Jag och Claudia @ sushiresturangen!

Hej alla!

Jag och Claudia har slutat skolan för ett tag sedan och har nyss tagit taxi in till Östermalm där vi äter sushi och nudlar, mycket gott! Jag var snäll nog och bjöd taxichafören på 100 kr dricks, visst är jag underbart gulligt..? 😉 Nu är vi iaf inne i sushiresturangen och här kostar det bara 170 kr för buffe, billigt va?!

Sen ska vi köpa silvershampo och lite annat roligt när vi har ätit klart.. And then I have to go home och plugga.. Vi har matteporv nu på fredag, ush.. Men det går nog bra, är väldigt smart!

41 thoughts on “Jag och Claudia @ sushiresturangen!”

 1. Hej!
  Hitta en nakenbild på dig som du tog i spegeln när du förstorat brösten! Du verkar tappa vikt på övriga kroppen? På bilden ser man inte ens om du är rakad hela vägen på grund av att lilla magen sticker ut?!

 2. kissie det är klart att du ska se ut som du vill men jag tycker att du var såååå mycket snyggare förut och att du inte borde göra några fler operationer förr nån gång kommer det inte bli som du har tänkt! du ser fejk ut!

 3. Du säger att du är smart… jag vette fan…
  Du skulle du väl förstå att man inte kan se ut så? Men jag är ju inte du.. men, mår man bra i en sån kropp?

 4. Hej, Kissie! Jag tkr du ser så otroligt fejkad ut :/ ja, du va snyggare förr :/ men de är ju ditt val.. du ser licksom ut som en docka.. o do kmr säkert dö om du blir smalare.. asså, de ser int klockt ut… stooooooooooooora bröst.. o de e nästan de ända man ser av dig.. :/ men aja, de är som jag tkr.. men du verkar väääldigt omtänksam 😀

  1. Ne4r du gick i skolan, vad hade du pe5 dig ff6r kle4der de5 en valing dag? Och hur sminkade du dig ff6r skolan?Skulle du kunna ge5 ut osminkad? 🙂

  1. Men herreguud.. Varför äru äns inne på hennes blogg om du tkr den är så hiiiimla äcklig?!?!?!?! LoL……

 5. Hej, läste ditt inlägg om Aliette! Hon är en riktigt bich, hon har vart på mig också och skrivit massa saker haha. Ingen som gillar den fjortisen här i Gbg typ haha hon är pinsam! Va tvungen att kolla in hennes blogg och där såg jag ett skitit inlägg om dig som hon har skrivit också ! Hon tror hon är så snäll och söt, men nej nej. En riktig häxa är vad hon är, ha de bäst! Kram

 6. Hej, min blogg är jätte tråkig
  dom högsta besökarna jag har haft på en dag är 52
  Något tips för att den ska bli bättre?
  Kram, Moa <3

  1. skriver:c384r det nc3a5gon som kan svara pc3a5 varfc3b6r mina c3a4ndringar syns i explorer men inte gogole chrome? Har haft problem c3a4ven med inlc3a4gg, ibland tar det flera dagar innan man kan se dem i gogole chrome.. Blir tokig snart!

 7. Hej kissie!
  Jag gillar din kropp, ditt utseende, dina läppar ah alla småa detaljer. Du ger så mycket inspiration om hur och vad du gör , du skriver aldrig Depp saker vilket gör din blogg SÅ
  JÄVLA UNDERBAR. Det jag näst hoppas på att få göra, är att få träffa dig.
  Hoppas du mår bra just nu!
  Och så klart har jag blivit ditt fan!

  1. Hej, asså det var ju inte en thai-buffé det var en sushi-buffé, men iaf, här vars jag bor kostar det 60 kr. per pers. på Baan Thai alltså 🙂

 8. Hej Finaste du!
  Har kollat igenom hela din blogg, och är detta ditt första inlägg? Jag älskar din blogg å otroligt mycket, kollar den konstant.
  Jag är en ganska ny bloggerska (började i November typ) och du har vart min inspiration sen dag 1.
  Jag har ganska svårt med att få folk att läsa min blogg då jag inte har sådär jätte bra ”rykte” bakom mig.. :/

  Jag har en fråga till dig, tror inte du kommer svara med skulle vara en dröm.
  Jag håller på med ett smink märke, och skulle gärna behöva din åsikt på bloggen, eller så kan du bara svara här om du inte vill skriva på min blogg. Det skulle verkligen hjälpa mig, väldigt mycket!
  Kram världens finaste du! <3

 9. skriver:Hej! Det funkar fc3b6r mig nc3a4r jag tcykrer pc3a5 fc3b6rhandsgranska och jag har sparat och allt, men nc3a4r jag gc3a5r in pc3a5 bloggen c3a4r allt author-vitt som den fc3a4rdiga mallen! Jag har tom testat att logga ut och in igen HJc384LP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *