Nu när jag är hemma hos mig..

Jag har nu bestämmt vilka 5 som vinner tävlingen, visar dom imorgonbitti! 😉 Spännande va..? Uhhh!! 😉 Hehe!
 

 

Baby skulle jobba idag så därför är jag hemma igen, så nu ska jag göra lite “jag-saker” … Dvs, ska TRÄNA – blogga en sista gång för idag – plugga – ta ett bubbelbad + ansiktsmask – sova! 😉 Låter bra va? 🙂 En sålänge när vi inte bor ihop så sepererar jag mina vardagliga sysslor från när jag är hemma hos honom, vill ju ta vara på varje minut med pussar och mys 😉 Hihi..
 

  Imorgon är det lite mötet och så, ska också förbi Adam&Eva-kliniken, träffa Jackie och Rosanna och.. Shoppa!! Haha ovanligt va..? Nej men det har nyss varit löning ju så ska dra med mig Bella på stan 😉 Hinner väll med någon fika också och hämta ut paket, wihoo! 😉 Hoppas på fint väder?!

 

 

 

 I “C”s bil medans han köpte sushi 😉 Haha!

 

 

 

Ps. Någon som är bra på matte? Maila [email protected]!

1 reaktion på “Nu när jag är hemma hos mig..”

  • I have a blog with blogger. I have registered my blog using a gmail account. Now, I want to use a new gmail account and I wanted to import my whole blog along with the posts and comments to this new gmail id.. . Please tell me, is this possible and how can it be done?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *