Kulturhuset

Gooosh är så himla hungrig, har varit på stan idag med mamma och syster och glömde helt bort att äta. Så panik-handlade mat inne på MOS, blev dock stoppad var 10e minut för att ta en bild. Försökte le fast jag var svinhungrig haha, ville nästan fråga om någon hade en kaka i fickan för jag var så hungrig. Men det var ju såklart så härligt att få träffa er! Sen unnade jag mig en fet påse naturgodis som jag tryckte i mig i bilen hem haha, nu ligger maten i ugnen och det ska bli så gott att få äta.

Idag var vi iaf i Kulturhuset så lillan fick leka lite, så himla smart att dom erbjuder lek och aktiviteter gratis. Kan tänka mig att det är svårt att hålla barnen sysselsatta ifall man inte tjänar så mycket pengar, så då kan man gå hit ibland. Tycker det är fint. Barnen kunde både få måla med nyånfärger, läsa böcker, göra egna instrument mm. Men imorgon blir det annat, då ska vi shoppa gucci-väskor tänkte jag! Hon ville gärna ha samma väska som jag fast en mindre variant så det är klart hon ska få en sån. Tänk vad gulligt vi kommer matcha 🙂

Föresten, visst har hon magiskt hår? Tjockt är det också! Brukar skoja med henne och säga att det kommer bli ett perfekt löshår för mig sen, jag som alltid ångrar mig när jag klipper håret 😉 Hehe..

18 reaktioner på “Kulturhuset”

 • Ann says:

  Vet inte om du skoja nu men tänk bara på rånrisken när hon är så liten. Visst finns rånrisk för oss vuxna också men tänkte bara hon är så liten med så dyr väska <3
  Gulligt att hon ser upp till sin storasyster 🙂

 • Rena says:

  So cool your pink fur jacket!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Felicia Od says:

  Din syster börjar verkligen bli stor nu:)

 • Sofia says:

  Klart mini-Kissie ska ha en Gucci 😀

 • Åh här jag bor gick jag på något som hette Minorna och där fick vi läsa, leka, pyssla, baka och gick på olika utflykter. Det var helt gratis förutom utflykterna. Det är lite som Kulturhuset. Vi som var där (ungefär 20 stycken) tyckte det var roligt för man lärde känna andra som inte var i ens ålder och det var som en lekstund en gång i veckan.

 • Rosie says:

  *neon. Inte nyån:) kramis!

 • Anna says:

  Du som har en sådan stor blogg och är så framgångsrik borde ha lärt dig att stava???
  Ofta du skriver fel. Men du är inte ensam. Alla som bloggar verkar ha problem med språket.
  En sak till. Du ville ju ha kort hår igen. Men varför klippte du dig inte mer då? Den här gången var ju ännu mindre än tidigare. Du har längre än till axlarna och det är ju inte kort alls. Tidigare hade du iaf lite kortare. Du verkar vara så osäker på ditt liv och vad du vill. Måste vara jobbigt!

 • Diana says:

  Åh men juste de har ju byggt klart nu ju. Jag har velat se kulturhuset aslänge med mina barn. Måste ta mig dit.
  Vad fina ni såg ut där ni sitter. Sötnosar .

 • Ingrid says:

  Va söt hon är din syster o vilket hår! Måste va jättemysigt att va storasyster, min dotter är 17 och min nya mans är 6 år. Dom har verkligen roligt ihop. Lilltjejen ser verkligen upp till henne och min dotter älskar barn. Härligt att höra henne säga lillasyster. Och sen tycker jag att din blogg är så rolig att läsa. Du har en skön blandning mellan humor och allvar.

 • Cecilia says:

  Hoppas värkligen att hon inte blir som du du är ingen bra förebild. Du är fruktansvärt ytlig person.

  • Alma says:

   Antar att du är samma ”Cecilia” som skrev en nedlåtande kommentar på paows blogg. Du måste må psykiskt dåligt som går och kränker andra bakom skärmen. Rannsaka dig själv, det är inte nyttigt att mobba andra. Mår du verkligen bättre när du sänker andra via nätet? Nättroll. Sök hjälp för ditt beteende är otroligt skrämmande.

 • Cenedra says:

  Åh älskar din jacka! Så himla snygg!

 • frida says:

  VAR hittar jag jackan?? Blev kär

 • Åsa says:

  Please -var hittar en tant jackan 🙂 🙂 🙂 ???

 • Mimmi says:

  Ååååh så snygg jacka! Var hittar jag den? 😍😍

  Tack för alla år av den här bloggen, den blir bara bättre och bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *