Lyxig pedikyr!

Sista dagen när vi hade åkt ifrån “landet” och min mormor, åkte vi in till en gigantisk galleria med över 200 butiker! Så det var inte bara “simple life” som jag skev imorse haha 😉 Passade på att bjuda mig själv och brorsan på en lyxig pedikyr.. Var ett tag sedan, sist var ju med Michelle? Så det var dags igen, kände att min förfrusna fötter behöver lite omvårdnad haha.. Och det var första gången för Peter faktiskt, så det var lite roligt.

Var iaf jätteskönt, även om tjejen kollade snett på mig (?!) under hela behandlingen.. Haha, hon var väll i min ålder som fixade mina fötter. Fattar inte hur folk orkar kolla snett som barnrumpor, speciellt när man jobbar inom service-yrket… Peter sa att jag har något som drar fram det hos andra främmande tjejer? Kanske beror på hur jag ser ut? Trist iaf, jag som är så snäll 🙁 Men fötterna vart superfina och valde en ljusrosa färg med lite glitter i! 🙂 Dessutom satt vi i supersköna massage-stolar, mmmh…

 

51 thoughts on “Lyxig pedikyr!”

  1. Hahahaha, hur kan dom ens tolka det så?? Det är ju definitivt inte så hon skriver, hon drar ju en klar parallell bara… en del journalister alltså xD

 1. Om du är en polack, varför inte skriva blogg på polska? Varför bor i Szewcji och inte i Polen? Hon åkte dit med min familj om hon studera?

  1. Varför är det på något sätt ditt bekymmer???
   Skaffa ett liv! Visste inte att det fanns fikuskillar som älskar skitsnack och skvaller!

   Alexandra, ser superfräscht ut<3

 2. De kollar snett för att du är vacker! Så brukar alltid min mamma säga till mig speciellt när det är tjejer som tittar!! 🙂

 3. Det är otroligt vad tråkig din blogg blivit! Bara samma varje dag….kan du aldrig lägga in något intressant och inspirerande?

  1. Hon var precis i Polen och hon gör ju grejer hela tiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Haha jag tror att möjligtvis 1% av de som tittar snett/kommenterar negativt är avundsjuka på detta patetiska drägg. Vem fan vill väga typ 35 kilo, ha läppar som hänger till fotknölarna, se ut som 35 årigt whitetrash när man är drygt 20, stödja pälsindustrin, driva en blogg av endast smygreklam och kopierade inlägg, ingen vill jobba med en och vara allmänt sönderopererad och sönderslkoholiserad?

   Vi testar! Den som är avundsjuk på den här tragiska tjejen skriver det här! Så ska vi se hur många av hennes 170000 (? Hehe) läsare som verkligen är det 😉

   1. Uppenbarligen så är du en av dom avundsjuka. 😉 OM du inte vart avundsjuk hade du inte kläckt ur dig denna ointelligenta kommentar eller hur? Eller så är världens största fjortisbrud som är feg och vågar inte visa vem du är och har ett ENORMT lågt självförtroende stackare.

    1. Exakt vad skulle jag vara avundsjuk på menar du..?

     Intelligensen? Nja, har en av sveriges högsta utbildningar, jag tror jag klarar mig. Den här ärthjärnan vet inte skillnad på “en” och “än”..
     Utseendet? Hehe jag får mycket komplimanger för hur jag ser ut, utan operationer.
     Kläderna? Nej, jag driver själv en insamling för utsatta djur, mår betydligt bättre av det än att bära kissies pälsjacka.
     Engelskakunskaperna? .. Tillåt mig att…. HAHAHAHAHAHAHAHAHA
     Körkortet? Tog körkort före henne..;) (trots att jag är yngre)
     Hennes åsikter? Jo jag är SÅ avundsjuk på någon som sprider nazistisk propaganda, ljuger, sprider reklam för osäkra medicinska sajter, ser ner på sossar och allt vad det är.

     Tro mig, skulle inte byta med detta patrask för allt i världen. Men du får gärna informera mig om vad exakt jag skulle vara avundsjuk på
     🙂

     1. hur kan du vara yngre men har en av Sveriges högsta utbildningar? Tvivlar på att du har hoppat över 2.5 år i skolan?

      Men jag tror inte heller att det handlar om avundsjuka. Jag har en tendens att, inte titta snett, men anta att vissa personer är väldigt otrevliga. Majoriteten av gångerna när jag sedan har pratat med dessa tjejer har de varit sjukt trevliga.

     2. Komiskt! Jag läser på en av de mest prestigefyllda utbildningarna i världen, Juristprogrammet. !!
      Jag är en djurvän, och jag tycker att det är synd att människor bär äkta päls.. MEN jag kan inte förnedra någon eller försöka få någon att sluta göra något de uppenbarligen tycker om!! (i detta sammanhang pälsbärande)

      Jag tycker att om inte du “gillar” Alexandras utseende eller hennes “sätt att stava på” så kan du ju bara sluta att gå in här och slösa din energi, tror du behöver allt till din “såkallade utbildning” i stället för att korrekturläsa Alexandras blogg!! Eller sitta och jämföra dig med vackra tjejer, börja vara nöjd med dig själv i stället. Använd en spegel, det brukar funka!!:) Du är också vacker som du är!! MEN det är aldrig vackert att kommentera annans utseende eller liknande!!

      Nazistisk propaganda vet jag inte vart du fångat upp det i från? Jag tycker att du borde vara mer källkritisk och därmed få högre betyg på din prestigefyllda utbildning, och kanske borde även du sitta där med svenska akademins ordbok?!

      PLUGGA I STÄLLET för att hata!! 🙂

     3. +1 “haha”

      Om några år förstår ni små flickor att allting inte har med avundsjuka att göra. Se henne irl så kan ni börja snacka om ett “vackert” utseende och att andra vill se ut som henne. Att dessutom påstå att man är avundsjuk på hennes liv, är bara…..finner inte ens något ord för det. Håll bara tyst nu och sluta skriv att någon är avundsjuk så fort hen kommenterar något som inte ni håller med om.

   2. Du verkar ju själv vara den mest avundsjuka! Har du inget bättre för dig i ditt liv än att trycka ner Alexandra och må bättre själv för 5 sek! Vilken otrolig tid du lägger ner på henne! skaffa ett liv??? Träna?? Få knull??

 4. Helt otroligt vad småtjejer hittar på idag! VEM kom på att man är avundsjuk när man ogillar eller inte tycker om något/någon? Kan inte för mitt liv begripa den kopplingen… Är det inte bättre att man som flicka förbereds inför vuxenlivet och accepterar att andra inte tänker lika och lär sig att handtera det? Självklart är någon som till exempel kollar snett avundsjuk! Troligtvis är det någon som reagerar och kanske inte gillar ditt (även för mig) udda och inte så tilltalande utseende. Men det är ok, för du skälv gillar det eller? MEN avundsjuka?!? Hahaha vad ni tjejer hittar på idag!

  1. Alltså, jag orkar inte.. Lägg ner, din bittra mobbande människa!! Sluta upp med ditt näthat och sprid kärlek i stället.. !!! <3

  2. Ok Clara!
   1.) Vem kom på att någon är avundsjuk för att de inte gillar någon var din fråga. Här kommer ett svar! Det var en åsikt, precis som din!!
   Om man hela tiden ska tänka negativt som du tydligen är så blir man ingen bra människa!

   Exempel om jag hela tiden ska tänka på att när någon kollar snett på mig så är det för att de inte gillar mitt utseende? Hur skulle jag bli då? Även om jag gillade mitt utseende så skulle jag aldrig vara nöjd?!

   OM jag däremot tänker att människor kollar snett för att jag är vacker, då mår jag fortfarande bra, mitt självförtroende bland människor minskar inte och jag mår bra, fast då måste jag ju också hålla mig borta från Internett med all näthat som försiggår!!

   Jag tror att om du “bara” gick ner lite i vikt, gjorde dina läppar mindre och dina bröst mindre och rumpan större osv. så skulle du vara JÄTTEVACKER för du är inte vacker som du är!! Om du bara sätter dig själv i kronofogden eller rånar en bank så har du råd med dessa kläder och då är du så vacker, Låt mig styla dig (Jag: ser ut som en tant) DU: bättre att se ut som en tant än som en slampa..
   Smaken är som baken “delad” och jag tycker inte att man ska klanka ner på någons utseende oavsett vad!!

   Love

 5. Kul att du va i Polen, vill också åka dit – av just den anleningen att pedikyr ect kostar typ 50 kr där! Och dessutom är bättre än de flesta ställen i Sverige. Men de är ju pinsamt att du skriver ut det som om de vore värsta lyxiga grejen dock, just med tanke på att de kostar 50 kr, gör reklam för de istället – att folk bör åka till Polen om de vill ha billig maniky/pedikyr tex.

  1. menar inte lyxigt på det sättet, jag tycker småsaker kan vara “lyxigt”. tex som sovmorgon, god frukost och ja pedikyr. handlar inte om vad det kostar utan själva händelsen att jag “njuter” extra mycket av småsaker. Man blir gladare då! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *