Kissie-fakta

kissiefakta

1. En av mina första sponsrade saker var en stor låda med svarta dildos. Det var ca 100 stycken dildos i den där lådan, jag visste inte vad jag skulle göra med dom så gav bort dom till vänner och annat löst folk.

2. Jag började blogga eftersom jag hade tråkigt en dag och råkade av en slump hamna på blondinbellas blogg. Hon hade lagt upp en bild på sina naglar och jag ville också fota mina naglar tänkte jag..

3. Jag slutade gymnasiet pga bloggen.

4. Jag har publicerat över 396 “inne & ute” listor här på bloggen genom åren

5. Sen jag flyttade min blogg till worldpress har jag fått över 248 535 kommentarer. Samt 177 152 kommentarer som ligger “under granskning”

6. Jag har publicerat över 804 “svar på tal” inlägg

7. Sen jag flyttade till wordpress har jag publicerat 12 042 inlägg.

8. Det var Katrin Zytomierska som gjorde min blogg känd genom att hänga ut mig som hennes stalker.

9. Jag har varit utomlands 22 gånger sen jag skaffade bloggen. Resor inom Sverige räknas ej. Dubai-resan vart största snackisen efter min första resa till Gran Canaria där vi spelade in något blogg-program som sändes på youtube.

10. Mitt största bloggbråk var med Jackie Ferm.

11. Jag har haft hairextentions konstant sen jag började blogga. Jag har alltså inte låtit håret vila sen jag var 16 år.

12. Min första stora artikel i en tidning var när jag testade batningspiller (Alli). Det var i Aftonbladet som jag gick ut med biverkningarna samt nackdelarna av pillerna.

13. En pojkvän (nämner inga namn) bad mig välja mellan honom eller bloggen för ett tag sedan. Jag valde bloggen. Hade gjort detsamma om någon frågade mig samma fråga idag.

14. Jobbigaste som har hänt mig inom bloggvärlden är när en nakenbild läcktes ut på mig. Folk kom fram med bilden i telefonen på krogen och frågade om det var jag.

15. Låten “succsess” som jag släppte för 4 år sedan nu var den första låten som någon bloggare har gjort. Den fick över 125 413 visningar på youtube. Jag fick dessvärre inte en enda krona för låten eftersom det snodde mina “managers”.

16. Min första “fanbild” tog jag med 2 tjejer på drottninggatan utanför klädbutiken MONKI. Vart hur glad som helst och flög på moln hela dagen haha 😉 Gissar att jag var 16 år då.

0 reaktioner på “Kissie-fakta”

 • Rebecka says:

  Nagelbild? Eller menar du nakenbild haha?

 • filippa says:

  Alltså jag har inte vågat kommentera din blogg sedan någon snodde min identitet & skrev sjukt elaka kommentarer så jag fick skit för det.. Men jag måste bara skriva nu att din blogg är så jäkla bra! Och jag avgudar dina naglar haha, så jäkla snyggt! Kram

 • Cassandra says:

  Mer sånt här på bloggen! 🙂 Intressant att läsa!

 • kolla in min inredningsblogg

 • s. says:

  Mer sånna här inlägg år folket ! 🙂

 • Solfrid says:

  Her var det jo ganske masse interessant fakta som jeg ikke viste. Ser ut som du har måtte gjennomgå masse vanskelige saker på grunn av din blogg, og det er jo veldig trist. Så også deg på trolljegerne for ikke så lenge siden, og det er skummelt å tenke på at det finnes slike mennesker som vil en så vondt. Du er ihvertfall kjempe sterk som ikke lar det dytte deg av pinnen. Håper det går bedre nå! Ha en fin dag!

 • Maria says:

  Kul att läsa sådant här! Och jag är glad att du valde bloggen!!

 • Jenni says:

  Såna här inlägg gillar vi!

 • Haha älskar sån här fakta, så himla kul. Likadant med “10 saker ni inte visste om mig” 😀

  KRAM

 • V says:

  Som fler har skrivit, fler sånna inlägg! 🙂 <3 Din blogg är bäst!

 • claudia says:

  Pinsam kille, bloggen är ju ditt jobb.
  Om någon bad mig välja mellan mitt yrke som läkare eller en pojkvän så skulle jag alla gånger välja jobbet. Ingen kille är mer värd än allt slit som jag har gått igenom för att få bra betyg, allt jag fått avstå för alla tentorna, föreläsningarna och praktik + allt annat som kommer med utbildningen (skyhöga lån hos CSN).
  Och alla jobbintervjuer och min fasta anställning som gör mig så jäkla glad och ger mig en frihet och självständighet, skulle jag avstå från allt det och sopa undan allt slit under mattan för en kille bad mig välja honom, INTE EN CHANS!!!

  Man ska aldrig låta någon ta bort en friheten som ett jobb ger en. Att kunna försörja sig själv som speciellt kvinna är så jäkla gött. Att slippa oroa sig för om man har råd med boende, shopping, utekvällar, resor och annat kul.

  Ingenting ger en mer självförtroende än att klara av en akademisk utbildning och driva eget företag. Mitt företag vid sidan om mitt yrke är en hobby som ingen skulle kunna ta ifrån mig inte ens en asrolig, snygg och charmig kille.
  Möjligtvis att Adriana Lima hade kunnat få mig att ändra mig, men det är en annan grej eftersom jag t o m skulle kunna bli bisexuell för hennes skull (skulle vi inte alla det liksom).

  Bra du valde bloggen och inte den där snubben!

  • Anna says:

   Det Alexandra förmedlar och visar upp i bloggen är för mig en väldigt tragisk bild av en ung tjej som enbart lever på bekräftelse för sitt utseende vilket jag inte tror är sunt för någon. Så det kan ju faktiskt vara så att hon haft ett väldigt klokt ex som uppmärksammat de negativa konsekvenserna bloggen fört med sig och ställt ett ultimatum i ett rent omtänksamt syfte….

  • Anonymous says:

   Kan du va tyst bara

   • claudia says:

    Alltså du kan också göra nåt vettigt av ditt liv istället för att be andra som gjort nåt av sina liv att vara tysta. Stackare! Du kan bättre än såhär ska du se vännen 😉

 • Amanda says:

  Intressant inlägg! 🙂

 • Emma says:

  Kul att veta!
  Pinsamt ex, haha, typ som jag skulle bli tvingad å välja mellan jobb eller min kille, haha den som ens ställer sådana ultimatum borde ju räkna med att bli bortvald!

 • Johanna says:

  Mer sånt här!! Fett kul ju

 • M says:

  det skulle vara ganska kul att se den första inne- och utelistan, med tanke på att den lär ha ett par år på nacken. det som var inne då lär ju inte kännas så fräscht nu ahhaha. och det som var ute kanske är inne nu haha

 • Nathalie says:

  Håller med, skulle vara jätte kul att se första inne o ute listan !

 • Matilda says:

  Rolig lista! 😀

 • Daniel says:

  Kul med listor ibland.
  Verkar som du har många att tacka på vägen för att din blogg blivit stor.
  Och jag tackar Dig (och dina läsare) för att min blogg börjat växa. Tack Alexandra! 🙂

  http://danneking.bloggplatsen.se

 • Klara says:

  Hoppas du gör fler sådana listor, var riktigt kul att läsa 🙂

 • Josephine says:

  Super kul att läsa ju 🙂 tummen upp!

 • Nathalie says:

  Kan du snälla tipsa om snygga/högmidjade kjolar eller något liknande! Jag tycker att du har jätte bra kläd smak så därför fågar jag dig♡
  Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Lilly says:

  Kan du inte göra ett inlägg om alla bloggbråk du har haft och hur de har artat sig? Tänker på “bråken” mellan dig och Jackie, Paow, Dessie, Blondinbella, osv… Skulle vara intressant att få veta varför ni började bråka och hur det är nu mellan er!

 • Therese says:

  Kan du inte posta några av dina första blogginlägg? Det hade varit roligt att se! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *