Får inte duscha =(

Hej bloggen!

Kul med all respons på inläggen jag får, me like! Har svarat på massa kommentarer så in och kika ifall jag svarade på just din fråga 🙂 Idag har vi torsdag och jag är frisk och pigg, betyder att jag får träna igen. Men vi har ett litet problem… Vi har dragit ner lite kakelplattor i badrummet bakom badkaret så jag kan inte bada eller duscha, och jag har ett möte klockan 13:00 idag. Har ingen lust att hon jag ska möta ska tänka “gud vad Kissie luktar svett” lixom.. Haha och jag kan fan inte duscha på gymmet, jag vågar inte. Det förstår ni va? Precis när jag tvättar muffen kommer Lisa, 21 år med sin iphone in och ser Kissie naken lixom.. Nej usch ryser av tanken haha!! Så gymmet får vänta tills senare idag tills jag har kommit på någon bättre idé..

Nu blir det smink, frukost och sen möte. Sen ska jag spela in video också när jag kommer hem.. Lutar sig mot en story time, låter väl kul? Hörs snart igen!

kissie calvin klein kissie clavin klein

Är vi trötta på mina tuttar i min Calvin Klein topp snart? Hihihi näääh…

40 reaktioner på “Får inte duscha =(”

 • Ana says:

  Svett luktar inte det är bara saltvatten i kroppen…men jag har aldrig luktat bara “svett” jag tror att de som luktar är de som inte sköter sin hygien alltså duschar en gång i veckan och tar på sig samma otvättade kläder men att svett ska lukta är inte sant däremot kan man formulera sig på olika sätt…vissa luktar mer men då har det med kroppen att göra och deras celler….

  Fin topp =)

  • Ana says:

   Svett är en vätska som består av vatten och salt. Vätskan utsöndras en sorts körtlar som finns på hela kroppen och kallas för svettkörtlar eller ekrina körtlar.

   Vätskan har ingen lukt i sig utan får lukt när de kommer i kontakt med bakterier som sitter på huden.

  • Kissie says:

   jag luktar inte heller svett iof, eller jo i armhålorna om jag tränar hårt annars typ ingenting..

   • Ana says:

    Så är det ju =) , det har mest att göra med bakterierna som sitter på huden och när de blandas med vätskan…jag vet att vissa har problem med detta men då har det mest att göra med deras egna hormoner osv… =)

   • Marianne says:

    Usch v äckligt o lukta svett man får sköta om sin hygien o tänka på andra människor!!!

    • Sara says:

     Finns en sjukdom som kallas hyperhidros, överdriven svettning. Då svettas man mycket, och det spelar ingen roll vad det är för väder eller hur mycket/lite man väger exempelvis. Då hjälper der inte heller att duscha mycket utan man måste söka behandling…

   • Adam says:

    Hej ville bara säga att du är snäll jag är kanske en kille som är 11 år och gillar dina videos/blogg men kön gör ingen skillnad men älskar dig?????

  • Caroline says:

   Jo svett luktar om det kommer i kontakt med bakterier som sitter på kroppen som uppstår om man inte duschar. Annars luktar svett inget, men svårt att undvika bakterier.

 • My Johansson says:

  Haha, så underbar

 • Malin says:

  Jag följer inte din blogg så jag har inte riktigt bra koll. Men sade du inte tidigare att du letade efter en ny lägenhet? Förstår inte riktigt varför ni river ut kaklet i badrummet då om du ändå funderar på att flytta snart. Kram!

  • Harley says:

   Kanske ska renovera smått för få upp lägenheten i pris? Jättevanligt att man renoverar hus och lägenheter för att sedan sälja.

 • Mikael says:

  “Är vi trötta på mina tuttar i min Calvin Klein topp snart? Hihihi näääh…”

  Verkligen inte! Det är de finaste bilderna på dig någonsin. Ge oss gärna fler, och helst helt oretuscherade. Du är så snygg som du är.

 • Emilia says:

  Ditt smink är on point på dessa bilder

 • Ceccce says:

  Såå himla fina bilder ! 😀

 • tuuli says:

  så fin – som vanligt!!

 • Erik Rosenberg says:

  Du är min stora idol!! Kan vi inte ses på en fika??? 😉

  • Kissie says:

   Vad kul att höra =) Men jag har lite svårt att sätta mig ner och fika med helt okända människor tyvärr, säg hej om du ser mig på stan istället!

 • Emma says:

  Du är verkligen så snygg i ditt ‘nya’ hår!!!

 • Nina says:

  Vet att du skrivit det förut men hur stora implantat har du? Ser väldigt fint ut ?Tacksam för svar

 • Bianca says:

  Fina bilder! Du är onekligen lik Adrienne Maloof. Googla så får du se :))

 • Rebecca says:

  Jag kommenterar aldrig men kan inte låta bli denna gången.
  Detta e nog de vackraste bilderna jag har sett på dig, nånsin!
  Din nya frisyr klär dig sååå bra o du e mycket vackrare i lite mer naturlig makeup. Och din kropp e snyggare än nånsin nu!
  Good job!

 • Ines says:

  Hade jätte gärna velat veta vilken kamera du använder, har letat som en dåre efter en BRA men inte klickat med någon riktigt än. Din verkar ju ta skit läckra och grymma bilder 🙂

  Kram

  • Kissie says:

   tack, jag använder min canon eos 600 D med ett objektiv som jag inte vet vad den heter.. men den är i “lyxserien” och kostar 20 000 kr hehe så misstänker att den kanske inte riktigt är den du letar efter? Men ett tips är att kolla efter ett pannkaksobjektiv 😀 Om du väljer en systemkamera.

 • nobody says:

  Nä dina tuttar i den toppen lär vi inte tröttna på i första taget! 😉

 • Emmy Laursen says:

  Så himla fin är du! 🙂 Passar så bra i grått 🙂

 • Jag ser upp till dig så himmla mycket!! Har läst din blogg sen år tillbaka och kollat på din Youtube kanal i flera år tillbaka med!!
  Du har peppat mig och inspererat mig så mycket så jag har lyckats att bygga upp mitt självförtroende Tack vare dig. Jag har börjar skita i var enda person som tycker skit om mig! Jag är mobbad och jag har börjat stå upp för mig själv när jag får höra att jag är ful eller annat! Och jag älskar bara att äga ut dom som hånar mig!! TACK!!!??❤❤❤?????

  PS. DU ÄR SÅ HIMMLA VACKER!! ÄR SÅÅÅ AVIS! JAG FATTAR INTE ATT VISSA INTE GILLAR DIG FÖR EN SOM SOM DU BORDE ALLA ÄLSKA, EN SOM ÄR SÅ HIMMLA GULLIG MOT DIN SYSTER OCH DIN FAMILJ OCH ÄR SÅ JÄKLA SÖT!! ÄLSKAR DITT HÅR SÅÅÅ MYCKET OCH DINA ÖGON SKA MAN INTE ENS TALA OM??❤❤OCH DINA KINDBEN!!….. NE!!……. JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅ HIMMLA AVUNDSJUK!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤ILYSM!

 • Ida says:

  Tror inte att jag någonsin kommenterat på din blogg. Möjligtvis för flera år sedan då jag följde dig som mest. Men jag är bara tvungen att säga detta.
  Jag vet att majoriteten av alla dina kommentarer senaste tiden handlat om just detta, men fy helvete så du passar i din nya frisyr. Det är inte alla som rockar en frisyr som denna, men DU.. Ja jag finner inga ord. Det här är verkligen du. Du framhävs på något sätt så mycket bättre och det bara lyser om dig! Vet att du tidigare jämt bytte extensions/hårfärg, men snälla skippa löshåret i fortsättningen. Du må ha sett bra ut med långt hår, men nu är du brutalt jävla vacker istället! Såg bilderna från guldtuben och tänkte bara WOW..

 • Adam says:

  Undrar bara kommer du någon gång sluta med Youtube därför jag är orolig jag älskar dina videos???

  • Kissie says:

   inte vad jag planerat, känns som jag nyss startat =) bara sysslat med youtube “på riktigt” i något år nu. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *