På fredag firas jag på Mr French!

Hej på er! Tusen tack för alla gratulationer, blir så glad så ♥ Igår tog jag en dag för mig själv, det var ju faktiskt min födelsedag och då ville jag ta lite ledigt 🙂 Jag gjorde verkligen inget speciellt igår, umgicks med Bella under dagen och sedan med Andreas såklart. Jag ville faktiskt inte göra något speciellt alls då jag ska fira på fredag, jag ville bara vara med nära och kära. Och det var precis det jag gjorde 🙂

På fredag som sagt ska det firas ordentligt och jag har bokat ett middags/drink-bord på Mr french (mitt favoritställe om någon missat det haha) som dessutom har French Bazaar samma kväll. Ska bli sjukt kul! 🙂 Ni som bor i Stockholm och är sugna på en ordentlig fest kan ju skriva upp er på den listan,  ni kommer till eventet >HÄR<

Nu ska jag sticka iväg och gymma, sen blir det fotografering med Pavel. Hoppas att det inte börjar snöa bara..

Så många gånger vi har varit på frenchan 😉 

13 thoughts on “På fredag firas jag på Mr French!”

 1. Hej Alexandra!
  Tänkte tacka dig för att du tog dig tid när vi såg dig innan gymmet idag. Vill be om ursäkt för att jag bara skrek ut men jag visste vad de skulle betyda för min brukare om hon fick se sin största idol. Vi läser alltid din blogg varje morgon. Du gjorde min brukares dag. Tack snälla för det.
  Mvh Rebecka och brukaren

 2. Skönt att bara ta det lugnt när man fyller år. 🙂 Och kul med den sista bilden. Hade glömt att du hade en sån där låtsaspiercing. Du passar i den!

 3. Så grymt kul, du kommer nog få en asgrym fest ska du se. 😀
  Det ser ut att vara så nice på Mr.F. fräscht och fint. Har aldrig varit där men kanske ska ta mig dit någon gång. 🙂

 4. Hej! Jag och min kompis driver ett UF-företag där vi säljer ett häfte med veganska efterrätter! Om någon är intresserad nås vi på vår Facebooksida Mumsa Veganskt.
  Ha det bra, hälsningar
  Alicia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *