Missa inte tävlingen jag har på instagram senare idag..

God morgon!

Jag vade att stanna inne igår tillslut, ibland är det så svårt att veta om jag faktiskt är sugen på att gå ut eller om jag bara går ut för sakens skull. För jag blir ju så lätt uttråkad och ligga hemma på kvällarna kan jag ju öga under vardagar. Men nu ångrar jag mig inte, missade säkert ingenting!

Anyhow.. Tänkte ta råttis på hundträffen idag för snart blir det för kallt för det. Så gäller att passa på sålänge det går 🙂 Utöver det har jag inte planerat något. Gårdagens video kommer upp, wihoo! Sen kommer jag ha en tävling på min instagram tänkte jag också så hoppas ni följer mig där 😉 Kommer dra hela 10 vinnare denna gång så det är 10 gånger så stor chans att vinna! Wihoo, så in och följ nu om ni inte gör det!! @kissies

kissies instagram

Tänk vad ni missar nu som inte följer mig där.. 😉

9 reaktioner på “Missa inte tävlingen jag har på instagram senare idag..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *