Min polska släkting ville ta bild..

Min polska släkting kom över, sist han såg mig var jag “såhär liten” och hade handen vid hans mage typ haha! När jagvar liten brukade jag och Peter släppa ut deras grisar lösa och jaga dom.. Nu är det lite annorlunda.. 😉 Var iaf roligt att ses! Han ville dessutom gärna ta bild och klart fick han det. Man kan ju dock inte riktigt säga att vi är lika..

Ps. Ser ni hur sminkad lillen är..? Hade tråkgit så skulle sminka henne som “kurwa” hahah!! Mami vart inte så glad över det.. Jag tuperade håret och sminkade henne, skuggade till och med hennes näsa.. Har man inget bättre för sig så gör man det bästa man kan för att få tiden att gå, hehe.. Som sagt fanns det inget internet..


81 thoughts on “Min polska släkting ville ta bild..”

 1. Omg Kissie, where have you been in Poland? I am from Poland and what you are posting is.. Now everyone will think that everything looks like that in here. That was some kind of very old village? Shame I don’t understand what are you writinh there and google translation doesn’t help at all.

 2. Inte lika? Ni är ju jättelika! Man kan absolut säga att ni är släkt utan att ens veta det från början.
  Samma ögon, kinder och mun! 😉

 3. Som kurwa? Du måste skämta. Har en bekant från Polen och hon använder det ordet jämt och jag vet att det ordet betyder hora och att det även betyder typ shit och helvete och liknande. Ser dåligt ut att använda det tillsammans med ett litet barn.

  1. Jag reagerade också på det! Det används mycket i “förorten” också.. Inget trevligt ord, speciellt inte när den är riktad mot ett litet barn..

 4. Hur man man få för sig att sminka en så liten flicka som en kurwa (hora på svenska) och dessutom gå ut med det på sin blogg?!?

  1. hora ursäkta så skriver man för fan inte till ett barn det märkts att du inte har barn själv och klart barn kan sminka sig det är väll inget fel på det barn i en viss ålder sminkar sig så själva! gå en lektion i barn så lär du dig säkert något blir så trött på folk som skriver sådana saker till ett litet oskydligt barn!

   1. Men klart kan man sminka ett barn! När jag var liten älskade jag att sminka mig själv, liksom många andra barn också gör. Men att Kissie skriver att hon har sminkat hennes lillasyster till en hora är sjukt fel.

     1. Om man inte vet vad det betyder så borde man inte skriva så. Jag tror däremot att Kissie är fullt medveten om vad ordet betyder.

   2. “j”, du borde gå en lektion i att läsa så du märker att det var kissie som skrev hora om sin lillasyster, inte kommentaren ovanför dig.

   3. Om du läser vad Kissie har skrivit så skriver HON att HON har sminkat flickan som en kurwa, vilket betyder hora på polska. Det är det JAG har reagerat på så kom inte här och påstå att JAG skriver så till ett barn, skulle aldrig få för mig att göra det.

 5. Hejsan!

  Jag försöker ringa in till er via nummer 09391119012 men samtalet blir ”avvisat” varje gång det ska kopplas upp.. Målet är såklart att synas på Kissies blogg! Men det funkar inte trots att jag har mycket pengar på telefonen.. Hjälp? Jag har Halebop kontantkort, och en äldre mobil. Men sms och ringa fungerar utmärkt. Det är en ny mobil (Samsung) av äldre modell.

  “Ringer upp- Villkorlig vidarekoppling har aktiverats 09391119012- Ansluter- Avvisat……….”

 6. Ni är ju jättelika! Syns verkligen att ni är släkt. Var lite stolt över din släkt istället för att tramsa och försöka låtsas som att du är helt annorlunda. =)

 7. jag gillade blider men texten..nej..hur kan man säja att man sminkat en liten tjej till K..a??? Alaxandra nu är det illa.

 8. Omg Alexandra!! Det där måste nog vara en av dom sötaste tjejerna jag nånsin sett:))
  Och hon är sjukt lik min dotter (som är halvryss) Och din manliga släkting är SJUKT LIK min svåger( min mans bror)
  Och dom är ryssar! Och polska, juggar och ryssar har alla samma drag! Alla tror alltid att jag är polsk eller jugge:)
  Men jag är chockad över likheten! Dubbelgångare! Har smsat min svåger att han ska in o kolla på sin dubbelgångare på din sida:)
  Tjejen är DÖÖ-VACKER<3<3 Vilka ögon hon har!! Jag är helt häpen!

  ps. Hahaha Kurwa:)
  Tråkiga människor som inte fattar vad ironi är;(

 9. Oj vad lika ni är! Och lilltjejen är supersöt verkligen ^^ Om man inte tänker på sminket ;P

  Jag får med såna kinder som du har när jag ler, och jag hatar det.
  Men på dig är det ju supergulligt!

 10. ASSÅ ÄRLIGT !? ATT NI PALLAR !!! andas vafan hon är ju inte seriös när hon säger vi sminka henne som en “kurwa” asså ni har så mycket brist på liv hittar på olika analyser och grejer om henne haha ..

  1. jo det var väldigt fattigt just där.. tyckte synd om dom, men dom är vana och trivs. gav dom iaf massa presenter och pengar så det gjorde dom lite gladare <3

 11. Kurwa betyder hora.. men alltså, det är en fråga.
  Hur fan kan du kalla din egna syster för hora när de är du som sminkat henne osv..?
  Om det är du som sminkat henne så jäkla fint som en hora så sminkar du dig själv lika fint .
  Puss!

 12. du har ju allvarliga problem, bara för att du är grymt missnöjd med ditt utseende är det inte en ursäkt att “sminka hennes näsa mindre” usch

  1. ja jag tyckte osså, att det var hemskt att höra!! Förmodilgen är hon avundsjuk på henne, för hon är ju hur söt som helst! typiskt kissie att vara avundsjuk på alla, till och med barn, bara för att hon inte är nöjd med sig själv! Äckliga jävel är hon!!! (kissie)

 13. Hello Kissie:) it’s great that you where in Poland:) I hope that you like my country:) I don’t know in which town you were, but remember, next time you should visit Cracow:) i live there for my whole life and i have to say that i love it:) btw. you look beautiful and merry merry Christmas 😉

  Kissies from Poland:)

 14. Fajnie ze piszesz ze chcialas aby twoja siostra wygladala jako kurwa…
  A co w polsce to sa tylko same kurwy?
  Asså skärp dig nu!

 15. ahah och kissie själv så är jag polack och jag vet precis hur folk stirrar när man ens är där, dem har ju liksom aldrig sett en så fin tjej, har varit i polen många gånger shit vad alla kolla, haha men det är så! 🙂

 16. “Man kan ju dock inte säga att vi rikigt är lika” nej det kan ju bero på att du har opererat hela ditt jävla huvve idiot!!!! Du ser äldre och gammal ut efter att du opererat dig, fulare är du osså…

 17. Haha, kurwa! En av mina bästa kompisar kommer från polen och hon har lärt mig vad det betyder, haha! Sicken humor du har. Och juste min
  kompis som lärde mig det heter också Alexandra 😛

 18. Hej. Ville bara sägaa att du är superfin och så söt lär du ler. Du borde le oftare på dina bilder.Haha, ska jag vara ärlig så såg du ut som Jwow också. (Positivt menat, för hon är också fin)
  Ha det bra. :)<3

 19. HEJ! Själv har jag familj o släkt från Polen så om du inte visste d… Elr jag tror att du vet d nu, så betyder kurwa=hora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *