Så som folk håller på borde ju alla bloggare lida av ätstörningar mm..

Ana-gina har tydligen droppat massa i vikt, vart själv chockad och ryktes med i överskrifterna “HON HAR ANOREXIA!”. Fast nej, jag trodde ju såklart inte hon hade anorexia, men jag tror att hon har låtit sig driva iväg i en media-branch och känner att hon borde förlora vikt. Men jag förstår henne, hon syns i TV ofta nu för tiden och plåtas för olika omslag. Klart man får lite press av att se snygg ut. Dock har hon alltid varit den “roliga” och dom roliga behöver ju inte vara snygg på samma sett. Hoppas ni förstår vad jag menar nu och inte misstolkar det. För alla hamnar i olika fack, Kenza MÅSTE ju mer eller mindre vara snygg för hon är inte rolig. Blondindbella provocerar genom att gå upp vikt och hon behöver inte vara snygg, för hon är rik och det provocerar tillräckligt.

För att synas eller höras måste man ha NÅTT, något som sticker ut.. Är man inte snygg måste man ha humor, eller sjukt mycket pengar och kan resa jorden runt.. Eller ha konstiga starka åsikter som Hanna Widerstedht (hur stavas hennes efternamn?). Så när man går ut ur sitt fack, och vill ändra sig (för sin egna skull eller andras, spelar ingen roll för det kommer aldrig komma fram) så reagerar folk. Då skriker folk att man har anorexia, tex.

Jag handskas med anorexia-rykten vaaarje dag. Beroende på om jag har en bra eller dålig dag så tar jag åt mig ibland, och ibland inte. Ibland har jag frågat mig själv om jag har en ätstörning. Men sen kommer jag på mig själv äta choklad framför datorn vid 10-tiden på kvällen och förstår att jag mår bra. Dock läser jag ju dom där orden VARJE dag, inte konstigt att man ifrågesätter sig själv ibland. Så mycket skit som alla bloggare få borde ju alla lida av störning. Vi får ju höra att vi har gått upp vikt, ner i vikt, fått dålig hy osv osv.. Sjukt att vi flesta bloggare är så starka som vi är. Undrar vad det beror på.. Pengar? Stöd från vänner/ familj? Vad tror ni? För vi bloggare ÄR starka, som fan!

154 reaktioner på “Så som folk håller på borde ju alla bloggare lida av ätstörningar mm..”

 • D says:

  Asså, vad är det du vill Kenza egentligen?!

  • Ronja Zorina says:

   Av ALLT hon skrev var det BARA den lilla delen om Kenza du reagerade på.. Suck, visar ju bara på hur bloggläsare “tar allt personligt” fast ÅT sina favoritbloggare.. Hon nämnde liksom fyra andra bloggare och skrev väldigt mycket mindre snällt om Blondinbella.

   Men ändå är det bara Kenza du reagerar på..?

 • Nina says:

  Yes, ni är riktigt starka 🙂

  Första kommentaren 😀

 • Fitspoblogg says:

  Jävlar vad smal hon har blivit!

 • Me says:

  Kenza är ju sjukt rolig när hon visar det.

  Och vad är du? Varken snygg, rolig eller superrik.

 • Johanna says:

  Fast kenza är rolig! (: och du har Inte aneroxia,du är smal men du har inte aneroxia ,utan bara bara jävligt photoshoppade bilder! <3

  • Clara says:

   Kom med den kommentaren igen sen när du vet något om photoshop sötnos. :/

   Du ska absolut inte ta åt dig Alexandra. Du har ditt liv, som det inte är något fel på. Alla har en brist, vissa har större och vissa mindre.

 • Ted says:

  du är ju både snygg och skriver bra saker 🙂

 • oroa dig du för riktiga problem istället says:

  Alltså här har jag gått runt att tro att kanske vårdpersonal är starka
  som ser människor som dör varje dag, och träffar anhöriga i sorg,
  som försöker vårda människor utan några resurser,
  fan jag trodde DOM var STARKA..

  Men nu vet jag bätrre.. bloggare, DET är tufft..
  ojojojoj

  Lilla gumman.
  Ska bli kul när du får en chock och växer upp..

  snälla låt iafallafall det hända

  • Mini says:

   Tack från en sköterska:)

  • Jennifer says:

   Så du tror inte stora bloggare genom lider någonting?Dom får MINST 1 dum kommentar varje dag,såklart är det tufft!Ditt jobb är väll också de men på olika sätt?

  • Ronja Zorina says:

   Men snälla lilla vännen, alla människor har olika problem och det går inte att jämföra.
   Kul att du beter dig som att vårdpersonal har det så himla jobbigt.. Jag som trodde det var jobbigt att svälta ihjäl eller oroa sig för att en trupp soldater skall attackera.

   Jobbigt det ska bli för DIG när du “växer upp” och får uppleva riktiga problem..

   Antar också att du aldrig någonsin yttrat orden “Jag har inget att ha på mig” när du står vid garderoben, för det vore ju väldigt konstigt av dig när det finns folk i Ryssland som fryser ihjäl.. “Väx upp”.

   Man kan inte ställa en persons problem i proportion mot en annans, PUNKT.

 • Aili says:

  Många bloggar tror jag verkligen har hård press på sig och är starka! 🙂

 • Clara says:

  Haha Kissie du skriver alltid så bra saker 😉

 • Fanny says:

  blondinbella är ju FÖR fet. fettma på hög nivå. tyvärr.

  • Elin says:

   Hur frisk i huvudet är du egentligen? Den enda förklaringen till det du säger är att du måste ha en form av ätstörning eller så har du en skev kroppsuppfattning. Bella har kurvor och hon verkar älska det, inget fel med det. Gå och lägg dej istället och skaffa dej en frisk kroppsuppfattning

   • Chris says:

    Är du helt sinnesrubbad? lär dig skillnaden mellan kurvor och FETT/FETTVALKAR.. något alla borde lära sig..

    • Ellinor says:

     Fett är inte hela världen, och definitivt inget som angår dig. Dessutom är inte Bella överviktig, så…

 • Norda says:

  love your blog!

 • Julia says:

  bra skrivet! go girl!

 • Anonymous says:

  bra skrivet 🙂 du har bästa bloggen!

 • Julia says:

  Eller förlåt! Skämt var ett dåligt ord för att “förklara” hoppas ni förstår vad jag menar ändå!

 • Anonymous says:

  Men hallå måste ni försvara Kenza hela jävla tiden? Är hon er syster eller mor? Get over yourselves! Ni är minst lika elaka mot Kissie som hon är mot dessa tjejer när ni hoppar på henne med kränkande ord. Sluta hyckla människor.

 • johanna says:

  ALLA SOM LÄSER DETTA!! LÄS MIN BLOGG SNÄLLA 😀

 • Anonymous says:

  Så man kan inte vara kurvig/normal för att vara snygg, menar du?
  Så man måste vara lika smal som du för att vara snygg?
  Kul att du talar för dig själv, när det är en individfråga. Det finns antagligen väldigt många grabbar och flickor som tycker Blondinbella har den snyggaste kroppen, och att AnaGina är tråkig och du likaså. Du behöver vara lite tydligare när du skriver, du skriver ju ändå inför flera tusen unga människor som påverkas av dina åsikter. Pinsamt.

  • Anonymous says:

   Ja men verkligen…det hela det här blogg inläggen handlar om är hur man är bara snygg om man är smal.Not so very intelligently written in my opinion.Man kan ha sina egna åsikter såklart men det är inte snygg om man skriver det som en statment. Och blondinbella är ju en av de syggaste bloggerskarna tycker jag! Stackars unga som blir påverkad av det här.Bättre att vara naturligt snygg,säker och glad!

  • Madde says:

   Okej, så du har rätt att hacka på smala människor och säga att Ana Gina och Alexandra ser tråkiga ut, men ändå ska du klaga på om någon hackar på en lite större person som BB. Fattar inte varför så många människor bryr sig så jäkla mycket om hur andra ser ut, asså seriöst….vem bryr sig om man är smal eller lite större? Man är väl för fan lika fin och lika mycket värd för det. Vart är världen på väg….

 • Anonymous says:

  Att Kenza är tråkig har Kissie rätt i! Hon är bara en opersonlig och tråkig bloggerska som är känd för att hon är snygg och bara därför.

 • Rebecka says:

  förstår vad du menar, gillar hur du skriver och hur du tänker.
  du borde skriva mer såna här inlägg istället för ytligheter som smink och kläder som du skriver om VARJE dag..
  men det kanske är just det som lockar läsare, jag vet inte..
  men hoppas som sagt att du kan skriva flera inlägg av den här typen!

  tack på förhand!

  • Rebecka says:

   Synd att du inte kan ta va man skriver 😉 egentligen handlade allt detta ju om att du ska sluta säga att kramgoa är fula. Du förstör små flickor när du skriver så , inte så svårt att räkna ut va???

 • Vanja says:

  rätt tänkt! håller med dig!

 • Malin says:

  Jag reagerade mer på ordet “snygg”. Vad som är snyggt för dig, är det fulaste som finns för någon annan. Jag förstår vad du menar. Men när man använder ordet “snygg” så låter det… konstigt. Jag ser inte Blondinbella som fet och äcklig, jag tycker sånna kroppar ÄR snygga. Det låter bara som “hon är inte snygg”.
  Men förstår vad du menar. Just sayin’ liksom. 🙂

 • Jep says:

  Alltså, jag förstår din point. Jag brukar inte vara så löjlig att jag kommenterar på bloggar mm. men nu gör jag det… Alltså, som sagt jag förstår din point och dina åsikter har utvecklats så mycket sen jag började läsa Kissies! Nu är det ändå så att jag tycker att du försvarar och talar alldeles för mycket om bloggandet osv… Jag förstår att det säkert inte är meningen att du vill få uppärksamhet eller ngt, men ibland känns det som så. Det är ofta så att du själv upphetsar folk med dina “svar på tal” etc. och det gör att du om en vecka igen måste svara på skvaller som skrivs om dig pga ngt du skrivit på din blog. Svårt att förklara vad jag är efter här, men ett försök ivf! Och nu vill jag inte att människor tar detta som att jag skulle hata Kissie eller ngt liknande, ville bara säga en sak jag uppmärksammat på senaste tiden:)

 • Sara says:

  anorexia hit eller dit, att man äter choklad betyder inte att man INTE lider av anorexia.. nu menar jag inte att du lider utav det, men jätte många som gör det äter tex BARA choklad.
  så länge du ligger på ett kaloriunderskott så äre ganska svårt att få den där välsvarvade kroppen som du jagar på gymet, omöjligt skulle jag vilja säga.. mera styrketräning, mer näringsrik mat och mindre konditionsträning skulle leda in dig på rätt spår. jag följer din blogg för att du är intressant och rolig att följa, och jag är imponerad utav dina framgångar! jag har tävlat i bodyfitness, så angående kost och träning så vet jag garanterat vad jag talar om..så kände ett behov av att få skriva av mig lite grann..

  tack för rolig läsning med fina bilder, varje dag!
  /Sara

  • Ronja Zorina says:

   Fast äter man BARA choklad lär det ju inte vara anorexia man har, utan en annan ätstörning..

   • Annie says:

    Chokladia?

    • elin says:

     sockerberoende

     • Anitram says:

      Oavsett om man försöker undvika att äta när man har anorexia så MÅSTE kroppen ha lite näring, annars dör man. Så är det bara. Att äta lite, lite grand men men socker i är faktiskt ett jättebra sätt för kroppen att överleva, även om det så klart inte är hälsosamt.

   • Anna says:

    Fattar inte vad du menar. Jag levde på chips,sockerdricka och apelsinjuice när jag hade anorexia. Men det var ju inte så att jag åt flera påsar chips om dagen och drack massa läsk och juice. Utan jag åt/drack endast det jag behövde för att hålla mig “levande”. Och läkarna så att jag hade anorexia och jag tror att de vet vad de pratar om. Har även haft en kompis som under sin sjukdomstid enbart åt godis, men hon åt heller inga stora mängder hon heller.

   • Amalia says:

    Men NEJ Zorina!!! Jag hade diagnosticerad anorexia i 10 år, var tvångsinlagd flera gånger. Ibland levde jag på typ cola och snickers. Det var alltså ingen hetsätning, ingen bulimi eller nån annan ätstörning. Kunde helt enkelt vara så att jag hällde i mig en burk cola som lunch för att klara skolan och tog en snickers när jag var nära att svimma. Bara för att överleva. Så du menar att det inte är anorexia??? Jag vägde 15 kilo mindre än minimigräns för min längd.
    Sen är det ju förstås så att det mesta sitter i huvudet. När dom tvingade upp mig ett par kilo mådde jag sämre än någonsin, hatade mig själv 24/7 etc. Att man har gått upp i vikt betyder inte att man är frisk från anorexian. Det var ett helvete för mig när jag kämpade som fan att bli frisk och så kommer folk och säger typ “men guud du är ju inte alls så smal, hur kan du ha anorexia?” Ja, då fick man ju återfall igen and so on.

 • Vanja says:

  Lilla lilla kissie har du sååå dåligt självförtroende att du var tvungen att ändra min kommentar.. Haha.. Visar bara att du inte är sååå stark som du påstår..

 • maria says:

  Varken Gina , Kenza eller Bella måste vara snygga för de är alla tre intressanta , intelligenta och talangfulla .
  De är inte heller besatta av , utan har en sund inställning till , sitt yttre .
  Du har INGET gemensamt med dem , du är deras MOTSATS , så sluta jämföra dig med dem .

 • Maria says:

  Jag tycker du pratar så mycket blajja emellanåt, förstår inte alls vad du vill ha sagt med detta inlägget.

  • C says:

   Ett försök att dölja hennes jättedåliga självförtroende verkar det som. Vad har hon att komma med? Ingenting. Hela hon är pinsam och fejk, även dom flesta inläggen är fejk (kopierade), vilket gör hennes blogg också fejk…

 • linnea says:

  har igentligen inget emot dig, men som du skriver det.
  vem säger att man inte kan vara snygg trots att man är lite mullig. man behöver inte se ut som att man har anorexia för att vara snygg.
  och du säger att du inte vill bråka med blondinbella men varför fortsätter du komentera hennes vikt som inte ens är så farlig.
  i mina ögon är hon snygg. säger inte att du inte är det. men mallen för snygghet är inte alltid smal.
  tack & bock

 • ebba says:

  Det ligger något i det du skriverr!!

 • Nenzy says:

  Detta med all kroppshets!

  Jag led av ätstörningar, låg inne på psyk och mådde skit över min kropp.
  Det jag inte visste var vad det berodde på:

  Jag blev sexuellt utnyttjad av min egen morfar.

  Läs min historia;

  nenzys.blogg.se

  • annapanna says:

   hur täcks du skriva sånna saker på internet så alla får se? bara så att folk skall läsa din blogg.. man blir bara älcklad.. att du har blivit sexuellt utnjyttjad? spara den saken till dig själv och dom som kan hjälpa dig.

   • Anonymous says:

    Eh ursäkta dig annapanna! Men varför i hela friden ska man hålla sånt
    För sig själv?! Visst jag kan hålla med om att det är illa att man använder
    Sånt för att få folk att läsa ens blogg.
    Men helt sjukt att säga till “offret” att du ska
    Skämmas över det här och inte berätta för någon.
    Folk bearbetar saker på olika sätt. Och vissa
    Tar sig igenom sådana jobbiga saker genom att
    Prata öppet om det! Eller kanske för att berätta för andra
    Som har vari med om liknande händelser att den personen är inte
    Ensam, att man inte ska skämmas! Många sådana fall anmäls aldrig
    Pga sådana kommentarer- håll det för dig själv
    Eller berätta bara för dom som kan hjälpa dig.

   • Anitram says:

    Håller med Anonym! Det är som om jag skulle säga till dig efter att du blivit våldtagen att “håll det för dig själv”. Dumt.

   • Anonymous says:

    Du är ju dum i huvudet Anna panna

   • Anonymous says:

    annapanna du äcklar mig. Hur kan du säga så, vad är du för liten människa? Om du inte vill läsa om sådant så skit i det, och håll DET för dig själv!! Starkt att gå ut och berätta och stå på sig, det som har hänt är fel och INTE hennes fel.

  • Norah says:

   Hej.
   Har du tänkt på din familj när du skapade den där bloggen?
   Där du öppet berättar om att din morfar har utnyttjat dig.
   Du är ju inte anonym på bloggen, folk kommer känna igen dig.
   Det kanske är det du vill. Men tror du verkligen att din mormor
   vill att det ska ligga ute på nätet om vad hennes man gjort mot dig?
   Jag kollade faktiskt in din blogg, där du skriver att din mormor
   är helt förstörd över vad hon fått veta.
   Det är inte så konstigt. Hon kommer gå in i en sorgeprocess
   för att bearbeta detta. Men att hennes barnbarn berättar
   detta för världen, på internet, där folk från eran ort kan se …
   Hon kanske inte vill att ALLA ska veta det.
   Hon kanske inte känner att det känns bra att du skriver
   om det på internet, om hennes man.
   Detta är något som påverkar henne.
   Du skulle ju kunnat skriva “utnytthad av en familjemedlem” …
   Då skulle det fortfarande finnas en anonymitet som skyddar
   din familj på ett annat sätt.
   Dessutom. Du skriver i bloggen att du funderade på att göra en polisanmälan
   mot några som du benämner med en bokstav.
   Hoppas du inser att din mormor, eller nån annan från din släkt ka
   anmäla DIG för FÖRTAL OCH KRÄNKNING.
   För saknar man bevis tillexempel är det bara hörsägen.
   Men du borde tänka både en och två ggr innan du utsätter din familj för detta.
   Det är fruktansvärt.
   Det känns som du skrev “av min egen morfar” bara för att folk skulle bli chockade
   och gå in på din blogg. Det är så fult. Förlita dig på dina skriverier istället för att chocka människor
   till att klicka och läsa.

   Jag själv blev sexuellt utnyttjad när jag var liten.
   Jag skulle ALDRIG starta en blogg och prata om det på ett
   vis där jag namnger och offentliggör förövarna.

   Vad folk gör nuförtiden för att bli uppmärksammade och kända.
   Detta var riktigt fult.

   • Anonymous says:

    Nordah, jag antar att du gick in och läste och bara läste inlägget längst upp. Men inte från första början om du hade gjort det borde du vetat att hon är anonym på bloggen. Hon har inte skrivit vem hon är och förkortningarna på namnen är för att kalla de något så man vet vem den skriver om . Det betyder står det k kanske den inte börjar på k eller b och inte börjar på b. Och om sagt alla sörjer på sitt sett. Ingen vet vem hon är och ingen utomstående vet om eftersom den om skriver dem bloggen är anonym. Har läst hennes blogg från början och inte nånstans får man veta vem den bakom bloggen är så fattar inte vad du gnäller om.

    • Norah says:

     “Gnäller”, fattar inte när folk säger så om något som inte är gnäll.
     Om hon just NU inte har bilder, vad säger att hon inte kommer ha bilder,
     råka säga något för mycket som gör att det går att identifiera.
     Finns så mycket.
     Men “Gnäller” … Jadu. Det var ett sätt för dig att förminska det jag skrev.
     Men det funkar inte. Jag skrev mina tankar och åsikter,
     och det får man vara beredd på när man skriver en kommentar,
     länkar till sin blogg, och säger att man blev förgripen på av sin egen morfar.
     Handlar inte om “gnäll”.

    • Norah says:

     Och Ja. Jag förstår också att förkortningarna är för att kalla dom något.
     Oavsett om det är deras riktiga första bokstav eller inte.
     Det var inte det som var poängen. Poängen var att hon kunde
     bli anmäld för samma sak.
     Därav skrev jag:
     “Du skriver i bloggen att du funderade på att göra en polisanmälan
     mot några som du benämner med en bokstav.
     Hoppas du inser att din mormor, eller nån annan från din släkt ka
     anmäla DIG för FÖRTAL OCH KRÄNKNING”
     För att uppmärksamma henne om att hon kan bli anmäld.
     Och det är inte lätt det.

  • Norah says:

   PS:
   Notera nu att jag INTE säger att detta är något
   du ska hålla för dig själv.
   Notera att det inte är att jag säger att man inte
   kan skaffa sig en blogg och berättar om sina upplevelser,
   tankar och känslor.
   Men när man gör sig själv offentlig,
   där folk kan identifiera en.
   och man pekar ut en förövare,
   som dessutom är en familjemedlem …
   och folk då direkt får reda på att det var din morfar.
   Om du kan identifieras … Då kan din mormor genom
   din blogg göras det också.
   Och detta kanske inte är nått som är Ok för henne.
   Hon kanske inte vill stå i en närbutik och så kommer det förbi
   folk och viskar “där är hon, hennes man förgrep sig på sitt barnbarn” …
   Det är inte schysst att göra det mot din mormor.
   Du borde benämnt det som “familjemedlem” eller “någon nära” eller liknande.
   Men detta blottar en hel drös med människor som jag betvivlar är helt OK
   med att du delar detta med hela världen.

   Men klart att det är bra att det finns bloggar där
   sånt här uppmärksammas.
   För att klargöra:
   – Är det bra att det finns bloggar som tar
   upp svåra frågor problem och känslor?
   Ja

   – Är det bra att det finns bloggar där man
   pratar om hur man går vidare efter
   en sån här tragedi (vilket det just är) ?
   Ja

   – Ärdet bra att det finns bloggar där man
   delar med sig om hur det är att leva med
   såna här skavsår i själen?
   Ja

   – Ska man hålla sånt här för sig själv?
   Både Ja å Nej,
   Beror på hur man gör det.

   – Är det bra att det finns bloggar som
   uppmärksammar sexuellt utnyttjande?
   Ja

   – Men ska det göras på det här sättet?
   N E J!

 • Lollo says:

  Tycker du att Bella är tjock?
  Hon lever ett hälsosamt liv utan ALCOHOL jämfört med dig. Hon tränar och äter som man ska, hon mår bra med den hon är, hon är en BRA förebild för ungdomar i 13-18 års åldern. Jag tycker synd om dig som inte förstår att det är hälsosammare att inte dricka alcohol och träna samt äta dom man ska. Man är inte hälsosam om man dricker sig full varannan dag och äter för lite.

 • Jag says:

  Jag tycker bloggare är starka, som du säger. Men inte starkare än andra människor. Alla är en individ med sina problem- Har du ens sökt jobb någon gång? Du har ju pengar. Och får det genom ett roligt rätt. Och hade du inte tyckt det var roligt hade du ändå kanske inte gett upp det eftersom du tjänar så pass bra genom det. Ni har enbart haft en jjävla tur. Nåt i i er som folk har fastnat vid och tycker är kul att läsa om.

  Det sjuka är att ni får unga att må ännu sämre än vad vi redan gör genom alla snygga bilder på er där ni fixat till så allt ser så jävla perfekt ut. Man känner sig direkt ful när man ser era ttillgjorda bilder, någonsatsn inom en blir man osäker på sig själv. bra jobbat

  • Ronja Zorina says:

   Säger du “Bra jobbat” till den där snygga tjejen i din skola/på ditt jobb/du såg på gatan också?
   För det är ju precis lika “bra jobbat” att hon får dig att känna dig fulare eftersom hon är tillfixad och perfekt..

   Sorry men felet ligger faktiskt hos dig där – det är inte något du kan försöka ge någon annan dåligt samvete för bara för att du tycker dem ser bra ut.. Helt vrickat ju..

   • Moa says:

    Vad då “helt vrickat”? Du tycks ha svårt för att förstå vissa saker Ronja. Drar konstiga paralleller och tycks försvara Kissie i det mesta.

    • haha says:

     Jag har också tänkt på det. Hon svarar ofta på kommentarer som hon gjort en egen tolkning till. Ibland undrar jag om hon tänker fel med flit eller hon kanske bara är helt insnöad på Kissie och därmed blir pinsamt överkänslig för kommentarer mot Kissie.

 • anny says:

  men du känner ju ingen av dom egentligen så då kan du heller inte sita och säga ” såhär är det” att “isabella gör si eller så” och” kenza är inte dittan eller dattan”, du säger ju själv att du hela tiden blir dömd utan att folk ens känner dig så sluta göra detsamma!

 • Nora says:

  Det er så leit at slanke-presset er så stort i dagens samfunn, og som du sier; kanskje ekstra sterkt i mediabildet ?
  Jeg kan ærlig si at jeg har vært bekymret over deg fordi du er så tynn, og du spiser lite og ekstremt sunt. Men samtidig så ser det ut til at du har det bra og fungerer toppers!

  • norsk says:

   haha Kissie finnes ikke sunn på noen måte, Hun lever et veldig usunt liv. Hadde du hatt litt peiling så hadde du sikkert sett annerledes på det.

 • Jenny says:

  Haha, sedan ser jag inlägget över detta.. Hur man ska kämpa för att se ut.. Ni är inte starka, haha, vi läsare är starka som ser hur ni vill förändra OSS!

 • Klara says:

  Fast Kissie nu blir det ju sådär fel igen som när du skrev om Blondinbella sist i ett inlägg.

  Du måste ju skriva det för att försökta provocera, för i vilken värld är detta ett “snällt” inlägg?
  Om Bella nu älskar sin kropp som den är, och mår bra så är väl det super! Good for her!
  Hur kan hennes extra kilon störa dig så mycket? Du behöver inte skriva att “hon behöver inte vara snygg,
  för hon är rik och det provocerar tillräckligt.” Kom igen? Vart vill du komma? När blev det DU som avgör vem som är snygg/ful/tjock/smal/rolig/tråkig? Är det så att du känner Kenza också och tycker att hon är tråkig? Hon kanske inte behöver skriva massa skämt på sin blogg för att uttrycka sig och visa att hon ÄR rolig. Eller? Det är väl samma sak som att säga att du är fett korkad, för du skriver aldrig om smarta grejer på din blogg, utan bara om skönhet, kläder.. osv. “Du fattar vad jag menar”.
  Och Ana-Gina var ju snygg innan hon blev smalare, och rolig.

  Du har massor av dubbelmoral, du säger “Alla är vackra oavsätt kroppsbyggnad” och “vi är alla vackra”, men så ska det klankas ned på den som är lite större och hylla den som är smalare. Och att säga “men hon behöver inte vara snygg”?

 • Haha says:

  Kenza är både roligare och snyggare än dig!

 • Emelie says:

  SLUTA VIKTHETSAAAAAAAAA!

  Fan bloggvärlden är den värsta källan till vikthetsningen. Jag blev chockad över Gina’s viktras, för jag tycker hon är en härlig tjej som tillskillnad från er andra inte varit så brydd om utseende osv. Och helt plötsligt har hon nästan din kropp, och detta på kort tid. KLART man blir orolig. Sluta hacka på varandra, det skapar bara hets hos era läsare också! Och ja, förr i tiden var jag orolig för dig med för det såg ut som att du skulle tyna abort.

  • P says:

   Jag håller med om att man ska sluta vikthetsa men att skriva att folk har anorexia hit och dit är ju också att vikthetsa.

 • Elin says:

  Så man kan inte vara snygg enligt dig om man inte har en supersmal kropp..? Man behöver inte vara smal för att vara snygg!

 • Jenny says:

  du kommer väl antagligen inte ens läsa detta men whatever.. jag gillar dig alexandra, läser din blogg väldigt ofta osvosv.
  men blir ganska trött på den här dubbelmoralen du kör med. det mesta av din blogg handlar i princip om utseende och att man ska vara smal, ju smalare desto bättre typ. och sen helt plötsligt så får du något ryck och skriver att alla är lika värda och att det inte är konstigt att folk får aneroxia pga media osv, men du inser inte att du själv ökat statestiken på hur många som har aneroxia eller? när du ständigt nedvärderar folk som väger typ 55+

 • Varför ska det vara sådan jävla hets angående vikt så fort man blir känd? Inte fan blir man snyggare av att vara tunn som jag vet inte vad.. Tycker bara att det är så jävla tragiskt man ska vara nöjd som man är inte behöva banta ner sig så man blir spinkig bara för att man
  är känd och syns i media! MAN SKA INTE GÅ EFTER UTSIDAN DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS! GLÖM ALDRIG DET!

 • Karin says:

  Kissie. Du har verkligen inte aneroxia. Du ar “normal”. Du ar inte for smal utan Gina ar aneroxia om man ska saga eller jamfor mellan er tva. Hon ar smalare och du ar normal 🙂

  • s says:

   Anorexia är en sjukdom, och om du har sett ett riktigt anorexiafall så skulle du nog inte tycka att Gina ens är i närheten… så sjukt att smalhet ska kopplas ihop med anorexia! Jag har alltid i mina yngre dagar som tonåring haft sjukt svårt att gå upp i vikt och fick också höra att jag hade anorexia, fast jag åt jämt och mådde bra förövrigt. Det är lika roligt att höra det som att en större person får höra ordet tjockis.

   • P says:

    Ja anorexia är en sjukdom och inte en vikt… så hur kan du uttala dig om någon har anorexia eller inte enbart genom deras utseende?

  • Anonymous says:

   Är du blind?

 • Linnea says:

  Riktigt bra skrivet! skit i alla andra som bara ska hitta fel, du är redigt stark Alexandra<3

 • bea says:

  så du påstår att du är tråkig eftersom du ser bra ut? hahaha lite dubbelmoral där kissie 😉

 • Hej! Vi är två tjejer från Borås som går gymnasielinjen Hår & MakeUp stylist. Här på bloggen kommer ni att kunna följa oss genom vår utbildning men även få ta del av våran vardag, olika outfits, träning mm.

  tigerbrudarna.blogg.se

 • f says:

  vafan
  sluta upp med denna hysteri kring ANDRAS kroppar.. spelar väl ingen jävla roll hur en annan person väljer att leva sitt liv. lägg fokus på nåt annat än att kränka andra människor.

 • Monika says:

  Du gjorde ju samma sak själv och tryckte ner alla. Bete dig själv som du vill bli behandlad!

 • Alicia says:

  Alla titta gärna in på min blogg behöver erat stöd med kommenater och massa skoj! Behöver stöd med min ponny som är lika orutenerad som en 7 åring men har talng,behöver stöd med skolan och min vikt målet är att gå ner 10 kg 🙂 In och kommentera nu! 😀

 • Anonymous says:

  Nä men nu har du ju använt bilder på andra personer.
  Hoppas dom fakturerar dig eftersom du säger att du fakturerar alla som använder bilder på dig.
  Du är lika dum som du ser ut.

 • Hej says:

  Alexandra ta inte åt dig av alla mobbade kommentarer.
  dom flesta har ju ett eller annat överflödigt fett dom “aldrig” blir av med och därför älskar dom att hacka på tjejer som är vältränade och fitta genom att kalla dom skelett och annat löjligt. isabella är överviktig. tjock. fet. den som säger annat har ju klara grova synfel. det är väl inget fel på att hon är tjock. det är inte olagligt, men hon ÄR tjock.
  kenza är sjukt tråkig det har du rätt i. eller hon är väll inte tråkig men att läsa hennes blogg är som att läsa en liten prinsessdrömdagbok och det anser jag vara tråkigt.
  anagina är fett rolig. plus att hon har en auora eller nått runt henne som bara gör att man gillar henne:) hoppas hon tränat och äter hälsosamt och gått ner genom det!
  kram

  • hahah says:

   “fitta” – hahah… passande ord till denna blogg…

  • Cilla says:

   Är du SER-I-ÖS? Herregud. Blondinbella är inte fel, hon är normal. NORMAL. Denna bild på henne är ganska gammal, hon har lagt ut flera bikinibilder från hennes senaste resa över nyår. Hon ser jättebra ut. Jag blir ledsen när jag läser sånna kommentarer som den DU postar. Fattar du att pga personer som dig, så får folk ätstörningar? Just nu sitter det flera tusen där hemma och läser denna jävla Kissies blogg, och dina kommentarer och tänker “shit, jag är ju samma storlek som bella, jag måste banta” när dom fan inte behöver det, så länge dom är lyckliga.

   Släng dig i väggen idiot.

   • Svar till Cilla says:

    Du Cilla, hur många SUPERSMALA tjejer tror du inte tar illa vid sig av alla anorexiakommentarer då? VA?! Jag är, och har alltid varit en supersmal tjej trots att jag tränar och äter mycket. Och även jag har fått anorexia glåpord. Inte särskilt roligt, så tänk lite…

 • Sandra says:

  Förut när ginas blogg var mindre brukade hon alltid skriva om hur hon försöker gå ner i vikt och om hur försöker bli av med sötsuget, och det skrev hon INNAN hon blev ens så stor som hon är nu. Då hon inte ens hade 10 milj visningar på youtube eller hur mycket nu än har nu. Och man behöver inte vara smal för att vara snygg? Jag har alltid tyckt att Gina är sjukt vacker, dessutom så är kenza också rolig. Alla är inte lika ytliga som du kissie 😛

 • issa says:

  Jag tycker inte du ska trycka ner folk för att dem inte ser ut som du gör. Har Gina aneroxia så är det hennes sak, inte din. Har blondinbella gått upp i vikt är det hennes sak, inte din. Och vem sa att man inte kan vara snygg bara för att man är lite smalare eller har några kilo extra?
  Jag fattar inte hur folk kan ta dig som en inspiration när du bara gör plastikoperationer. Man vill vara naturligt snygg, inte plastigt snygg. Det enda du gör som är bra är att träna. Resten är plastik. Du ska inte trycka ner på varken Gina, Kenza eller Blondinbella, för de är i alla fall naturligt snygga.

 • Emma says:

  Helt rätt. Men du, Alexandra, man kan väl vara rund/lite tjock men samtidigt vara snygg? Ansiktet kan väl ändå vara snyggt, eller?

 • Lisa Johnson says:

  När jag har sett youtube-klipp på Blondinbella blev jag imponerad av hennes utstrålning. Hon kör sitt race och verkar inte ha hackat upp sig på repeat knappen som uppenbarligen du verkar ha gjort. Du återkommer stääääändigt till att kommentera och postar mindre smickrande bilder på henne på DIN blogg. Du däremot, ser märkligt konstig och oskön ut på dina youtube-klipp. På bloggen postas ständigt samma ank-“smile” och att läsa dina numera “snälla” och “insiktsfulla” inlägg….pfff, lägg av! Ditt djupa “fina” inre, pyr ut över ditt plastiga oäkta yttre! (tandfasad, löshår, fake-naglar, plastbröst, näsoperation) yeah! Ank-smile*

 • Elin says:

  Kissie, jag tror inte du vet vad ätstörningar är, för isåfall skulle du inte “motbevisa” ryktet med att du äter godis. Det handlar om en skev kroppsuppfattning (som du uppenbarligen har), kontroll, mat/träning blir en slags besatthet. Och mycket mer men detta är typ de som “förklarar” ätstörningar.

 • Sofia says:

  OCH DU HAR BARA STORA TÖTTAR OCH WANNABE. Du är varken snygg eller rolig. Du ser liksom polsk ut.. Och så gör du allt för att likna natasha. Hon såg ut som du gör nu INNAN dig. Du kopierar psyq’s blogg. Pinsam!!!

  • Ronja Zorina says:

   Nej, DU är pinsam som motiverar att hon inte skulle vara snygg eftersom hon “ser liksom polsk ut”.
   Hur jävla ointelligent som helst, för det första, att antyda att en hel nation skulle vara fula pga landet de kommer ifrån.
   För det andra; Hon ÄR delvis polsk.. Give shit, liksom?

   “Ser liksom polsk ut”.. Håhåjaja……

 • Vilda Öhlin says:

  Fan va rätt du har!!!!

 • Andreas says:

  Du är så jävla dum i huvudet aå det är fan inte sant. Stackars lilla flicka som aldrig kommer lyckas i livet, när bloggen tappar besökare
  vilket är tidigare än du tror.

 • Anonymous says:

  Folk som håller med kissie är ju fan dumma i huvet, undrar fan hur folk tänker.

  • Moa says:

   Men de flesta som tycker om Kissie och försvarar henne är småbarn som inte förstår bättre. Om ett par år kommer de att skratta åt sig själva och tänka, “hur kunde jag gilla Kissie?”

 • Jasmine says:

  Ana gina har väl alltid varit fin!!? Så som Kenza alltid varit varit as rolig! Hon är ju en av de roligaste bloggare.

 • lina says:

  HAHAHA den om Kenza var faktiskt klockren. Hon är väldigt tråkig!! Utan hennes kläder och hennes hårsval hade hennes blogg inte varit något alls i mina ögon. Har dock slutat följa henne då jag tycker att hon börjar “tappa det”. 🙂

 • Hege says:

  Så… Når du spiste den sjokoladen på kvelden, Alexandra, tenkte du ikke på at du MÅ på gymmet tidlig dagen etter for å forbrenne alle kaloriene den inneholdt tex?
  Det finns mange forskjellige spiseforstyrrelser. Anorexi og bulimi er kanskje de mest kjente.
  Og man kan ha en blanding av dem.
  Feks at man ikke spiser noe og trener flere timer i uken! Eller man spiser “MYE”, får dårlig samvittighet og må på gymmet for å forbrenne kaloriene direkt etter å ha spist -ikke alle får til å spy opp maten!
  Så har man ortorexia nevrosa, der man blir besatt av å spise så sunn/nyttig mat som mulig!
  No offence, men jeg tror du har en blanding av alle tre…
  Du kan bare ikke gå ut offentlig med det, eller innrømme det til deg selv.

  Og jeg vet, -siden jeg har spiseforstyrrelser selv, at man blir veldig opphengt i ANDRES kropp når man har en slik sykdom.
  Jeg på min side legger veldig merke til andre folk med anorexia…
  Synes ikke det er et pent syn, men siden jeg ikke lengre er veldig tynn, merker jeg en form for sjalusi mot dem også, fordi de “lykkes” med å slanke seg -hvilket jeg også gjorde FØR!
  Forskjellen er vel at du ser ut til å mene at folk over 55 kg er “mulliga”, og alt under 50 kg er “snyggt” samt oppmuntrer andre til å se slik ut og mener det er skjønnhetsidealet…
  Weird.

 • ebba says:

  Eftersom det här är hennes blogg skriver hon självklart snygg när hon menar smal. Det är hennes åsikt, så låt henne tycka så?

 • Jag says:

  MEN vad du är pinsam!

 • Alexandra says:

  Riktigt jävla lågt av dig att gå på Kenza! Har hon någonsin sagt ett enda ord om dig, nej det har hon inte! Väx upp människa och skaffa ett liv! Tragiska idiot!

 • Ellinor says:

  Låt de andra vara och låt de vara som de vill. Bellas BMI (som det inte är något större fel på enligt mycket forskning) angår väl inte dig? Eller Kenzas intelligensnivå? De är bra på sina saker och du är bra på dina, du måste inte leta brister.
  Men jag undrar hur du ser på dig själv. Även om det jag skriver nu låter som kritik är jag faktiskt mest orolig och menar det mer av ren nyfikenhet. Du har barnstorlekar (va? Eller iaf väldigt små) och tycker fortfarande att du behöver gå ner/behålla din vikt. Får inte det dig att fundera ibland över din självbild?
  Själv kan jag känna mig tjock ibland (dock sällan numera) även fast jag vet att 36-38/M är normalt, att jag tränar och äter hysat och mitt BMI ligger i mitten av “normal”. Därför tycker jag att du skulle kunna vara en lite bättre förebild och inte lägga ut sådana här inlägg som kan få yngre och mindre mogna än mig att må dåligt över sin kropp.

  Hoppas jag inte lät som en gnällkärring!

 • my says:

  Asså vafan! Du pikar ju blondinbellas kropp heeela tiden!!
  Spelar ingen roll om ana gina eller gina är tjock eller smal, du kommer ALDRIG bli vacker som henne! 😉
  Jaa, alla bloggare är jävligt starka! De gör mig stolt, verkligen. Men sluta pika som du alltid gör
  Du tog dock inte upp dessie, tummen upp!

 • nettan says:

  man måste ju vara “smal” för att folk ska kunna acceptera en. JAG om någon vet,varit mullig hela mitt liv och folk dömer en hela tiden, kastar iväg ord,tjockis, amen gå och ät något va. Jag bantar nu för att världen inte accepterar att jag är mullig.
  Kan då förstå varför det är sån hetts kring kända människor.

 • anonym says:

  Så Ana gina är inte snygg enligt dig ?, onödigt sagt eftersom hon ser väldigt mycket finare och normalare ut än dig Kissie, du ser ut som en missbildad barbie docka säg inte att andra är fula eftersom blondinbella är väldigt mycket finare än dig själv kolla dig själv i spegelen innan du säger nått!, Puss :*

 • Julia says:

  Kan inte alla bara låta alla vara? Alla är olika och ingen är bättre eller sämre än någon annan!

 • Lina says:

  Så du menar att man måste ha “något” för att synas? Och du menar ett snyggt utseende? Ok… du började provocera för att du skulle “synas”. Sedan började du kopiera eh, dessie, natasha, kenza, blondinbella, isaballa någon mer jag har missat? Alla inlägg som du har kopierat. Och inte tal på alla som du har snackat skit om tyra, paow, dennis m, foki plus alla som du har hängt ut. Vad fick dig att göra så? Jo för att synas. Så du blev inte känd på grund av ditt utseende? Så sedan gjorde du en bröstförstoring

  Du har gjort stort sätt om hela dig för att “passa in” du apar efter alla för att “synas” så kissie… vad egentligen har du för att du måste så kallat “synas” engligt mig så syns du bara för att du skriker som en liten bebis efter uppmärksamhet… för inte är det din PERSONLIGHET som har fått dig att synas… Du har bara använt dig av alla andra och satt ihop allt i en enda stor röra

  Tycker de e dags att du får lite SJÄLVINSIKT och spräcker blogg-bubblan och börjar leva i den verkliga världen
  No hard feelings men sluta snacka skit om andra bloggare för du är långt ifrån perfekt du med..

 • Ella says:

  All denna debatt om vikt börjar bli så tröttsamt. Tjejer Ska ha kurvor, tjejer ska vara tjocka, tjejer ska vara si och så. Hatar ordet “ska”. Räcker det inte att bara vara sig själv för en gång skull?

 • Sofie says:

  Ge fan i att mäta andras kroppar, jämföra, döma, värdera, Kissie.
  Ge fan i våra kroppar, Kissie.
  Kroppen är ingen skyltdocka.

  Jag har muskler så jag kan hoppa och springa, jag har en hjärna som kan lösa problem, jag har ett hjärta som kan älska.
  Ge fan i min kropp.

 • LÖKLISTAN says:

  Hanna W är det enda intelligenta och samhällskritiska som har visats på tv under en lång tid.

 • Kajsa says:

  Anledningen att Gina gått ner så mycket är antagligen melodifestivalen. Alltså stressen.
  Allt dom måste lära sig, ta bilder, mm. Svårt att hinna äta bra och få sömn.

 • Hanna says:

  Fast Alexandra, bara för att man äter choklad en kväll tar det inte bort en ätstörning. Att ha en ätstörning handlar om ett stört tänkesätt om/till mat. Om du har funderat på om du har det så är det ju mer än troligt att du har det. Det är ju inte utan grund som folk har reagerat. Jag menar den där barnmatsdieten osv osv.

  Och snälla, sluta lägg ut “före-efter-bilder” på folk. Det är just sånt som skulle kunna ge någon en ätstörning…

 • åh herre är det gina NU?! Jösses… Inte för att vara ytlig o shit men hon var ju fan så mkt finare förut eller är det bara jag som tycker så?? Hon hade ju kurvor hon borde vara stolt över. Det där passade henne inte lika bra om man frågar mig…S:

 • Arimlis says:

  Gina har långt ifrån anorexia, hon har en asfin kropp, det hade hon från första början och nu ännu snyggare. Det är hennes liv, tycker verkligen folk borde sluta snacka om hennes kropp, jag är rätt säker på att hon inte gick ner i vikt genom bantningspiller eller något liknande, utan att hon gjorde det genom nyttig och rätt kost och träning. Man behöver inte bli påverkad av att man syns på tv, i tidningar osv bara för att känna att man vill gå ner i vikt? Det räcker att bara inte gilla sin egna kropp och bestämma sig för att gå ner i vikt. Älskar Gina, hon är fan asfin och har alltid varit det. Och vafan, hur kan du säga att bara smala kan vara snygga? Man behöver inte vara så smal som du för att vara snygg/fin whatever.

  • P says:

   Man kan inte se om någon har anorexia eller inte.

   • A says:

    well, man vet ju om personen är nyttig och äter osv, Ginas instagram är fylld med massa bilder på olika slags mat, är rätt så jävla säker på att hon inte har anorexia.

 • Anonymous says:

  Vadå Kenza är inte rolig? Riktigt onödigt att skriva så, för det är hon till skillnad från dig! Och det verkar som om du tycker att blondinbella är fet? Hon är inte överviktig, hon vågar visa sin kropp och vara stolt över den. Det är en bra förebild enligt mig fast jag inte gillar henne. Man behöver inte vara smal för att vara snygg. Alla är fina på sitt sätt. Håller med om vissa saker, men dålig stil…

 • Linnea says:

  När bloggsiffrorna sjunker ökar de spydiga kommentarerna i Kissies inlägg, för att sedan bortförklara förevarande när siffrorna ökat igen. Class act! Var så god för kommentaren förresten, läser din blogg ibland. Lugnt, du behöver inte tacka! 😉

 • A says:

  Kissie blev det för mycket skit att ta? För svårt att svara på att du är idiot som skriver att bara smala människor som har typ sån kropp som dig kan vara snygga?

 • emma says:

  en femma på att jag kommer vara den som är mest negativ här, men de är egentligen inte illa menat/negativt menat. grejen med en ätstörning
  (du nämde att folk påpekar de till dig varje dag) är att visst syns de mest fysiskt, men de är mest psykist fine, jag accepterar att du äter choklad ibland, men frågan är hur dina handlingar efter ser ut. de är först när man analyserar det beteendet man kan börja spåna i om du är anorektiker eller ej. exempel; är ej direkt hälsosamt att på olika sätt, olika metoder (förstå mig rätt) ill varje pris få bort chokladen eller va tusan man nu än äter som är onyttigt. förstår med att de ej är enkelt att vara en media profil, för som du säger, syns överallt typ. men å tredje sidan, varför ska inte media profiler njuta av livet lika mycket som vi medelsvennssons? vad är den egentliga skillnaden på oss, utom att ni syns i media och inte vi? ni är ju isf lika mycket människor som vi och bör de med kunna njuta av mat/livet på samma vilkor.

  sist men inte minst, är ingn direkt följare, tycker dock att de är bra att du tar upp dessa grejer, men känner ändå, kommer inte från rätt käft. med de menar jag, du som har i stort sett skinn och ben på din kropp, oh av att döma tidigare när man läst tydligen haft perioder när du bantat. men ändå, creed till dig att ta upp de, är ett stort hälsoproblem idag. så, stort plus.

 • Raya says:

  “Kissie”…hoestly..you’re just a jealous, ignorant bitch…. Does dissing other people make you feel better about yourself? Because that’s all you EVER do.

 • Anonym says:

  Seriöst? Gina, anorexia? Du måste skämta! Har du sätt dig själv? Jag blir nästan arg när jag ser dig, för du är riktigt riktigt ful Alexandra, den ända anledningen att jag besöker din blogg är för att skratta åt dina patetiska synpunkter på allt & att du tror att du är helt perfekt.

 • Anonymous says:

  hahhahaha kissie du är patetisk. bara för att du har anorexia och väldigt överdrivna tuttar, du photoshopar även dina bilder, du blir verkligen jättefin när du photoshopar men annars ser du ut som en bakåtvänd åsna på något sätt. Du var verkligen mycket finare 2009 då du såg normal ut. HAHHA tänk efter hur DU ser ut innan du kommenterar andras utseenden. Kenza behöver iaf inte plastikoperera sig för att se ok ut, hon är redan jävligt snygg. Kom igen Kissie, grow up.

 • kim says:

  så det är mer okej att kritisera alexandras kropp för att hon är så smal, men det går inte att säga att blodinbella är överviktig för då är man komplett dum i huvudet? har ni något förbannade frikort eller för att kritisera hennes kropp?? tänk en gång till innan ni vräker ur er skit. att kritiserande saker om en som är smal är minst lika illa som att säga skit om en som är tjock

 • Charlotta says:

  Under min värsta tid med Anorexia var typ det ända jag åt glass. Helst choklad-brownie glass.
  Lura inte dig själv med att tro att du inte har ätstörningar för att du kan äta choklad sent på kvällen, det är nog inget bevis på friskhet..

  Hoppas du inser det själv någon dag.

 • alice says:

  Du är inte heller rolig du lägger bara upp kbry inlägg o bilder när du är naken elr visar en del av dina bröst!? du provocerar oxå lilla dam!

 • Mig! says:

  bra skrivet! du har den bästa bloggen!

 • Ana says:

  Hahahahahahah dör xD asså det är ganska lågt att säga så fast ganska kul ändå det stämmer ju

 • Johanna says:

  Jag tycker Kenza är skitrolig 🙂

 • Skärp dig says:

  Du skämmer verkligen ut dig nu kissie…..du blir verkligen ingen förbild genom att tala om folk sådär. Ju mer skit du talar, desto starkare blir alla andra bloggare i jämförelse med dig. Avundsjukan syns långt….hela inlägget är ett enda stort skämt. Provocering säger jag.

 • Jamie says:

  du e ju bade ful och trakig. LOL

 • Lin says:

  Klart man nekar att man har anorexia, man märker inte det själv. Då är familjen/vännerna jätteviktiga att man lyssnar på.
  Anorexia är en ful sjukdom som drabbar alltför många. Så länge man är lycklig och mår bra tycker jag man ska skita i vad andra säger. Sen att du säger att Blondinbella går upp i vikt för att provocera, hör du hur du själv låter? VEM skulle hon provocera? xD

 • Johanna says:

  Hon har väll alltid sett ut sådär? Gina har aldrig varit tjock eller mullig :D, inte vad jag vet iallafall

 • Isabelle says:

  Dedär med Anagina.. hon är från min stad. En ganska liten stad för den delen. Och hon har definitivt droppat en hel del i vikt. Såg henne på bion för ett par år sedan. Då skulle man kunna ha kallat henne mullig.
  Varje gång jag ser henne på tv är hon bara smalare och smalare!

 • Anonymous says:

  Är man bara snyff om man är smal då eller? Kissie, detta är ett samhällsideal som inte måste vara sant. du bidrar till detta genom att uttrycka dig såhär. Läs på om dessa grejer och håll ögonen mer öppna för orättvisor och sjuka ideal i vardagen så kan du lär dig att ALLA kroppsformer är snygga och att vi måste stå upp mot dessa ideal för att förändra dem. Puss

 • Anonymous says:

  Jag vet kanske vad du kaaaaaaanske lider av! Haha det där lät taskigt! Men jag tror att du har ortodoxi! Det är när man typ är beroende av sin hälsa. Man tränar överdrivet osv… Man är inte så rädd för att gå upp i vikt man är mest rädd för att man ska bli ovältränad och svag. Jag kan inte så mycket om ortodoxi men du kan läsa mer här!

  http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Ortorexi

 • Eve says:

  Jag vet kanske vad du kaaaaaaanske lider av! Haha det där lät taskigt! Men jag tror att du har ortodoxi! Det är när man typ är beroende av sin hälsa. Man tränar överdrivet osv… Man är inte så rädd för att gå upp i vikt man är mest rädd för att man ska bli ovältränad och svag. Jag kan inte så mycket om ortodoxi men du kan läsa mer här!

  http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Ortorexi

 • Isabella says:

  Jag hoppas att du mår bra Alexandra men tyvärr vet jag inte om jag tror det. Jämför man ditt tidigare jag var du normslsmal typ stl: 36 men nu kanske 32 ( bortsett från brösten) Tycker dj seg väldigt smal ut men så länge dj mår bra så! Anorexi hit och dit och tjock hit och dit…ja ni bloggare är starka människor ich skäms på er som fäller elaka kommentarer, så onödigt. Se hur kul ni skulle tycka att det var!
  Sköt om dig!

 • Sara says:

  Folk måste lära sig att anorexi är en PSYKISK sjukdom!!!! Blir förbannad varje gång folk skriver att någon har anorexi på grund av hur den ser ut. Sjukdomen sitter i HUVUDET inte på utsidan. Det spelar ingen roll om du äter choklad ibland, anorexi är när du har en BESATTHET av hur din kropp ser ut. Du går alltså ständigt runt och tänker på mat och på din kropp.

 • anonym says:

  vem säger att Kenza inte är rolig? sluta trycka ner folk, det sårar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *