar sina bilder. Men hacket på insidan av vänstra lår, andra bilden, ser ganska konstigt ut… Men det kanske finns en annan förklaring bakom🙂

 • Lise says:

  Jag köpte en klocka till sambon 😊 Självklart måste man inte köpa något till varandra på alla hjärtansdag, men jag hade ändå tänkt köpa klockan till honom, så varför inte på alla hjärtansdag?

 • maja says:

  Så fina träningskläder!!

  Kika gärna in på https://nouw.com/homeinterior visar hur man blir väck sladdröror och skriver om vårens trender!!

 • tary says:

  Vad är det för gråa fläckar på andra bilden på byxorna?

 • Nina Green says:

  Vi åt en alla hjärtans dag frukost ute i måndags. Min man kör lastbil så han åkte i måndags och kommer hem sent imorgon. Jag ska åka och köpa kinderägg till barnen innan drm ska hämtas. Glad alla hjärtans dag. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *