Miley f*cking Cyrus

Alltså förlåt för jag inte har orkat blogga men jag har legat helt sänkt i sängen haha.. Råkade dessutom somna med sminket på, ofräscht 🙁 MEN konserten igår var helt MAGISK, jag älskar Miley Cyrus. Hon är så jäkla skön och egen, fyfan vad cool hon är!! Vart verkligen starstrucked när jag såg henne och jag stod ju såå nära henne. Kunde nästan röra henne typ. Kan knappt fatta det själv 🙂 Hela showen var påkostad och flummig till max, och jag slår vad om att Miley var hög typ haha. Hon bjöd alltså på en riktig show. Kommer komma ihåg konserten väääldigt länge, det är ingenting man glömmer i första laget. Jag ångrar bara att jag inte tog flera bilder, men jag var så upptagen med att dansa och hoppa runt haha..

Stort tack till biljett.nu som gav mig chansen att få se Miley! 

Och jag träffade så himla mycket fina läsare igår också, ni är så himla fina! Kände mig som värsta kändisen när ni började skrika när ni såg mig haha ♥ Jag får ett stort leende på läpparna när jag tänker på alla fina bloggläsare som jag har.. Vi fotades och dansade loss hela kvällen, fick typ 100 shots av alla läsare. Snacka om party people!!

Maila mig gärna alla bilder så blir jag superglad! 🙂 ([email protected])

IMG_9873 IMG_9875 IMG_9857 IMG_9854

0 reaktioner på “Miley f*cking Cyrus”

 • Gud vad roligt! 😀

  Just nu har jag en tävling där man kan vinna fina sminkprodukter från Oriflame, var gärna med! 😀

 • Jag var oxå där! Kommer lägga ut en fet video från konserten om max 30min! 😀

 • Erica says:

  Ååh.. Jag var också där, helt underbar konsert!! Önskade att jag stod längst fram men men.. Jag såg dig från läktarn och sa till min kompis “KOLLA KISSIE ÄR DÄR!!” Vi försökte hitta dig när konserten var slut med gjorde inte de 🙁 Jag typ stod och kollade på dig innan showen hade börjat, haha där lät jag som en stalker, lovar att jag inte är det :p De var så coolt att se dig där och jga önskar att jag hade träffat dig och tagit kort!!..

 • Nathalie A. says:

  Åh så himla roligt att få se Miley!

 • Anonymous says:

  Hon liknar Justin Bieber ;D

 • Nina says:

  Jag var där också! 😀
  Hon var så himla härlig och lätt den bästa konserten jag varit på!
  Älskar henne!

 • Chocochock says:

  Inte direkt min idol, men jag förstår att det var en upplevelse att se konserten.

 • Jasmine says:

  roligt!!

 • Vera says:

  Haha nu är det plötsligt super coolt att du NÄSTAN kunde röra vid henne och att du nästan inte kan förstå det själv. Men nyss i ett annat inlägg skriver du att du UMGÅTTS med miley och festat med henne när du var i LA? Du måste börja ljuga bättre eller vara ärlig från början.

  • Sandra says:

   Hela L.A grejen var ju ett skämt!
   Ni måste börja lära er förstå Kissies skämt tror jag…

  • Anonymous says:

   Bilden där hon skrev att hon umgicks med Miley i LA var ju en snubbe med en bild på Miley utklippt dragen över ansiktet. Kanske borde kolla upp vilka sorts glasögon du borde ha?

 • V says:

  Hon är så jäääävla het!! Pusssss ! :*

 • Matilda says:

  Ja inte hade du Golden Circle i alla fall som du skrev att du skulle ha. Det ser ut på bilderna som att du hade vanlig ståbiljett. Och dessutom har Miley sagt att hon aldrig dricker alkohol eller röker på innan hon ska upp på scen för att hon vill vara närvarande på scenen. Dock röker hon nog på så fort hon går av 😉

  • Anna says:

   Nej, Kissie stod i barhänget. Såg när hon studsade runt och dansade. =) Såg ut att ha en kul kväll.
   Alltså – bara några meter ifrån Miley när hon var på andra scenen.
   Bättre att stå där o samtidigt kunna dricka gott. =)

 • Fy vad kul att ha varit där! Måste ha varit en riktig upplevelse.

 • Sissela says:

  Hon har ju Ögon-kakao-loggan på sina kläder! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *