Lite shopping

Igår drog vi och shoppade lite i ett köpcenter. Dock åkte vi inte till det där köpcentrumet med Chanel butiken i (eftersom den ligger en bra bit bort och denna låg närmare) så det vart ingen väska den här gången heller.. Men jag har några dagar på mig innan jag åker hem som tur är. Lyckades faktiskt hitta en hel del andra fina saker.. Ni får se allting i nästa inlägg 🙂 Men jag kan ju erkänna att jag köpte den röda klänningen på bilden bland annat, visst är den sexig? Tänkte ha på mig den någon kväll innan jag åker hem.

IMG_8265

IMG_8268

IMG_8293

IMG_8286

IMG_8289

24 thoughts on “Lite shopping”

 1. Det som är roligt i USA om man gillar shopping är ju att storleken på butikerna ofta är stora och att dom har mycket av allt. Men med för lite pengar är det bara jobbigt 🙂
  Klänningen var snygg. Men hur ska du kunna röra dig i den utan att melonerna trillar ut? 😉

  http://danneking.bloggplatsen.se

 2. Super snygg klänning! 😀 Men undrar som ovanstående, finns de inte risk att de ramlar ut om du dansar tex? hehe 😀 Eller du kanske tog en svängom inne i omklädningsrummet och pröva 😉

 3. Sorry men den klänningen va vidrig. Speciellt när du står o putar med röven på det viset. Kan du inte anlita en stylist? Du har noll stil.
  O det känns lite som att snacket om att köpa väskan bara va just snack. Precis som snacket om Playboy Mansion. O vad hände med alla utflykter du skulle göra? Det e bara shopping, mat, fest o strand. Lika fattigt som vanligt tyvärr.

  1. Det är väl bara att sluta läsa om du tycker det är så tråkigt 😉 Förstår inte alla miffon som klagar hela tiden men ändå läser bloggen varje dag….

 4. Färgen på klänningen var fin, och draperingen på nederdelen oxå, men tillsammans med överdelen ser klänningen lite väl tacky ut, det blir liksom bara för mkt.. Kan tycka att du ofta har överdelar som är på tok för små för dina stora bröst, ser ju bara konstigt ut

 5. En klänning som tyvärr ser väldigt trashig ut. Dock har du ju en väldigt snygg kropp men synd att du inte har kläder som passar i storlek till din kropp. Det ser ut som att tuttarna ska ramla ut ur dina kläder på allt för många av dina bilder. Synd tycker jag!

 6. Gud vad jag läääängtar till LA nu själv för att shoppa, festa och glassa på Santa Monica beach! 🙂

  Hoppas du har det bra Kissie! =)
  /F

 7. Åh America at Brand i Glendale! Älskar det mallet!! Det är samma ägare som The Grove och ser ungefär likadant ut med fontänen, men lite annorlunda butiker och restauranger. Kul att följa dig när du är i LA! (Eftersom jag bor här)
  Ha en fortsatt trevlig vistelse här!

 8. Klänningen var skitsnygg, kanske inget att ha på en finmiddag men med vänner och lite drinkar passar det. Du har fina bröst, ni som säger att de hänger kan ju fara och flyga. Ska de peka uppåt mot himlen eller? Sorry att förstöra er bild av hur bröst ska se ut men så är det inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *