Missa inte tävlingen jag har på instagram senare idag..

God morgon!

Jag vade att stanna inne igår tillslut, ibland är det så svårt att veta om jag faktiskt är sugen på att gå ut eller om jag bara går ut för sakens skull. För jag blir ju så lätt uttråkad och ligga hemma på kvällarna kan jag ju öga under vardagar. Men nu ångrar jag mig inte, missade säkert ingenting!

Anyhow.. Tänkte ta råttis på hundträffen idag för snart blir det för kallt för det. Så gäller att passa på sålänge det går 🙂 Utöver det har jag inte planerat något. Gårdagens video kommer upp, wihoo! Sen kommer jag ha en tävling på min instagram tänkte jag också så hoppas ni följer mig där 😉 Kommer dra hela 10 vinnare denna gång så det är 10 gånger så stor chans att vinna! Wihoo, så in och följ nu om ni inte gör det!! @kissies

kissies instagram

Tänk vad ni missar nu som inte följer mig där.. 😉

9 thoughts on “Missa inte tävlingen jag har på instagram senare idag..”

 1. Hej Kissie!
  Jag följer dig på instagram.
  Jag tycker att du är bäst.☺️
  Du är också de bästa bloggerskan som finns.
  Jag önskar att jag kunde bli som du med bloggen.
  Kan du ta följa mig på min blogg.
  Jag har velat göra en video på youtube men jag bet inte hur jag ska göra.
  Finns det ett tips hur man kan börja att göra dont video blogg.
  Det är att jag har inte så många vänner så jag inte kan träffa så det blir lite svårt att göra dem tävlingarna.
  Mvh
  Tirre

  1. tack snälla <3 det är bara kämpa på, och vill du göra videos finns det massa videos du kan göra själv. 90 % av alla mina videos är ju "ensamma". Bjud mycket på dig själv så blir dom säkert jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *