Kissie Hilton på landet..?

Så, under dagarna (wow, 2 haha) vi inte har uppdaterat så har det inte hänt så mycket.. Här finns det inte dusch eller toa, vi använder ett dass!! Haha så himla äckligt, tänk er dom som måste leva såhär..? UEW! Vi måste också pumpa vattnet från en pump ute i skogen, usch..? Hoppas verkligen vattnet är rent så vi inte kommer hem med svininfluensan eller något annat skit som folk bär runt på..

8 thoughts on “Kissie Hilton på landet..?”

  1. Jag älskar din blogg! Du är så cool! Jag älskar din design du har på din blogg, hur gör man så man får ett mönster på bakgrunden? (förta kommentaren 😀 )

  2. de e fan jävligt mycket bättre på landet än i storstan ska du veta! I storstan finns de mera folk och mer jävla smittor! på landet får man i alla fall känna sig fri och leva sida vid sida med naturen! tacka vet jag bönder och bondlivet!!!
    !!

  3. alltså… du är ju lyckligt lottad som får använda en egen källa, riktigt jävla lyx det. folk från staden fattar inte att landet är renare och mer hygieniskt, samt mer smittofritt.
    du blir renare av att torka dig i röven med ett löv från backen än att gå på public toilet i stockholm liksom…

    1. Det e4r ju ganska uarbneppt att hon redigerar alla sina bilder pe5 bloggen. Ve4ldigt trist med tanke pe5 att me5nga sme5flickor tror att hon ser ut se5 och beundrar henne. Se5g att ne5gon hade skrivit att Amir hade redigerat en bild pe5 henne i sin blogg se5 hon se5g ful och gammal ut, ne4r den re4ttade sagt e4r oredigerad och det e4r se5 hon faktiskt ser ut.

  4. Jag vet vem Louis e4r sen le4nge sen och jag tycker inte hon ska behf6va je4mff6ras med Kissie. Visst dom e4r kasnke lik pe5 bilderna kissie har i sin blogg men de4r stannar likheten. louis har sett ut pe5 samma vis innan kissie ens hade sin blogg. Blir lite irriterad att dom ska behf6va je4mff6ras. Louis e4r en super sne4ll tjej som var den e4nda som ste4llde upp ff6r mig under skol tiden ne4r jag hade det jobbigt. Hon har alltid vart sne4ll mot alla och aldrig sagt ett ont ord om ne5gon. Hade inte hon brytt sig om mig ne4r jag var mobbad hade jag inte orkat ge5 kvar i skolan. Kissie har mobbat och he4ngt ut me5nga pe5 sin blogg. Se5 kan se4ga att dom har inte lik personlighet ialla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fjorton =