Ombre + lång lugg

Okej nu har jag bestämt mig vad jag ska göra med håret! Jag ska ha ombre och längre lugg nästa gång jag ska till Rapunzel 🙂 Vill fortfarande behålla dethär superblonda i längderna men jag vill att jag ska vara ljusbrun längst upp mot huvudet så jag slipper få en sån jäkla utväxt hela tiden.. Och jag skiter fullständigt i om jag är “efter” i ombre-trenden men jag skaffar hellre ombre nu när det inte är lika inne, så himla tråkigt att se ut som alla andra ju..

Sen vill jag skaffa lugg på det 🙂 En längre, snelugg som jag kan styla lite snyggt. Och ångrar jag mig kan man lätt forma luggen bakåt så det smälter in i det andra håret lixom.. Tror det kommer bli snyggt och roligt med en förändring. Jag har tid den 15e nu i Juli, ser fram emot att fixa till håret.

Tror ni det blir snyggt?

ombre

ombre!

lugg

Lugg..

0 reaktioner på “Ombre + lång lugg”

 • erica says:

  Riktigt snyggt om du gör balayage (googla om du inte vet vad det är) slingor, mycket snyggare och naturligare än ombre, samt att du inte behöver bry dig om utväxten!

 • Emma says:

  Du kommer säkert passa jätte bra i det! “Allt klär en skönhet” brukar man ju säga;)

 • Becka says:

  Sjukt snyggt! 😀

 • Marina says:

  Hej! På torsdag har jag en typ dejt med en tjej, vi har träffats 3 gånger och för någon vecka sedan fick jag modet att skicka ett sms till henne och fråga om hon ville träffas. Själv är jag bisexuell, men är rätt så säker att hon är straight. Problemet är det att jag får i princip hjärtklappning när jag ser henne och skulle verkligen vilja se om det här kan leda till något mer, men vet inte hur jag ska gå tillväga med det. Har du några tips om hur jag kan ta mig igenom det här utan att verka för på men ändå inte vara skicka vän-vibbar? xx

  • Jadu marina, sexuella läggningar kan vara svårt att tyda... says:

   Fråga om hon är intresserad? Hon kanske är gay eller bi som du? Tråkigt nog stan ens läggning inte utåt vilket är synd:) annars får du väl “plocka fram” hennes “tändare” och försöka återspegla dom som kvinna, spela man helt enkelt! Lycka till! 😉

  • Kitty says:

   Hmm, men hm du kallar de dejt, om ni har sakt att de är en dejt så skulle de va konstigt om hon inte är bisexuell eller homosexuell om de inte är att du kallar de dejt bara, haha 😀 men du kan ju skriva här sen hur de gick! 🙂 föresten om ni har nå gemensamma vänner eller så så kan du ju små luska hos dom! 🙂 Lycka till! 🙂

 • Inte mörkt hår says:

  Nej usch inte så mörkt hår! Gör mellanblonda rötter och platinvita längder! Du passar inte i brunt hår! 🙂 once u go dark u never go back stämmer verkligen, din naturliga hårfärg kan permanent bli mörkare, det blev min:(

  • lebanezzas says:

   Hon får väl göra det hur hon vill eller?

  • Anonymous says:

   Eh? Va? Känner massa människor som byter mellan blont och mörkt varannat år typ. Och Alexandras hår är ju redan mörkt naturligt.
   Märklig kommentar.

  • Bee says:

   Nej din egna hårfärg kan INTE bli permanent mörkare bara för att du färgar det mörkt. Det är omöjligt.

   • Det går visst says:

    Det blev min, jag hade mörkblondt hår som jag blekte, sedan så färgade jag brunt och nu när jag är ljus igen är utväxten skitmörk! Det är typ brunt nu vilket inte är min naturliga, så det går visst att ändra på sin naturliga hårfärg..

 • Jag tror det kommer bli sjukt snyggt!

 • E says:

  Omg, spännande! Du kommer se sjukt snygg ut i det ! Det är så sött att ha uppsatt hår när man har sådan lugg 🙂 ♥

 • Hannah says:

  Jag brukade byta hårfärg var tredje månad tills jag skaffade ombre. Jag älskar det, första färgen jag trivts i och har haft det i över ett år. Blir sjukt snygga kontraster när man sätter upp det! Både lite finare uppsättningar men även en fet fläta blir snyggt men favoriten är lockar som är snyggt i de flesta hårfärger men ännu snyggare i ombre. Hoppas du blir lika nöjd 😉 allt klär en skönhet 🙂

 • Misshagen says:

  Skitsnyggt kommer de bli!

 • Clara Feldt says:

  sjukt snyggt med ombre själv har ja precis hel blonderat mig älskar ljust hår.

  läs min blogg från en blivande golf frus perspektiv

  http://www.clarafeldt.com

 • Nettan says:

  Det är super snyggt men tycker det är så svårt att få till det snyggt. Inte alla som passar i det heller :/

 • Carin says:

  Ja, kör på! Usch, måste verkligen fixa mitt eget också…

 • Klart att det blir snyggt! 🙂

  Förresten, nu har ni chansen att vinna ett presentkort värt 1000:- på zalando.se. Kolla här: http://www.designadinblogg.se/fifa-vm-designtavling/

 • Karolina says:

  Jag tror det blir jättesnyggt! Men lugg vet jag inte? Jag har själv sparat ut min lugg precis och skulle aldrig gå tillbaka till det, tycker det är för jobbigt att sköta. Men ombre är fortfarande sååå snyggt, men jag skulle nog inte passa med det 🙁

  http://kjld.blogspot.fi/2014/06/mitt-har-2007-2014.html

 • kassandra says:

  I like the long curly hair.

 • Otroligt snyggt med ombre och ja jag håller med, lika bra att skaffa det nu istället så att man verkligen ser vad du har än att ha gjort det när ALLA hade det och såg likadana ut och man såg typ inte hur den ena eller den andra såg ut eftersom alla var likadana. Lugg är så snyggt, så snyggt men måste underhållas och stylas. Bara du kan styla så är det ok. Jag kan inget alls om styling och därför kör jag enkla klippningar. =)

 • Matilda says:

  Sjukt snyggt med ombre! Men tycker du ska skippa luggen, skulle bli mycket snyggare utan!

 • Jag har aldrig gillat ombre. Jag tycker det ser ovårdat ut, som att man inte har orkat färga utväxten på flera månader. Nu vet jag ju inte hur det kommer bli på dig, det kan säger vara snyggt på någon, men jag gillar det inte!

 • erica says:

  http://www.finest.se/ericasvärld

  Varför är jag mest nöjd med mina bröst… VAd är det för fel?

 • a. says:

  kommer bli skitsnyggt!! Ett tips är att även ha blonda slingor framme i håret, vid ansiktet, och inte bara nere i håret! Ser naturligare ut och du kommer fortfarande känna dig blond vid ansiktet liksom haha. Hur ska du göra med luggen? ska den vara helmörk? Roligt med förändring!

 • Frida says:

  Tror det kommer bli skitsnyggt! 🙂

 • adalia says:

  Jaa supersnyggt!! Har alltid tyckt att du skulle passa i lite mörkare hår ♡

 • Soffa says:

  Tror du kommer bli jättefin i lugg! Men det är ju ett litet projekt i sig att ha lugg, man behöver oftast fixa den med plattång för att den inte ska ligga helt klistrad mot pannan och så behöver man klippa den typ varje månad 🙂 men det är ju bara att testa, håret växer ju ut igen om inte annat!

 • Cicci says:

  Ååh det kommer bli så fint!!❤️

 • Lara says:

  Det kanske låter löjligt eftersom jag inte känner dig men jag ser verkligen fram emot att få se dig i liknande frisyr som på bilderna! He he. Jag känner att du kommer passa sjukt bra i ombre och lugg!! Go for it Alexandra!

 • hannah says:

  Otroligt snyggt
  är lite sugen på att bli blond men svårt då jag har varit rödhårig:(..jag borde verkligen göra någon förändring

  http://finest.se/hannahjakobsson

 • Jennifer says:

  Lite längre lugg hade jag kört på isånafall! Den på bilderna känns lite tantig? För övrigt så är den första ombre bilden sjukt snygg, typ så jag har 😉

 • Ombre! JätteSnyggt mode!

 • V says:

  Jag tror inte du kommer passa i de, jag VET att du kommer passa i de! 😀 <3 hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *