Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Mitt hjärta blöder! =(

Åh det finns ingenting värre än att se oskyldiga djur lida.. 🙁 🙁 Såhär var det i Thailand förra året också, dom låste in djur i burar och sålde. Små hundar, katter, fåglar.. Ja allt möjligt. Dessa hundar som ni ser på bilderna är dessutom lite större hundar som verkligen inte får plats i dom där små burarna! Dom behöver röra på sig, och inte vara instängda i varma hårda burar.. 🙁 Hade lust att köpa med mig alla djur och ta hem dom, men jag vet att det inte går.. Jag vart även kär i nakenråttorna, dom ställde sig på bakbenen och kollade efter oss när vi kikade i i burarna.. Dom påminde om Chloé…

Det fanns många fler djur än vad jag visar på bilderna, dom ville att jag skulle fota mer. Jag såg nog visslingen ut som en reporter, stor systemkamera runt halsen lixom hehe.. Jag undrar bara om dom vet själva vilka jävla idioter dom är?! Och att det inte är rätt att behandla djuren såhär? Eller om dom faktiskt inte fattar bättre.. Dumma idioter! Och det är så många länder som behandlar djur såhär. Man undrar ju om vi inte kommit längre i utvecklingen?

 

69 reaktioner på “Mitt hjärta blöder! =(”

 • Camilla says:

  Urs jag tror jag var på exakt samma ställe som dig, ville ta med alla djuren hem!

 • Emilia says:

  håller med dej gud så hemskt

 • Linnea says:

  Gud vilka söta små stackare! Vill också ta med alla hem 🙁

 • Alexandra, när jag går in här på din blogg så kommer det typ “dydydydydyyyyyy” jätte konstigt, eller ska det va så?

 • Madde says:

  Nej usch vad hemskt 🙁 Har själv en hund så när jag så dom första bilderna blev jag bara ledsen, tänkte bara på hur dåligt min hund skulle mått i en sådan bur 🙁 Hur kan man ens tillåta detta, helt sjukt :O De människor som är för sånt borde fan också få prova på att sitta i en sådan bur, i några veckor kanske inte lika kul då…

 • Anonymous says:

  Gick inte du på någonslags djurshow förra gången du var i thailand? :s Där dom drogar djuren innan och du tog kort med massa djur som “uppträdde” på gatan…!Du är enligt mig sjukt dubbelmoralisk och säger/ skriver saker nu som ska få dig att verka snäll fast än du i flera år har vart helt annorlunda och rent elak, visst att människor ändras men jag tror bara att du är falsk!

 • Corinne says:

  Fy fan vad taskigt!
  Jag vill köpa alla!!! Vilka IDIOTER! Har de ingen respekt alls?!??!
  De som stängde in de skulle jag vilja sätta i en mist lika liten bur och så ska de få bo där! 🙁
  http://www.mylifelikecorinne.blogg.se

 • Ally says:

  FAN vad elakt! STACKARS de djuren! USCH USCH USCH!!!!!!!!! 🙁

 • Mathilda says:

  Omg man ser hur varma dem är, pälsarna är helt blöta 🙁

  • emilia says:

   hundar svetas inte…

   • Jenny says:

    Jo, hundar svettas visst det, genom tungan och trampdynorna.

    • Lisa says:

     Men inte som hon menade…

     • Anonymous says:

      Om det är jättehett kan ångan i buren lägga sig… så det är inte nödvändigtvis svett

    • uhgugbitugb says:

     för er som inte fattar någonting…
     när djuraffären stänger eller när de tar rast så tar de ut hundarna och låter de springa fritt!

     Så kissie/alexandra du kan väl för fan fråga de om hur de tar hand om djuren när folk inte ser?För om de hade tagit hand om djuren så dåligt som du påstår så skulle de har dött för lääääänge sen!

     • Anonymous says:

      Så du tycker att man tar hand om hundarna bra när dem sitter i en bur med galler golv (!) nästan ingen yta osv. Det räcker inte för en hund att gå ut en gång om dagen? herregud.

 • Maddy says:

  Det handlar inte om hur långt de komit i utveckling…länder som dessa och Kina osv. Har NOLL respekt för djur. De ser inte djur som levande varelser med känslor och hjärna som vi gör. Dom månar inte om djuren som vi gör…som vi både kan se och vet om.
  Det spelar nog heller ingen roll om man säger eller kallar dom idioter för dom fattar inte. Enligt dom är detta det enda sättet att behandla ett djur på. Vilket gör OSS djurvänner ännu mer förbannade. Sätt de som plågar djuren såhär i dessa små burar istället. Det skulle jag bara le åt. Men det finns för många länder som behandlar djur såhär,men vad ska man göra. Tycka synd om djuren på avstånd hjälper inte,även om vi såklart gör det. Att om vi är där…skälla på dessa som vi ser behandlar dessa illa…det hjälper heller inte. Tänk på att ni som åker utomlands och poserar med ormar,elefanter,ödlor osv. Dessa djur är även dom mycket…MYCKET plågade,och djupt nerdrogade för att ens kunna hanteras på detta settet,så människor kan fotas med dom.
  Vissa människor är så jävla onda…Jag har ingen empati för dessa människor…Onda jävla människor som behandlar djur såhär. Oskyldiga djur. Ställ er INTE och fota med en ödla eller orm….det är mer till den bilden än ni kanske ser när ni går där på gatan.

  • Lin says:

   Hejsan!
   Jag bor i Kina och jag har också sett en del. Det inte handlar om hur långt man kommit i utvecklingen. De har en annan syn helt enkelt. Men dra inte alla över en kam, det finns en massa människor här som också är djurvänner! Och vi i väst är faktiskt inte bättre, som köper päls och använder det till jackor, mattor etc. och brukar ju importera det från öst.
   Skulle du bara le åt att se en människa lida på det sättet? Det var inte snällt sagt av dig. Tips! Tänk lite på vad du säger om allt bara baseras på att du har sett bilder.

 • Soffsan says:

  Om du tycker att dessa djur har det hemskt skulle du bara se hur katterna och hundarna som slaktas levande för att bli fina pälsjackor har det. Och ja dessa jackor och andra pälsar säljs i Sverige under falska namn.
  Dessa djur på bilderna har det jävligt bra om man jämför med djur som föds upp för päls i Sverige.

  Problemet med djur som far illa i fattiga länder är just att dem har dålig kunskap om djur och i många länder tror man inte att djur kan känna smärta på samma sätt som människor. Detta är inte för att dem är korkade utan för att dem är väldigt fattiga och inte har någon utbildning, dem flesta kan inte ens läsa och skriva. Hur ska man då veta? Dessutom är det stor efterfrågan på billig päls från oss i västvärlden och Europa. Har du ingenstans att bo och dina barn svälter, är det lätt att göra valet att föda upp katter och hundar för pälsens skull.

  Det är många rika länder som säljer djur på samma sätt som dessa bilder. I USA tex kan du gå till en zoobutik och köpa kattungar eller hundvalpar som sitter i liknande burar.

  Du verkar vara en djurvän, undrar lite hur du resonerar när du använder päls och skinn? Tycker att det är ett ganska lätt val att bara låta bli. Även om det är en present. Allt man gör gör skillnad. Att en person skippar, dun, päls eller skinn gör faktiskt skillnad. Du är dessutom välkänd och en förebild för många unga tjejer. Du har många andra bra värderingar. Kanske skulle du kolla upp och läsa mer om päls och annan djurindustri och se om det är något du vill stå för med tanke på hur du reagerar över hur dessa djur behandlas?

 • ja fruktansvärt! Klarar inte av att se små djuren sitta i små burar osv, man vill bara rädda alla och ta med dom hem 🙁
  Men nakenråttorna va verkligen söta!

 • Sebastian Nilsson says:

  Kissies hjärta blöder då där inte fanns några inlåsta dildos.

 • Ania says:

  I totally agree with you. Poor animals, it’s so sad that some people are cruel 🙁

 • Saga says:

  Den bilden längst upp vart jag särskilt upprörd över, för att jag har en sådan hund (den vita) och jag tänker mig honom i den där buren, börjar nästan gråta. Det är så sorligt att jag nästan börjar gråta…

 • sofie says:

  sjukt hemskt
  men kunde inte sluta skratta när du sa att naken råttorna påminner om Chloé HAHHAHAHAHAHAH FYFAN

 • Anonym says:

  Åh, så hemskt! Verkligen.

 • Vera says:

  Dom såg ut att ha det rent och bra ändå till skillnad från andra ställen. Förhoppningsvis är de inte kvar då länge utan säljs till en plats med större ytor 🙂 visst hundar ska inte sitta i glasburar i den storleken utan kanske i hundgård isf. Men de såg inte ovårdade ut iaf och absolut inte smala 🙂 kunde varit värre, som i Asien.

  I Spanien finns det också djurbutiker med valpar i galler/glasburar – vet dock inte om de bara är där när butiken är öppen. Men kaninerna hade inte trånga burar. Utom en som satt i en glasbur i storlek av en transport eller hamsterbur :S det är min mosters kompis butik. Känns inte så kul när man själv har en yte på 2×4 m till mina egna kaniner. Hö hade de inte heller.

 • anonym says:

  Åh så hemskt 🙁 Man vill bara ta hand om dom!

 • Fitspoblogg says:

  Såg också djur som låg i sådana små burar när jag var i Thailand, så synd om dem ): Nästan så att man vill köpa allihopa för att “rädda dem” men det går ju inte ):

 • Julia says:

  Jag har frågestund på min blogg. Jag skulle bli SÅ HIMLA GLAD om någon skulle vilja ställa en fråga? Tack på förhand!

  KRAM 🙂 <3

 • Julia says:

  Åååhh va söta!!

  Kan du göra en videoblogg från Mexico? Skulle vara jättekul! 😀

  Du är BÄST! We <3 You Alexandra/Kissie <3

 • Clithopia says:

  Du tycker synd om de djuren som du ser att det är synd om, men de djuren som fått lida för att du ska kunna köpa och bära alla dina pälskläder är det skitsamma med eller?
  Tänker du ens innan du skriver? Ibland undrar man ju…

 • MaryCaroline says:

  Stackarna 🙁 Kolla hundarnas tassar 🙁 Och deras pälsar ser ju helt vanvårdade ut. Och hur kan de låta hundarna ligga där på så hårt underlag? Inte ens en filt liksom… Dessvärre måste jag säga att smådjur som exempelvis gnagare inte har det mycket bättre i svenska djuraffärer. Väldigt små burar med flera djur i samma. Dock verkar de ju vara noga med att det ska vara max 3 djur i samma bur och de verkar vara noga med att hålla rent och ge djuren mat. Men det ser ju ungefär likadant ut som på bilderna du visar…

 • Ina says:

  Har själv råttor. Antar att det är både honor och hanar i samma bur, vilket kan innebära att honorna kan bli dräktiga.
  Ville bara passa på att säga det!

  Stackars djur! Hoppas dom alla hittar ett bra hem med mycket kärlek’

 • Aili says:

  Aww, stackars små! 🙁

 • Miranda says:

  Men tänk efter innan du skriver. Hur tror du djur som ska bli mat, kläder osv har det? DU bidrar till det genom att köpa skinn, äta kött och så vidare.
  Gå in på youtube och sök: meet your meat. Vidrigt!
  Kommer aldrig förstå de som kallar sig djurvänner men ändå direkt bidrar till denna avskyvärda behandling av djur.
  Öppna ögonen!!!!

 • fyfan värsta jag vet. vill alltid slå sönder idioterna som behandlar djur dåligt elr säljer dem såhär

 • nicole says:

  Visst är det synd om djuren men alla bloggare som bär äkta päls då? för säg inte att djuren inom pälsindustrin inte lider. Är själv sydamerikanska och jag håller med att djur inte har det lika bra som i sverige men du behöver inte ge mexico dåligt rykte. Mexicaner
  är trevliga människor annars..

 • . says:

  DE PÅ SISTA BILDEN. ÄR DET SAMMA RAS SOM DIN HUND?

 • Usch… Inte naturligt för djur att sitta bakom galler! Elakt!

 • Emmie says:

  Men om de slutar på din tallrik eller som en detalj på dina kläder är det lugnt? Allt detta hycklande. Patetiskt.

 • Maria says:

  http://www.wspa.se/din-hjalp/default.aspx Gå in och stöd denna sida! Dom hjälper utsatta djur världen över! Gå in på deras arbetsområden. Istället för att bara tycka synd om djuren gör något åt det!

 • Anonymous says:

  du har inget hjärta 😉

 • josse says:

  du får var hur dum och ytlig du vill men kom inte och lek någon jävla djurvän!!
  vet du hur djuren levt som du numera går runt med i form av pälsjacka??
  du stöder EXAKT det du säger att ditt hjärta blöder för…haha lägg ner.
  sluta använda päls och promota fake så har du iaf lyckats med EN bra sak ( jag menar allvar med det- det hade varit sjukt bra )

  titta på detta och gör ett liiite smartare inlägg nästa gång…

  http://earthlings.com/

  pjuh, blir helt matt av din dumhet, ursäkta mig, men jisses asså…

 • Lovisa says:

  Det är väldigt synd om de. Men du äter väl kött? Många av djuren som slaktas för just syftet att bli mat lever under misärförhållanden. Såg även att folk kommenterat över om päls industrin. Även om det är godkända förhållande som djuren levt under, kolla vad som står under våra lagar som godkänt. Tror inte du hade håller med om att de ska vara godkända. Dessutom måste du väl inse att det är fel att skriva att dessa personer är korkade? De lever under andra förutsättningar och i Sverige har vi djur affärer där det är likadant. Att vi värderar vissa djur högre, som hundar, är bara sjukt vridet. Så tänk lite på dina egna val och hur du kan ändra och vad du öppet stödjer och utrycker dig om.

 • Sab says:

  VILKET JÄVLA SKÄMT

  Här sitter vi tydligen och gemensamt tycker synd om alla söta djur så får bo trångt.

  Hur tror ni att eran mat får leva? I många fall är en liten bur deras minste problem.

  Så om ni inte vill framstå som små korkade fjortonåringar som bara tycker synd om hästar, hundar och katter så är det dags att tänka längre än vad näsan räcker.

  På samma gång som ni börjar äta mindre kött så spar ni på miljön och bidrar till mindre svält på sikt.

  • Amy says:

   SANT!!!!! men de är bra att hon visar det, för jag tycker det är lika fel med att sätta hundar och katter i små burar till kor, grisar och hönor i ett slakthus, är vegetarian och har varit det i många år nu. JAG FATTAR FAN INTE hur människan vara så blind, antar att hela världen har blivit hjärntvättade från barndom om hur världen ska vara, och vad vi ska äta osv.. Det förstör mer än va vi tror. Men inte vågar någon bryta normerna, för vi bryr oss alldeles för mkt om vad andra tycker och tänker om oss. Och det är det största fängelset vi kan leva i.

 • Amy says:

  FY alltså! jag klarar inte av att se sånt, hur kan människan gå så långt när de kmr till djurenrättigheter, allt för pengar, det är skam!!

 • anna says:

  HAHAHA ALEXSANDRA NILSSON bryr sig om djur.. Yeah right, fråga hur dina pälsar hade det innan du satte dom på din otroligt fula kropp eller djuren mådde innan du stoppade dem i din fula käft. Idiot. Så bölar du för några stackars “husdjur” i Mexico. Så ska du dessutom kolla på delfiner i fångenskap, hur tror du dem mår? Nä, gör djuren en tjänst och begå självmord, tack!

 • Nettan says:

  Att folk jämför mat och att sätta djur i bur än INTE samma sak!! Det är skillnad på att avliva ett djur snabb för mat än att låta djur sitta i en varm bur utan mat och vatten i månader för att tjäna pengar på “oss”. När vi slaktar kor/grisar här så står dom i stall och får mat och vatten och sen när det är “dax” så går det jätte snabbt. Läs på lite va

  • Malin says:

   Ursäkta men hur naiv är du? Tror du att slaktdjur som ska bli mat får springa fritt och leva lyckligt tills de blir humant avlivade? De bor på otroligt små ytor som är helt täckta av avföring. Tycker du kan gå in på youtube och söka på “Meet your meat”, t.ex. (finns massor med “bra” videos som visar hur verkligheten ser ut.)
   Många av djuren KAN INTE ENS GÅ för att deras ben inte klarar av deras vikt (p.g.a. tillväxthormoner).
   Och kom fan inte och säg att “det är inte så i Sverige, vi har bra lagar som skyddar djuren mot sånt” för nej, det har vi inte. Vi har visserligen “bättre” lagar än många andra länder, vilket innebär att de bedövas före slakt. Deras liv fram till slakten är dock förjävlga. Att en ko/gris/höna/whatever har varit “frigående” innebär att den delat en 10×10 meter stor yta med tiotals (hundratals gällande kycklingar) andra djur. Inomhus.
   Jag försöker inte göra dig arg eller upprörd, är bara så jävla trött på att alla tror att köttdjuren har det så himla bra i jämförelse med päls- och skinndjuren, för det är inte sant.
   Att äta djur från de barbariska slakterier som finns idag är inget någon borde göra. Förnekar man att köttdjuren har det dåligt så är man förmodligen otroligt naiv och blåögd (eller mer troligt, man blundar för det som händer för att man inte orkar sluta äta kött.)

 • Emma says:

  Vill bara ta vartenda ett av de där djuren, de förtjänar in det där!! Gör ont i hjärtat att se :'(

 • Så är det här i Spanien också, superhemskt! Du fick i alla fall fota inne i affären, det får man inte göra här…

 • SconeScones says:

  Vilka söta marsvin jag har ett eget och jag bara älskar bara henne!!<3

 • Emelie says:

  Dom har inga djurrättskyddslagar! Därför kan de behandla djuren som de vill… Som svensk kan man uppmärksamma media om detta och förhoppningsvis börjar andra länder skapa bättre lagar för de söta små djuren!

 • Jila says:

  Det är jätte tragiskt och synd om djuren…
  Vet inte alls om hur det ligger till men är det bättre att vara inne i dom burarna, få mat och någonstans att sova än att vara gatuhund?
  Endast en fråga så hoppas ingen fuckar ur nu :

 • evelina says:

  det är jättehemskt, men gud vilken dubbelmoral du har !!

  Du betalade ju fan för att se fåglar som hade blivit av med vingarna för att stoppas upp i kvinnors underliv, är det bättre då eller? Inte bara en gång, utan fler ! Det är fan värre !!!

 • Hanna says:

  Jag hoppas du förstår att djuren inom pälsindustrin lever hela sina liv i burar mindre än dessa. Frågan är då varför du tycker detta är hemskt när du själv köper mängder med kläder av djur som har det mycket värre än dessa hundar? Du verkar uppenbarligen ha empati för djur så varför gör du inte alla djur en tjänst och avstår från att bära päls? Du är en förebild för många och det är väldigt tragiskt att du säger emot dig själv i princip allt du skriver.

 • Anja says:

  Jag kan lova dig att det där är himlen jämfört med vad du bidrar till.

  Kycklingen du åt förra veckan?
  http://www.youtube.com/watch?v=CoVeahekbGI

  Grisen då?
  http://www.youtube.com/watch?v=Df9GviWJSaw

  Äggen, mjölken, pälsen, lädret. Alla djur du mördar och plågar, dom har haft det så mycket värre.

  Kan också varmt rekommendera den här föreläsningen av Gary Yourofsky:
  http://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4

 • Anonymous says:

  Skulle bara vilja påpeka att du äter ägg och mjölkprodukter. Hönsen och korna lever också i små stänga områden med massa oljud. Det är helt samma sak fast många inte riktigt verkar förstå det.

 • Sussu says:

  Man ska INTE köpa dessa djur då stödjer man industrin! Dessa djur blir uppfödda i fabriker där det enda syftet är att få vinst av dessa djur.
  Du borde inte uppmuntra människor att köpa dessa djur!

 • Johanna says:

  Åh, fyfasen… 🙁
  Ändå är detta inte ens nära det värsta som finns! I många länder finns det “marknader”, där stora, och små, fiskar ligger på gatan (levande) i plastpåsar med så lite vatten att de ligger och vrider sig i det. Det finns hundvalpar och kattungar(och andra bebisdjur) som har blivit tagna från sina föräldrar och placerade i gallerburar på varandra, där de knappt kan röra sig. Det finns helt enkelt en j”vla massa skit bland människor. 🙁

 • Martina says:

  Alexandra, var snäll och använd ditt kändisskap rätt nu då och gör mer än lägg ut bilder. De har organisationer där som hjälper djuren men de behöver bidrag. Detta gäller alla,, är ni imot detta så gör nått!!!!! Säg inte att det inte finns nått att göra,,, det är bara dit samvete du försöker lätta isåfall.

 • Maria says:

  Om du nu värnar så mycket om djuren så är din plan att bada med delfiner inte den bästa.
  Dessa delfiner behandlas inte alls bra och det finns inget tänk bakom vad gäller den marina miljön.

  • Anonymous says:

   Alla borde kolla dokumentären The Cove! Där har du dina delfiner. Den är faktiskt en riktigt bra dokumentär.

 • Ilona says:

  Så, du synes altså det er greit å kjøpe dyre pelser som kommer fra dyr du ikke aner hvordan har hatt det (de fleste har det verre enn dette!), men ikke å selge små dyr sånn her?

  Det virker som du setter dine ‘behov’ foran dine følelser for dyr, og det er veldig trist å se. Gleder meg til den dagen du ser verdien i å ha en klar mening om noe, som man HOLDER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *