Omg, vågar jag??

Nu har vi äntligen bokat tid.. Minns ni att jag fick detta i present när jag fyllde år förut av pojkvännen? Det var typ ett år sedan, haha! Nu ska vi göra det på onsdag nästa vecka.. Fyfan, får ont i magen av tänka på det.. Men jag har hört att adrenalinkicken ska vara så intensiv så det är värt det.. Och eftersom andra vågar, så måste jag f*n också våga!! Och ni som inte ser vad det är är för någonting vi ska göra är det att hoppa fallskärm från ett plan! Skulle ni våga?

34 reaktioner på “Omg, vågar jag??”

 • Nea says:

  Gud vad roligt!
  Jag har alltid velat göra det 🙂

 • Sophie says:

  Wow! Verkar otroligt häftigt.
  Hoppas du vågar hoppa när det väl gäller, vore häftigt 🙂

 • jen says:

  skulle ALDRIG göra det, kanske om jag var full haha

 • MaryCaroline says:

  Det är en av mina drömmar, har velat detta i många år 🙂 Jag hoppas på att få det i 30-årspresent sedan när det är dags, haha.

 • Åh vad häftigt! 🙂

  /JAG GÖR BLOGLOVIN BYTEN. KOMMENTERA BARA SÅ FIXAR VI 😀

 • Rebecca says:

  Inte en chans! haha
  Men jag tror att om man v;l g;d det s[ k’nner man sig s[[ j”’vla grym efter[t!

 • Jonna says:

  jag fick i present av min pojkvän att hoppa fallskärm för några år sen &det är en känsla som inte går att beskriva utan något man måste göra! jag är höjdrädd &trodde inte jag skulle våga. Men nu önskar jag istället att jag får göra om det för det är en så sjukt häftig känsla! hoppa&njut! 🙂

 • Jessica says:

  Det är sån jävla skönt känsla att hoppa!! Jag gjorde det i vintras i australien och kommer garanterat göra det igen

 • Zobeideh says:

  Jag hade aldrig vågat, har en vän som fick de i present, hon va riktigt nervös men efter hon gjort de så älska hon de och kunde tänka sig göra de igen 😉

 • nm says:

  jag skulle göra det har aldrig gjort det innan hehe 😛 så våga göra det men var försiktig så att inte dina bröst spricker och silikonen ramlar av. absolut inget illa menat men det kan ju hända.. man vet aldrig 🙂
  pussss hoppas du får det roligt och en häftig känsla 😀

 • Anonymous says:

  such an experience, defo would loove to do that, even if freaking out massively- well! a great chance to get over the fear- and just do it !!

  Chr.

 • Tommy says:

  jag skulle aldrig våga det 🙂 men gör det du =)

 • A says:

  Det är en av sakerna man bara måste göra. 😀
  Det kommer nog bli hur kul som helst! Läskigt, men det är värt det efteråt. ^^

 • C says:

  “8 augusti, 2011, Vi är iaf på väg för att åka flygplan!! Minns ni att jag fick det i present av honom för ett tag sedan..?” – Efter det blev det ett inlägg där Kissie posar bredvid/framför ett litet flygplan på marken… inte en enda bild när hon sitter/kör planet, som hon skrev hon gjorde. Inte ens en bild när hon var i “luften” med planet… Inlägget om hoppet blir kanske likadant, hon posar på marken och jublar “Jag gjorde det”…

 • Sussi says:

  Åh. Lyckost! Jag hoppade fallskärm när jag var i Australien! Det var helt underbart! Jag ska göra det igen någon gång 😉 lycka till på onsdag! Kommer gå fint!

  Kram 🙂

 • Linn says:

  såklart jag skulle våga, har alltid velat hoppa fallskärm! som högst har jag hoppat 10 m haha

 • Klara says:

  Åh herreguuud vilken kick du kommer få om du vågar göra det! Det tror jag i alla fall, har aldrig gjort det själv och skulle nog aldrig våga 😛 men om du beslutar dig för att göra det måste du berätta hur det va sen!! 😀

 • jess says:

  Hoppade för två år sedan, så himla BÄST!! Heeelt underbart, var dessutom första gången jag satt i ett flygplan överhuvudtaget. Från vindbruset i öronen när man faller, till den totala tystnaden som blir när fallskärmen fälls ut. underbart, skulle gärna göra om det!

 • Linnea says:

  ååååh vad roligt! Det klart du vågar!!

 • ellen says:

  Jag hoppade förra året, häftigaste jag har gjort!

 • Martina says:

  Har hoppat fyra gånger ! Bästa känslan!

 • Emma says:

  åh herregud!!! Haha, tror det är en sjukt häftig upplevelse 🙂

 • Anonymous says:

  Jag ska hoppa om två veckor, är livrädd!

 • Lisa says:

  Gjorde det förra året när jag fick det i studentpresent, bästa jag någonsin gjort 😀

 • Thea says:

  Gjorde det för två år sedan när jag var 15 och har aldrig haft en härligare känsla i kroppen i hela mitt liv. Går inte beskriva hur det är med ord. Underbart rent ut sagt! :’)

 • xxl says:

  skitcoolt ju, du kommer ångra dig om du inte gör det

 • Unni says:

  Gjorde det när jag var 14, heeelt underbart! Nu sparar jag tiöl en utbildning! 😀

 • sum says:

  ÅÅhh!! Vad kul… det är min dröm att hoppa en dag 🙂 Klart att du vågar 😉

 • Ellen says:

  Filma elr nåt när du hoppar! Om det inte är för svårt då

 • Of course you do best adrenaline kick ever

 • sandra says:

  En av mina största drömmar.

 • Linda says:

  Vad roligt att du äntligen bokat tid 🙂 Gryttjom är jätte mysigt och du kommer få träffa många sköna människor som lever på adrenalinet 🙂
  Jag är själv fallskärmshoppare och medlem i klubben 🙂 Hoppas att du älskar det lika mycket som oss och kanske til och med går en kurs 😀
  Tips till er andra som redan hoppat tandem 🙂 Gå kursen och lär dig att hoppa ensam 🙂 BÄSTA känslan!!!!

 • Helena says:

  Jag har gjort det. Rekomenderar ALLA att göra de! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *