Nu verkar det funka att blogga?!

Hej pĂ„ er! 😀 

 

 

Jag trooor det funkar att blogga nu.. För kommer inte detta inlĂ€gg upp sĂ„ kommer jag fĂ„ flipp! Har försökt blogga massa sen jag kom hit men det har velat komma upp nĂ„tt..? Men men, nu verkar det funka och jag har ju massa att berĂ€tta nu nĂ€r jag Ă€r i Magaluf 😉

 

 

HĂ€r Ă€r det jĂ€ttevarmt iaf, ligger och svettas som en gris. Mina vĂ€nner ligger och snarkar brevid mig haha! Klockan Ă€r ju fasiken över 1?! FĂ„r alltid panik sjĂ€lv om jag sover sĂ„ lĂ€nge, sova pĂ„ dagen gör folk utan jobb. Usch. SĂ„ nej jag fĂ„r se till att vĂ€cka dom nĂ€r jag bloggat klart.. 😉

 

 

IgÄr var vi ute och var utklÀdda till Ànglar (visar massa bilder snart hihi), var jÀtteroligt och vi fick ALL uppmÀrksamhet i vÀrlden faktiskt. Inte konstigt med alla galna britter hÀr haha!

 

 

Första dagen var vi inte utklÀdda men det var minst sagt en vild kvÀll. Vaknade upp med nudlar pÄ pattarna..? Hmm.. NÄja, min frukost var rÀddad!

 

 

 

 

Ser ni vad det stĂ„r..? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

tretton + tvÄ =