Red lips today

Idag fick jag lite feeling på röda läppar, det är ju så läckert om man får till det snyggt! 🙂 Har precis varit och fotat med Pavel, sprungit på lite ärenden och har också hunnit med att träna. Känns riktigt bra. Dock ska jag träna igen senare idag, är bjuden på ett träningsevent så det får bli dubbla pass för mig. Men det gör väl inget, vi har ju faktiskt sommaren runt hörnet så ett extra pass hit och dit kan ju inte skada direkt 😉

Sen efter det ska jag träffa Viktor och Bea, så mysigt! Vet inte vad vi ska hitta på, tror det är middag och någon drink på schemat. Låter väl inte helt fel? Fyller man år får man supa hela veckan, som min mamma brukar säga.. Fast nu ljög jag, det brukar hon inte alls säga ju! Vad jag hittar på saker.. Jag har en tendens att göra det, ljuga alltså. Men försöker bättre mig på den fronten!

Ska försöka klippa min och Andreas video nu innan jag sticker iväg på eventet, kanske städa också lite.. Behöver iof tvätta också.. Något jag definitivt behöver göra är att skicka iväg massa fakturor!  Åh så mycket som behövs göras.. Så lite tid..

30 thoughts on “Red lips today”

   1. Vad har hänt i din armhåla? Ser ut som en fettsugning som gått tokigt och skapat slapp hud.. ta hand om dig !

 1. Kan du inte visa någon dag hur du applicerar läppstift? Ser så perfekt ut på dig. På mig blir det mest kletigt. Och gärna vilken färg / märke du har på dig på bilden:)

  1. absolut kan göra det i någon video, lättare så 🙂 detta läppstift samt penna är från FACE men vet inte vad den heter..

 2. Hej fina alexandra 🙂
  Jag undrar vart din tröja/blus är ifrån ? Den blåvit randiga du har på dig =) ?
  Ha de bäst du är sjukt vacker <3

 3. Gud såå himla vacker! Din skönhet blir bara mer strålande med tiden. Måste säga wow på dina ögonbryn, älskade de riktigt mycket, de såg mer att vara naturligt fyllda.

  1. Så otroligt tråkig kommentarer! Det var det enda du kunde hitta o klaga på? För jag antar att du verkligen försökt att hitta något att trycka ner henne på. Armhålor kan se ut så, testa själv!

   Det är förjävla trist att behöva bli granskad in i minsta detalj. Tror vi alla får tänka oss för och vara tacksamma att vi inte är så pass offentliga att varenda grej vi gör, hur vi ser ut granskas.

   Tänk dig själv “Maggie” om anonyma människor skulle kommentera varenda liten por på dina sociala medier.

   Skärpning tjejer!!!

 4. Ju vackrare/finare en tjej/kille är så finns det personer som inte klarar av det, då kommer det frågor som är lite klagande eller konstiga påståenden. Jag har varit med om att när man gått ner i vikt och känner sig fin i sin kroppen så sa en person något helt annat. Men ditt ansikte har blivit skrynkligt!
  -Ja mina skratt rynkor syns nu sa jag då fnös hon.

 5. Men Gud va du är vacker! Passar jättebra i röda läppar 😊 Hur kan du va så duktig på å sminka dig? 😆 Tittat på klipp och lärt dig själv? 😊 Grattis i efterskott ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *