När kvällens tema är rött…

.. och man inte har några röda kläder, ja då kör man på röda läppar haha! 😉 Jag trodde verkligen jag hade kläder i färgen rött men har en blus men den var för somrig och passade inte alls till byxorna som jag tänkte ha på mig.. Men när jag läste inbjudan så stod det “röda detaljer” och läpparna måste väl räknas som det?

Alltså föresten, ser ni stöket i bakgrunden? Haha ja så ser det egentligen ut i min sminkhörna när jag precis dragit fram exakt allt. Ni vet när man plötsligt inser att franslimmet är borta, vänder upp och ner på allting och sen låg den necessären. Standard..

Hörs senare ikväll!
kissie röda läppar

kissie röda läppar kissie röda läppar

104 reaktioner på “När kvällens tema är rött…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *