När ens vänner inte tycker om ens klädstil!

Hej på er! 🙂

Jag har spenderat min söndagsförmiddag med Issa i MOS. Vi var båda shoppingsugna så vi shoppade loss. Issa fick bland annat med sig en sjukt snygg jacka som liknar min acne-jacka väldigt mycket, vi kommer matcha snyggt i vinter! 😉 Dock verkade hon inte tycka om min klädsmak lika mycket som jag tyckte om hennes.. Nästan allt som jag tog upp ratade hon?! Fattar inte, jag tyckte jag hittade massa fint men Issa sa allt var fult 🙁 Tex toppen från ZARA som jag håller upp på första bilden, är inte den fin? Tänk till en skinnkjol och svart spetsbh under.. Eller klänningen på 3e bilden, ett snyggt skärp i midjan och ett par boots till! Hur läckert låter inte det? Det tyckte inte Issa, hon fattade verkligen inte grejen.. Vad tycker ni om plaggen? Har Issa rätt eller fel?

Nu ska jag ta hundarna på en promenad, sen ska jag eventuellt möta upp fotografen Elin för att ta lite bilder. Det verkar ju äntligen bli fint väder, sol och inget regn 🙂 Har ju varit så himla grått och trist dom senaste dagarna så det var på tiden.. För visst blir man på bra humör när det blir sånt här fint väder?

kissie shoppar

24 thoughts on “När ens vänner inte tycker om ens klädstil!”

 1. Enligt mig har Issa helt rätt haha!! Tycker dem var jätte fula😉 men helt ärligt, om fu tycket om dom så kööööp dem…skit i vad andra tycker o tänker!

 2. Tresemme Keratin schampoo och balsam. TRESEMME!!! Använd ALDRIG det när ni ska “lyxa till det” ! Det resulterade för mig i att en tredjedel av håret lossnade i duschen tills jag googlade upp tresemme och fann HUR många liknande hårproblem hos tjejer som helst av tresemme! Det schampot och balsamet är rena döden för håret, instantly!!! Lyxa INTE till det med tresemme när ni är på Hemköp. VARNING

 3. Man ska våga mönster och du kan ju bära upp vad som helst och det bara sitter som en smäck 😉
  Älskar jeansjacka Btw 😍 Var är den ifrån?

 4. Finns inga rätt eller fel när det gäller tycke och smak, vad som är “snyggt” vs “fult” är ju minst sagt subjektivt 😊

 5. Det är inga plagg som jag själv hade valt, men jag tror att du hade kunnat bära upp dom snyggt 🙂
  Smaken är som baken. Vill du ha dom – köp dom!

 6. Ingen har rätt lr fel , d handlar om olika smak bara .. åh tycke åh smak ska aldrig diskuteras 🙂 haha ! Personligen håller jag me Issa men d betyder juh inte att plaggen är fula , bara inte min stil ! Klä dig i precis va du vill åh tkr är snyggt 🙂

 7. Personligen tycker jag att Issa hade rätt. De ser lite fultantiga ut (man kan ju ha stil även om man är gammal). Klänningen gillade jag inte alls men blusen var väl helt ok ändå! Inget jag skulle köpt eller tyckte var FINT dock 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *