88 thoughts on “Min fråga till er..”

 1. Jag skulle definitivt köpa den! 🙂
  Tycker du är en jätteintressant person som verkar väldigt företagsam och driven, så skulle vara intressant att läsa.

  Det roligaste skulle enligt mig vara om du skrev den själv, istället för att någon skriver den åt dig, som en hel del andra kändisar gör/har gjort.

  Lycka till iaf.

 2. Men alla GÅNGER gumman 😉
  Läsa bakgrunden utav att vara bloggerska mm 🙂 Fan vad spännande läsning och alla erfarenheter, bråk mm du haft med bloggportals chefer, alla hot mm. Sett det där klippet om alla hot du och din familj fått ta, alltså jag ryser alltid i hela kroppen o vill typ slå ner alla dessa fega as. Fattar inte hur folk är funtade. Mamma kanske inte kramade de tillräckligt mycket som barn så de måste gå ut över dig som ändå har “makt” o pengar. Löjligt.

  Du är ju älskvärd Alexandra, en av mina största förebilder och ja jag är 34 – who gives a shit. du e grym. Älskar dig <3 Puss och Kram

 3. Jag har aldrig varit den som läser självbiografier (antar bara att det är det nu) men din skulle jag inte tveka en sekund på att läsa! ?❤️

 4. Ja det skulle jag absolut göra !
  Dock skulle jag bli besviken om det är en dyr bok på 140 sidor med jätte stor text i! (varit med om det förut)
  Önskar dig all lycka till med bokskrivandet och allt annat kult du håller på med!

 5. Om du skriver en bok om alla hemligheter kring hur man lyckas på sociala medier och på youtube så läser jag den gärna. Jag ser dig som expert på ämnet. 🙂 I så fall får du gärna skriva om alla tabbar du gjort också, och hur du borde ha gjort i stället. (När du lärt dig i efterhand.)

  Men om du däremot skriver en bok som är i samma anda som din blogg så kommer jag nog inte att läsa den. Jag gillar din blogg för att det är lättsmält underhållning i små doser, och för att det är kul och intressanta att följa någon annans liv varje dag. Men det faller ju liksom i en bok. 🙂

 6. Det beror såklart vad den handlar om men ja det tror jag att jag skulle göra! Alltid intressantare när man har koll på författaren ?

 7. Mest troligt inte. Vet ej varför, läser ju din blogg varje dag och tycker den är bra men skulle inte läsa en bok om du skrev den…

 8. Det känns som att alla kändisar och youtubers gör en bok bara för att. Känns lite som en kliché om man frågar mig. Men om du vill skriva en bok, skriv en bok, you go girl! 🙂

 9. Hej kissie!
  Ville bara tipsa dig om att en facebooksida från USA har gjort en inte så snäll “artikel” om dig. Men dom skriver inte att det är du.
  Kolla in “tattoo’d lifestyle magazine”. Man kanske kan få dom att ta bort den på något sätt..

 10. wow svår fråga, det handlar ju självklart VAD det är för typ av bok. Jag läser ju inte en bok bara för att det är en kändis som skrivit den, jag läser och köper den för att det är en kändis som skrivit den OCH det är något som intresserar mig.. Vad ska du skriva om?

 11. Brukar vanligtvis inte läsa böcker och är inte direkt sådär fascinerad i att göra det heller.
  Men om du skulle ge ut en bok så skulle jag älska det!!

 12. Skulle vara nyfiken, absolut. Sen beror det ju på vad den handlar om. Tyckte din krönika var bra 🙂 eller om du skrev fler. Minns inte, är trött så orkar inte tänka just nu. Men en bok är lite jobbigare att läsa ? sen beror det nog på ifall folk tycker den är bra eller inte 🙂

 13. KUL! 😀

  Kanske lite om din familj i början och varför du valde bloggande, varför du började träna så intensiv (ger med lite tips till de som vill ner i vikt). kanske om din sätt att festa / sminka och relationer till andra människor.

  Vad du hade önskat livet kunde bli eller var du ser dig själv i framtiden.

  Hoppas det hjälper lite. 🙂

  <3

 14. Bra fråga faktiskt… Hmm. Det beror lite på hurdan bok du hade tänkt dig? En självbiografi kanske? 🙂 Fast dock så är ju hela din blogg lite som en “självbiografi”/”bok”/”dagbok”, det känns som att vi redan vet det mest grundläggande om dig så det är svårt att säga ifall jag hade köpt din bok eller ej. Jag hade troligen väntat tills man får veta vilken genre boken är och vad den hade fått för betyg/recensionen innan jag hade köpt den. Men det hade varit en riktigt kul idé med en bok faktiskt, kul med lite nytt! 🙂

 15. Jag skulle nog läsa den om det fanns saker du inte har delat med dig, för du är ju mycket öppen och ärlig på bloggen så man känner dig väl ur bloggperspektivet förstås. Men om det finns saker man ej visste skulle jag med all säkerhet läsa den.

 16. skulle vara jätte kul & intressant om du skrev en “självbiografi” om dig, från din uppväxt till så långt du har kommit nu & vad du har lärt dig från din uppväxt & utveckling! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *