På tal om att lägga ut snygga bilder på sig själv..

Ja på tal om att endast välja dom snygga “posiga bilderna” till sin instagram.. Vad säger vi om denna snygga bild som fångades med min gopro-kamera när jag surfade? 😉 Haha inte direkt den bilden jag hade valt att lägga ut på instagram. Men denna sparas absolut för att få mig ett gott skratt, jag kisar som bara den pga saltvattnet och har en fin dreggelsträng som hänger från hakan..

Nej nu ska jag åka och träffa mammsen på stan, ska inviga min nya rosa pälsjacka idag. Den är så fin! Mamma får ställa upp som fotograf så får ni se hur den ser ut. Sen ska jag klippa en video när jag kommer hem som ska upp på kanalen redan imorgon, det är en video från när jag och Andreas testar på att klättra! Skoj va?

Bilderna som kom på bloggen, hehe lite skillnad..

15 reaktioner på “På tal om att lägga ut snygga bilder på sig själv..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *