Kissie-fakta del 2

Ni kan läsa del 1 >HÄR<

1. Jag har haft fixade naglar non stop i 3 år nu. Började att fixa dom år 2011.

2. Min första bil var sponsrad, men råkade köra in i ett träd så dom tog tillbaka bilen 🙁

3. Första tidningsomslaget var för Dagens Industri och det var tillsammans med blondinbella. Då var jag ca 16 år gammal.

4. Jag hade inte råd med en digitalkamera när jag började blogga, så tjatade på pappa i flera veckor innan jag övertalade honom om att köpa mig den billigaste som fanns på marknaden. Den var sjukt dålig, den kunde knappt ta en bild utan att det vart helt vitt + suddigt haha. Sen köpte vi en videokamera på blocket, men den funkade inte så vart så besviken! 🙁

5. Jag har lagt upp 140 videos på min youtube-kanal.

6. Jag har sammanlagt 8 538 699 visningar på alla mina youtube-videos.

7. Jag slutade videoblogga på videofyme för dom betalade för dåligt.

8. Videoklippet50 saker du inte vet om mig har flest visningar av mina videos, över 190 000 klick har den fått!

9. Jag har aldrig haft ett jobb förutom bloggen. Testade på telefonförsäljning med det varade i ca 1 timme sen gav jag upp.

10. Jag har twitter (@therealkissie) men förstår fortfarande inte hur man använder den. Tror att den uppdateras konstigt nog? Jag tycker det känns pinsamt eftersom jag borde hålla koll på sånt.

11. När jag var 17 år försökte min mamma stänga ner min blogg mot min vilja.

12. Jag skulle aldrig låta någon “hjälpa mig” med bloggen. Jag vill ha full kontroll själv över hur mina inlägg ska se ut eftersom dom granskas av så många människor. Dessutom tycker jag att jag gör inläggen bäst själv. Dom få gångerna jag låter någon annan gå in på blogg är när jag är utomlands/ sitter på flyg för då får brorsan gärna gästblogga. Tycker det är konstigt hur andra bloggare kan låta andra ta över innehållet.. Eller är jag ett kontrollfreak? Jag vet inte längre.

13. Jag tar ca 20 selfies om dagen, det har blivit en (o)vana.

15 reaktioner på “Kissie-fakta del 2”

 • D. DeMarkey says:

  Tvärtom så tycker jag att det är super trist när andra bloggare ta hand om deras bloggar. Jag läser din blogg eller andra bloggar för att jag vill läsa just vad dom själva skriver, vad dom har i tankar. Tycker det är korkat när andra låter andra människor ta hand om deras bloggar. Helt sjukt.

  Jätteskoj lista!!

 • Sophie says:

  hahaha, tvåan va ju bäst 😀

 • Lisa says:

  Haha du är grym! Nummer två var definitivt bäst. 😉

 • Fanny says:

  Kul att läsa 😀

 • A. says:

  Jag håller med dig om att det är skittrist när bloggare låter andra skriva innehållet! Foki skrev för några dagar sedan som svar på en fråga att hon fortfarande låter Ricky skriva vissa inlägg! Jag tycker det känns så fel på något vis när man inte tydligt säger att ett inlägg är skrivet av någon annan. Man lurar ju sina läsare som tror att den här personen är så inspirerande, bra på blogga, osv..

  Du känns ärlig i det du gör och det gör mig peppad att fortsätta följa ditt liv. Kram!

  • Sara says:

   Alltså förlåt men, VAH!? Skriver han fortfarande inlägg åt henne trots allt som hänt, bråket om pengar osv? Haha och att hon har mage att be honom är ännu sjukare, Liksom WHAT blir helt förvirrad nu hahaha

 • Anonym says:

  Var det bara jag som tänkte på Foki när jag läste näst sista punkten (12.)? xD
  Brukade läsa hennes blogg förut med sedan när allt dramat började, bloggen, inläggen och allt innehåll blev så slitet och trist jämfört med förut
  Kände mig nästan lurad haha, när det visade sig att Ricky var bakom det hela. Lågt.

 • mathilda:) says:

  roligt fakta 🙂 men har en fråga: om du inte skulle tjäna pengar på bloggen skulle du blogga ändå?
  http://www.mathildaphotos.blogspot.se

 • Anonymous says:

  Älskar såna här inlägg:)
  http://www.jasminehammarns.blogg.se

 • asså skrattar ihjäl mig åt 2an. men bara eftersom jag vet att det gick bra ändå 🙂

 • yazz says:

  Hej Kissie!
  Du är så vacker som få! Hade jag fått välja vem som är vackrast emellan dig och Kenza, så hade jag valt dig! Jag kan inte förstå hur man kan vara så snygg. Jag helt tokkär i dig och din blogg. Min syster kompis bloggar också, hennes blogg är jättebra! 😀 Jag tror du hade tyckt om den. Jag vet att hon gillar din blogg mycket och får inspiration av dig, Du måste kolla in hennes blogg;
  http://www.isabellap.forme.se

  KIsse! I love you! Fortsätt med det du gör! Kram!

 • Annette says:

  Tycker med det är så trist när alla ska sno från andra bloggare. :/
  Har man nu en blogg så får man skriva från sin egen “inspo” inte någon annans.

 • claudia says:

  haha lilla mamma kanske är glad över att hon inte lyckades stänga ner din blogg då den nu tagit en bra riktning och även gett henne lite fina saker, som du har köpt för bloggpengarna samt grejer från goodiebags.

  Gott nytt år, Kissekatten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *