Posters från Desenio

Jag nämnde ju tidigare i veckan att jag köpte hem lite nya saker till hemmet. Jag hittade en sida som heter Desenio som hade massa fina prints med text på bland annat, vart kär i flera stycken så klickade hem kanske 3-4 stycken!! 🙂 Jag har ju alltid letat bra sidor med posters online och nu har jag äntligen hittat en som jag gillar! Nu måste jag bara hitta en bra plats för dom i min lägenhet.

Åååå hittade denna texttavla i guld! och den är som gjord för min kompis. Så den blir nog en bra julklapp till henne. Det är verkligen inne med den typen av tavlor just nu, perfekt att liva upp sin egna lägenhet med eller ge bort i julklapp eller något sånt.

Förutom tavlor med text beställde jag även hem en söt fluffig lampa till sovrummet som ser ut som ett litet moln och fina skålar som man kan ha godis eller frukt i. Dom ska stå i köket tänkte jag.

IMG_1416 IMG_1419 IMG_1429 IMG_1434

// I samarbete med

23 reaktioner på “Posters från Desenio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *