Pink scooter

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår utmärkt, det är ju fredag! 🙂 Har inga speciella planer idag förutom att jag ska hämta ut paket och träna.. Men det är ju så fint väder, så att sätta sig på en mysig uteservering för ett glas hade ju suttit helt fel. Fira att det är helg lixom 😉

Här har ni smakprov från gårdagens fotografering, hur gärna vill man inte ha en rosa moped nu?? Det känns som att det är det enda jag vill ha just nu haha, skiter i den nya bilen. Ge mig en moped istället haha 🙂 Nej men denna moped från lambretta är ju goals. Ser framför mig hur man åker till stranden med den, har med sig en picknickkorg och åker hem med den sent på kvällen igen när solen börjar gå ner.

För er som undrar som kommer jeansen jag har på mig från chiquelle, jag ÄLSKAR dom! 🙂 Så fina + passformen är lite som boyfriend jeans fast tightare. Toppen är nog från chiquelle också om jag tänker efter.. Halva min garderob är därifrån haha! Skorna är från scorret och dom är så himla bekväma. Ja och väskan ser ni ju vart den kommer ifrån..

Bilder: Jenny Gunnarson

14 thoughts on “Pink scooter”

  1. Du borde fan använda en av bilderna till din header, så himla fina och hade passat mer än den du har nu eftersom det är sommar! 🙂

      1. Jag tycker den andra for sure 🙂 Båda bilderna är jätte fina och härliga men din pose är bättre på den andra bilden och du gör inte direkt någon pose med ditt ansikte som på första bilden. Lite svårt att förklara men om du har svårt att bestämma dig så gör ett inlägg med dessa bilder och låt dina läsare rösta på den bilden de tycker är bäst 🙂 Vad du än gör. du måste ha en av de bilderna som din header, så himla fina och somriga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *