Möte, lunch, naglar..

Hej babes! Busy day today.. På väg hem nu (åker tunnelbana, hjälp!!) så passar på att blogga lite från telefonen 🙂 Har precis tränat med min nya pt Ashkan, haha var typ roligaste passet på länge, fick en ordentlig träning i både röven och skrattmusklerna lol. Men vi glömde att ta bild? Så jäkla typiskt.. Men vi ska se till att ta massa bilder nästa gång! 🙂 Sålänge kan ni ju spana in han på instagram @ashkanjalilian. 

Här har ni även en mumsig bild på dagens lunch som jag åt med Douglas innan jag sprang till Celina och fixade naglarna. Tog såklart kräftstjärtsallad, min favvo. 

Nej men nu är min station här, hörs strax när jag sitter vid datorn! 

 

6 reaktioner på “Möte, lunch, naglar..”

 • Jag måste börja mer sallad igen, det är ju så gott!

 • Tess says:

  Kan inte du tipsa på några bra lunch ställen? =) Tex där det inns bra sådana här fräscha sallader som du alltid visar =)

 • Lina says:

  Kräftsallad är ju väldigt gott, härligt med rödlök i också som också är en favorit hos mig.

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 • Såg att någon mer frågat men; har du lust att tipsa om några bra lunchställen i Stockholm? 🙂 Gärna där det finns vegetariska alternativ. Är i Stockholm då och då men har verkligen nada koll! Äter på Vapiano till jag skäms typ haha 🙂

  Stor kram!

  • Alexandra says:

   sorry superdålig på just vegetariska ställen.. men annars när det gäller lunch är john chris bra (brukade gå dit förut), mocco som har tex grymma pannkakor och mr french har bra brunch 😀 lycka till!

  • L says:

   Lègumes (Hornsgatan, t-bana mariatorget)
   Örtagården (Ovanpå Östermalms saluhall, t-bana östermalmstorg)
   Seyhmus (varvsgatan, t-bana hornstull)
   Chutney (Katarina Bangata, t-bana medborgarplatsen)
   Hermans (Fjällgatan, t-bana slussen)

   Finns många fler men dessa fem kom jag på så här på rak arm. Riktigt god mat.
   Smaklig måltid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *