Jakten efter den ultimata “goals-bilden”

Bild 1: Perfekt ljus ute, okej kom igen älskling. LYFT MIG!

Bild 2: Älskling tog en mental pause, jag går all in.

Bild 3: Det har nu alltså hunnit bli mörkt, och suddigt…

Bild 4: Fortfarande mörkt, jag försöker mig på en kyssbild. Går sådär..

Bild 5: Mörk men blev finare efter en touch i photoshop. Dock inte goals..

kissie pojkvän

Vi ger det ett nytt försök imorgon, återkommer!

19 thoughts on “Jakten efter den ultimata “goals-bilden””

 1. Inte konstigt du lider av stress (?) då man måste ta en “goals” bild på semestern.. tror läsarna inte bryr sig om den perfekta bilden med perfekt belysning så mkt… men du är duktig på att fota så då kanske det är roligt med fina bilder.

 2. Det där är verkligen spot on på hur det brukar gå till när man ska ta en arrangerad bild. Slutar alltid med att Jag bläddrar genom bilderna och ja “Om jag fick ta ljuset i den här bilden, placeringen av personen i den bilden och skärpan från den där bilden – och skapa en ny bild…” 😂

  Men den sista bilden på er var ju superfin!

 3. hahah men sååå härligt inlägg, så naturlig och underbar Alex. This is real life liksom, inget går perfekt till när man vill och om det gör det så är det inte fören efter 100e bilden .. bästa inlägget på länge. Tack fina för ett kärleksfullt skratt. Ni är bäst.
  Kram på er och njut av varandra och det fina ni har där. 😀

 4. Kommenterar min bloggadress här precis som du tipsat om Alexandra 😉
  Min blogg ska bli stor. Är väldigt personlig på bloggen oxå. In och läs och ge mig gärna feedback 😉
  Nouw.com/josefineknutsen

 5. Hejsan!!
  Dum fråga kanske, men vill veta, för jag vill också ta en fin bild på mig och min kille när vi drar till Bali!!
  Har du ett kamerastativ eller ber du ngn att ta bilden?
  Vilken kamera rekommenderar du att ta med på semestern? Den ska ju vara bra men ändå smidig!
  Så kort och gott, hur gör du för att försöka få till snygga parbilder!

  Tack för en underbar blogg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *