Lite life goals ändå =)

Har spelat in videos till youtube hela dagen, är klar nu och jag började runt 11-tiden. Det tar tid men det är samma tider som vilket annat jobb som helst om ma tänker efter. Dessutom känner jag mig väldigt nöjd med båda videorna, även om jag råkade ta sönder min nagel medan jag filmade haha… Men det kom med på film, så det känns inte så himla farligt för det måste se extremt kul ut, svär som en dåre och har skitont!! Känner att jag har fått lite motivation tillbaka när det kommer till youtube vilket känns väldigt kul. Och imorgon kommer andra videon från Sri Lanka upp också.

Och på tal om just youtube. Titta vilket fint diplom jag fick hem här om dagen 🙂 Det är ett diplom för att jag har lyckats nå 100 000 prenumeranter. Det var iof länge sen jag gjorde det men ändå 🙂 Man blir ju väldigt glad! För att klara sig i vardagen gäller det att uppskatta såna här saker, dom små målen som man lyckas nå. Det gäller oss alla, även om man inte jobbet i samma bransch som jag..

Nej nu ska jag äta lite och sedan jobba vidare. Ska klippa ena videon och skriva vidare på boken. Jag tar föresten tillbaka det där om att vi jobbar samma tider som “vanliga”, det gör vi inte. Vi jobbar mer!

5 reaktioner på “Lite life goals ändå =)”

 • Felicia says:

  Det blev så snyggt 🙂

 • Ana says:

  Grattis till 100 000 🙂

  Jag har jobbat åtta dar i sträck nu på torsdag och varit ledig en dag förra veckan bara onsdag. Samma sak denna veckan är helt slut :/ men så är det ibland. Förhoppningsvis blir nästa år bättre, ska lugna ner mig lite.

  Kämpa på och jobba men njut också 🙂

 • SIMON says:

  Stort, stort grattis det är du fan värd Alexandra!! Läs gärna på min blogg om mässan jag ska på imorgon, kanske något för dig!

 • Sofia says:

  Vad kul! Grattis (trots att 100 000 var längesen)! 😀

 • Bunny says:

  Tycker det är synd att du hela tiden måste jämföra dina arbetstider med alla andra. Oavsett vilket jobb man har så jobbar man länge och sliter hårt för det om dagarna. Du gör ett jättebra jobb, precis som många av dina läsare gör på sina! Slappna av lite <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *