No filter is needed..

Alltså vattnet här är så magiskt.. Helt turkost/blått! 🙂 Inget filter behövs på dessa bilder inte, dom är ju redan magiska som dom är. Förutom det vackra vattnet så finns det så många vackra hus här också. Hade ju varit helt fanatiskt att hyra ett hus med sin älskade och bara njuta av miljön på ön. Även om det inte finns så jättemycket att göra på just Isla Mujers där dessa bilder är tagna.

Om ni tänker fråga om min jumpsuit så minnas jag tyvärr inte vart jag har hittat den. Tror jag köpte den från någon kinesisk sida som alibaba eller något sånt. Dessutom är den ganska gammal nu, tror jag köpte den för 2 år sedan.. Men den finns nog lite överallt, kika på kinesiska sidorna så ni inte betalar överpriser från butiker som köper in därifrån och lägger på massa på priset.

Nej nu ska jag gymma, klockan är ca 9 på morgonen här! Tänk vilken enorm tidskillnad det är.. Sen ska jag på lunch med lite nya vänner här och sen ska jag nog utforska stranden som ligger här. Vi har inte varit på stranden som ligger precis vid rummet för vi båda är mer poolmänniskor 😉 Känns lixom renare på något vis.. Och man slipper all sand!

kissie mexico

12 reaktioner på “No filter is needed..”

 • Lava says:

  Är jag helt ute o cyklar om jag tror havsvatten är renare än en liten pool där folk badar o kanske kissar o har sig (vissa gör ju faktiskt sånt)?! Havet känns mkt fräschare o härligare🙈

 • Helt underbart! Min semester slutar på måndag… ångest 😂

  Kolla gärna in min nya blogg! Delar med mig av allt mellan himmel och jord!

 • camilla says:

  WOW..! 😍

 • Anjali says:

  Jättefina bilder! Kolla gärna in på min nya blogg där jag skriver om mitt liv och intressen.

 • Anna O. says:

  Hej igen, fina Alexandra! ❤️

  🌒🌴🕊

  Jag älskar din klädstil! Jag brukar få komplimang för min klädstil, och jag tycker att den är rätt lik din. 😊 Hade typ kunnat ha på mig allt det du har på dig. Älskar din klädsmak. Var tvungen att säga det innan jag somnar.

  Puss och kram till dig!
  Godnatt, fina du⭐️

  🕊🌓🌴

 • Pernilla Nilsson says:

  Vad är dina skor ifrån?😍

 • Martina says:

  Helt sjukt. Ärligt talat är det jävligt patetiskt att åka utomlands och BARA vistas vid poolen. Renare? I helvete heller. Folk kissar ju där!! För mig är det onödigt att åka utomlands om man bara ska vara vid poolen. Man åker ju utomlands för vattnet, stranden och hela den grejen.Aja du värderar bada i kiss högre än att inte få sand på sig. Ojoj vad hemskt med sand!!

  • Lava says:

   Du håller en ganska hård ton tycker jag, men jag håller med….helt vansinne alltså. Poolen är ju en bakteriehärd jämfört med havet. Förstår faktiskt inte alls….finns ju inget härligare än att bada i havet

 • Olivia says:

  Så härligt det ser ut!😍 Fin klänning, vart kommer den ifrån? Stor kram till dig!

 • Kicki says:

  Ofta är det i just poolen som bakterier sprids typ magsjuka o sådant. Så team havet här!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *