Men vad är det här nu då..? ;)

God morgon! 🙂

Jag hade jättesvårt att vakna till liv idag, brukar vakna av mig själv innan klockan ringer men inte idag.. Men så blir det vissa dagar. Igårkväll låg jag och tittade på filmen “21 Jump Street” som är en komedi som handlar om 2 killar som blir poliser och får jobba undercover på skola. Som vanligt satt jag och dog av garv haha! Och åter igen handlade filmen såklart om knark, kollar ju bara på knark filmer typ..? Det ska finnas en “21 jump street 2” som jag ska kolla på ikväll. Men uppföljare är alltid sämre, det vet ju alla.

Föresten, vad är detta rå? 😉 Jag bjuder på lite print screens.. Kan tyvärr inte avslöja mer än såhär. Men förhoppningsvis kommer ni få se vad det här är SNART!

hemligt

0 reaktioner på “Men vad är det här nu då..? ;)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *