När kvällens tema är rött…

.. och man inte har några röda kläder, ja då kör man på röda läppar haha! 😉 Jag trodde verkligen jag hade kläder i färgen rött men har en blus men den var för somrig och passade inte alls till byxorna som jag tänkte ha på mig.. Men när jag läste inbjudan så stod det ”röda detaljer” och läpparna måste väl räknas som det?

Alltså föresten, ser ni stöket i bakgrunden? Haha ja så ser det egentligen ut i min sminkhörna när jag precis dragit fram exakt allt. Ni vet när man plötsligt inser att franslimmet är borta, vänder upp och ner på allting och sen låg den necessären. Standard..

Hörs senare ikväll!
kissie röda läppar

kissie röda läppar

kissie röda läppar

27 thoughts on “När kvällens tema är rött…”

 1. Du ser grymt fin ut, asfin verkligen.
  haha inget rött, så du tar vitt, härlig du är. Men du, röd bh hade ju kunnat vara en detalj och lite rödare läppar. 😀 såå snyggt på dig tror jag. 😀
  Hoppas du får det riiiiiiktigt bra.

 2. Alltså wow!
  Måste bara få säga att du passar så otroligt bra i denna längden på håret du har nu! Du ser så sofistikerad och stilren ut i den frisyren. Du var fin i längre hår också men detta känns så mycket mer rätt för dig.

 3. HAH! Tyckte du skrev att kvällens tema var ”trött” och jag såg framför mig ett jättelikt pyjamasparty! Mysigt det hade vart, iofs…
  Du var jättefin, hoppas ni hade trevligt! 😀
  Kram!

 4. Hej Kissie!

  Jag vill lyfta fram ett ämne som jag tror berör många tjejer, min kille vill ha analsex med mig, han tjatar hela tiden om det, jag vill inte av flera skäl, det som oroar mig mest är att min analöppning töjs ut som på tjejer i porrfilmer, när öppningen blir uttänjd så kan den tom självöppna sig i vissa situationer, dessutom gillar jag att ha vita stringtrosor och därför vill inte ha nåt läckage i baken.

  Hopas på svar

  Anna

  1. Anna, gör absolut inget du själv inte vill bara för att han tjatar. Säg istället till honom ärligt hur du känner inför det och be honom sluta tjata eftersom du säger nej. Slutar han inte tjata så bör du nog överväga om han verkligen är en bra kille. Man måste acceptera varandras viljor och kunna ta ett nej.

 5. OJ jävlar vilka overlineade läppar haha. Varför inte bara fylla dom igen om du nu önskar att dom vore så mycket större? :O Du bidrar fortfarande till lika skev idealbild oavsett ett stick i läppen eller inte.

 6. RacheleWa Island SherrylSu
  CallumBeg Manchester City EliseAshe
  Dennydvlu Tottenham Hotspurs FredricLo
  DeandreQc England ConnorSav
  SherrylSt Everton ShereeSte
  GeniafxP Arsenal SaraChata
  BrookeJxu Brasilien HannaLeni
  ClaudioZb Colombia LizaValaz
  TaniaStar Tjeck MamieMont
  Christian Manchester United Florencia

 7. Kissie måste vara sjukt jävla pantad som hjälper att marknadsföra denna sida genom att låta kommentarerna ligga kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =