På balkongen hela dagen..

Jag har typ suttit på balkongen hela dagen och solat 🙂 Skulle egentligen ha åkt in till stan för middag på east med tjejerna men jag har tyvärr så ont i magen så det blir att ligga hemma för min del. Men som sagt, jag har ju legat på ballen hela dagen och ätit glass och vattenmelon så det går ingen nöd på mig inte 🙂 Och jag tror tjejerna har kul utan mig en kväll 😉

Men det här med att träna hörrni.. På tal om ingenting. Det kan väl inte vara skadligt efter att man har satt in spiralen? Känner verkligen att jag vill röra på mig lite, har ju varit liggandes hela dagen.. Jag mått aktivera mig annars känner mig.. Småäcklig höll jag på att skriva med det är nog inte helt rätt ord. Men jag sover så mycket bättre om jag får träna, och det är nog därför jag alltid är motiverad.

Men på tal om motiverad, vi har idag fått hem en leverans med färdiga, nyttiga matlådor som smakar huuur bra som helst 🙂 Nu har man verkligen ingen ursäkt, för vi har lådor som täcker både för lunch och middag. Sen är det extra skönt att slippa laga maten själv 😉 Win-win. Jag kommer berätta mer senare i ett inlägg om vad jag tyckte om maten.

24 reaktioner på “På balkongen hela dagen..”

 • Karin says:

  Vad fina foto på dig. Du är så söt 😙

 • Så himla fin i det nya håret!!

 • Cissi says:

  Ingen fara alls, snarare tvärtom – smärtan går nog över fortare om du tränar och får igång lite endorfiner och ökad syresättning 😊

 • Gud vad goda matlådorna såg ut, fin du var i långa håret också! 🙂

 • Alexandra says:

  Satte in min hormonspiral förra månaden och då dubbelkollade jag om jag kunde träna och det skulle inte vara något problem, sålänge du inte känner obehag eller smärta så ska det gå fint 🙂 <3

 • johanna says:

  Hur gick isättningen? Blev du nedsövd?

 • Amanda says:

  Snälla alexandra kan du inte berätta var utemöblerna är ifrån??😘

 • På riktigt, du är så fin i långt hår! Var tvungen att säga det haha *emoji med hjärtögon*

  http://www.johannagrahn.se

 • Cecilia says:

  Ta det bara lite försiktigt och sluta vid obehag så ska det nog inte vara något problem 😘

 • Mickan says:

  Det är ingen fara att träna. Jag hade dock så ont när jag satte in den att jag låg och grät i en timme efteråt, trodde jag skulle avlida. Kunde inte ens stå upp. Hade planerat att träna efteråt men det gick VERKLIGEN inte.. 🙂 Spiral var helt klart inte för mig (hade enorm smärta i princip konstant från det jag satte in den) men har funkat perfekt för alla mina vänner 🙂 alla mina vänner är supernöjda!

 • Diana says:

  Du ser riktigt fin ut, som sagt, du passar ju i kort hår, långt hår, halvlångt, allt möjligt. Du ser så fin ut idag (på bilderna).
  Hoppas du får en härlig dag.

 • Lisa says:

  Inget illa menat vill bara ditt bästa, men du är faktiskt finare i kort hår, långt hår är inte alltid fint, du passar faktiskt mycket bättre i kort, du ser längre ut med kort hår, du får typ finare kropp på något sätt. jag vet inte men de min åsikt bara, men självklart förstår jag att man vill ha förändring du kan ha sådär absolut du är fin sådär också, men som sagt kom ihåg att du e så mycket finare i kort hår det passar dig sjukt bra

  • Emilia says:

   “Vill bara ditt bästa” ja men sluta antyda att hon inte är fin i långt hår då? Det var väl ingen som bad om din åsikt, eller? Kommentaren blir inte mindre elak för att du börjar snällt. Usch för såna som dig.

  • camilla says:

   Alltså va? På riktigt? Vill bara ditt bästa ..? På vilket sätt är DIN åsikt om Alexandras hår, för hennes eget bästa? Snälla förklara på vilket sätt, för jag förstår faktiskt inte, speciellt inte när hon inte ens bad om någons åsikt? Min spontana tanke är att Alexandras bästa är att få göra vad hon vill med sitt hår eller vad som helst och så länge hon är nöjd och känner sig skitsnygg, så kan väl folk vara glada för hennes skull?
   “kom ihåg att du e så mycket finare i kort hår”. Som om din åsikt är den enda rätta eller? Herregud ..

 • Emmie says:

  Sjukt fina bilder på dig!! Du passar verkligen i alla frisyrer!

 • Anna says:

  Ser ur som Paris Hilton när du vinklar huvudet så där och har “diadem” 😄

 • Malin says:

  Så himla fint när du har diadem! Borde du ha oftare! ❤️

 • MYLO says:

  Sååååååå fin blogg!

  Jag bloggar själv om feminism, olika värderingar och tankar, vardag som 19åring i Gbg och massa annat. Kolla mehhhhh;):);)

  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo

 • Mimmi says:

  Var är solglasögonen ifrån?? Älskar dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *