Ny jacka!

I ett av paketen så låg nya kläder till Chloé! 🙂 Bland annat en sjukt söt liten rosa dunjacka med pälskrage, haha hur gullig är inte den..? Den är dessutom mysigt fodrad så hon håller sig varm.. Dock verkade hon inte så förtjust i den nu när hon fick testa den för första gången, men tror hon får vänja sig bara..?

Jackan kommer från http://www.csigora.com! Där har jag köpt dom mesta av kläderna som Chloé har. Snart får jag fixa en liten “mini garderob” till henne för hon har så mycket saker haha! Mitt ragg tycker att hon har mer kläder än vad han har, det värsta är att det är typ sant.. Haha får väll börja köpa mer kläder till honom nu istället för Chloé? Nej men hon behövde verkligen en varm jacka nu till vintern, hon fryser så mycket när vi är ute på promenader 🙁

 

53 thoughts on “Ny jacka!”

 1. HAR DU UPPDATERAT DIN NYA INSTAGRAM? 😀 den äger kissie, du borde göra det! Massor med nya effekter osv, sedan kan du göra om dina bilder lite ljusare & bättre kvalité. Tips! Kram 🙂

   1. Hon menar ifall du uppdaterar instagram på Apple så kommer det in nya funktioner. Instagram har gjort en ny uppdatering med ny design och funktion.och en ny filter.

 2. Men ÅÅÅÅH! Chloé är på riktigt den sötaste hunden jag har sett, herregud! Dör typ varje gång jag ser henne haha :O
  Hon är lika underbar som dig Kissie! :*

 3. Ohhhh!man dör ju,hur söt får man vara??
  Min Benito skulle bli heltvgalen om de träffades….
  Jackan är urin,men jag tycker den är för kort,den värmer ju inte över den lilla baken!!!
  Du kan ju alltid sätta på henne en fleece overall under som värmer hela henne och sen den söta rosa jackan över.
  Chihuahuor har ju knappt någon päls alls att värma sig med,och inte mycket fett heller för den delen,
  Så klä henne ordentligt nu när det är så kallt,lilla gumman,love her!!

 4. åh vad söt! önskar att jag också hade en söt chihuahua! 🙂
  jag har en fråga, kan du ge något tips hur man blir av med sitt godissug?:)

 5. Hihi, vilken fin 🙂 Men hur gör du när det är svinigt kallt? Har du någon jacka som även täcker mer där bak och en bit ner på benen? Eller det kanske inte finns…

 6. Gud va söt! Önskar att det fanns lika snygga i stora storlekar! Tycker det är jättebra att du har varma kläder på henne. Har sett att massa folk kommenterar att det är onödigt osv. Jag är utbildad djurvårdare och kan säga att hon faktiskt nästan MÅSTE ha kläder när det är såhär kallt! Jag har jackor på min stora dobermann och hon fryser endå 😉 vissa raser är inte avlade för vårat klimat helt enkelt. Däremot måste jag hålla med övriga om att denna jacka är lite kort då den inte skyddar bakdelen och därmed många viktiga organ. Man brukar säga att dem hellre har “klänning” eller kjol på sig så det täcker där bak än tvärtom 🙂

 7. Denna var väldigt söt, men det är bättre om du har en jacka som går längre ner & täcker magen. Blir varmare då 😀

 8. Hej Kisse, har alltid undrat vilka kvinnliga kändisar du tycker är snygga typ megan fox, beyonce, christina aguilera, angelina jolie osv. Skulle du kunna göra ett inlägg där du skriver om hur du tycker de ser ut och vad som är fint o fult på på de typ o ge den poäng tex 8 av 10? 😉

 9. Du är så sjukt bäst ! Du verkar dessutom väldigt trevlig också. Chloe är Den sötaste hund jag har sett. Pricken över Iet var ju jackan. Super gulligt!
  Du är Sveriges bästa bloggare!
  Jag skulle bli sjukt glad ifall du la upp hårvårdsrutins video!

 10. Varför köper du en jacka som är alldeles för kort? Är väl bättre att låta den gå till svansen så blir det mkt varmare. Men du tänker väl mest på hur den ser ut.

 11. Maria: det är jävligt svårt att köpa hundkläder över nätet. Har själv 2 chihuahuor, och det är nästan alltid konstiga storlekar. Så sluta klanka ner!

  1. Ja Erica, det är så “jävla” svårt att mäta sin hund för att få hem rätt storlek.

   En sån liten hund skulle ha en varm overall som går ner till tassarna för att minimera risken för att frysa.

 12. Om hon fryser så rekommenderar jag att du satsar på ett ordentligt hundtäcke ex ett värmetäcke från Hurrta, inte det snyggaste möjligtvis men det kommer hållla henne varm även om minusgrderna sjunker mer 🙂

  1. Har väldigt svårt att se kissie köpa ett bra men fult täcke åt sin hund. Tror inte hon bryr sig nämnvärt annat än att hunden ska vara söt i bloggen och jackan fin, allt annat ligger nog VÄÄLDIGT långt ner på prio-listan.

 13. Det är en hund, ingen leksak, utifall att du inte visste det. Köp ordentliga hundtäcken som sitter bekvämt på henne istället för sånt där, den täcker ju inte ens hela ryggen på hundstackarn.

 14. Hej!
  Jag jobbar som hundmassageterapeut och vet hur kylan kan påverka hundarna negativt. Eftersom att ditt lilla hjärtegull är så korthårig och liten så borde hon ha något mer rejält på sig. (Muskulaturen i rumpan och benen är väldigt utsatta i en midjekort jacka. Risken finns att hon får köldskador och cirkulationsstörningar)
  Hurtta gör overaller i små storlekar som är jättesköna och som skyddar hela kroppen. Har en vän med en liiten yorkshire terrier som är kanonsöt i den, och framförallt VARM!!
  Lycka till!

 15. Hon e väldigt söt lilla hunden!.. MEN du vet om att för att få FULL värme ( Effekt ) Så ska man ha en jacka/Täcke som går bak till svansen & korset! INte bra om korset blir för kallt!..

  Men väldigt söt vart hon i den lilla jackan..! Men tänk på det! Har du täcke/Jacka som täcker hela ryggen + korset på henne , så värmer allt ännu mer & hon fryser mindre:)..

  Kram

 16. Skit söt jacka 🙂 Jag har små hundar jag med. Och tänkte bara tipsa dig om att du borde köpa en jacka som täcker ännu mer. Speciellt på deras stackars små magar!

 17. Och hur ska den där jackan hjälpa mot kyla? Den täcker ju ingenting på mage, rumpa eller ben! Bara en liten bit av ryggen.. Verkar som du bara har den för att det är snyggt och för att klä ut din hund.

 18. Pingback: Ny jacka! | Dissie
 19. gud va söt alltså! Ska köpa likadan jacka till min lilla chihuahua, 🙂 ♥
  Din blogg är BÄST kissie, Lixom.. Älskar den, blir helt crazy av din blogg.. ♥

 20. Förlitennnnnn fatta det skaffa en hel overall eller ska du gå i klänning utan byxor mitt i vintern??? Suck man ska inte ha hund om man inte vet sånt!
  Och den var skit ful den där jackan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *