Love the turtleneck

Bästa med hösten är att man kan gå runt i polokrage och känna sig mysig 🙂 Denna är från gina tricot och jag är så nöjd med den, sitter som ett smäck verkligen! Lagomt tjock, lagom varm och sådär lagomt tight.

Ser ni bandet som hänger och dinglar från väskan? Jo ena remmen har lossnat trist nog och måste se till att gå och fixa det.. Men tycker det är så himla trist, den här varit sådär nu ett år nästan haha. Typiskt mig, samma sak är det ju med min iphone den har jag fortfarande inte lämnat in på lagning. Det är så mycket roligare att köpa nytt eller hur? Jag är ju nästan ett perfekt fall för lyxfällan haha! Känns som att det är sånthär dom säger dom som är med i programmet.

kissie polotröja kissie Louis Vuitton väska kissie polotröja kissie 2015 kissie Louis Vuitton väska kissie polotröja kissie turtelneck

Foto: Lisa Höök

29 reaktioner på “Love the turtleneck”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *