Love the turtleneck

Bästa med hösten är att man kan gå runt i polokrage och känna sig mysig 🙂 Denna är från gina tricot och jag är så nöjd med den, sitter som ett smäck verkligen! Lagomt tjock, lagom varm och sådär lagomt tight.

Ser ni bandet som hänger och dinglar från väskan? Jo ena remmen har lossnat trist nog och måste se till att gå och fixa det.. Men tycker det är så himla trist, den här varit sådär nu ett år nästan haha. Typiskt mig, samma sak är det ju med min iphone den har jag fortfarande inte lämnat in på lagning. Det är så mycket roligare att köpa nytt eller hur? Jag är ju nästan ett perfekt fall för lyxfällan haha! Känns som att det är sånthär dom säger dom som är med i programmet.

kissie polotröja

kissie Louis Vuitton väska

kissie polotröja

kissie 2015

kissie Louis Vuitton väska

kissie polotröja

kissie turtelneck

Foto: Lisa Höök

29 thoughts on “Love the turtleneck”

  1. är du hel eller halv polack? varför skämdes du för de tidigare när du började skriva blogg, förstår inte de?

      1. Men doh..
        När hon rör sig sedan så kommer de ju åka upp ändå. Det var inte för tricket för att inte ha kameltå på en bild utan hur hon undviker det..

  2. Går det bra att gå i dom där stora höga skorna? Ser så ansträngande ut och obekväma men dom kanske är jättebekväma, måste kolla upp dom, snygga är dom ju i alla fall. Jättesnygga. Och byxorna är helt i min smak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *