Inne & Ute listan

inne

1. White on white.

Vitt på vitt, men även matchande set är väldigt inne nu. Så våga gå all när det gäller matchningen på kläder 🙂 Jag tycker det är så himla gulligt med en kjol + topp som har samma mönster, sen ett par skor sticker ut lite. När det kommer till det vita gäller det alla plagg, jeans, kjol, topp, kavaj.. Kör som Kim Kardashian om du känner för det. Nackdelen med denna trend är dock om man råkar få en fläck, den kommer verkligen synas..

white

2. Strobing

Nu är contouring ute för nu är “strobing” som gäller i sminkvärlden. Det är en mycket enklare variant av contouring kan man säga, man hoppar över skuggorna och satsar endast på highlighting. Highlightern ska du lägga överallt i ansiktet där solen träffar först. Så högt upp på kindbenen, näsan, pannan, hakan osv.

strobing

3. Runda solglasögon

I sommar är det runda solisar du ska satsa på om du ska vara trendig 🙂 Ray Bans har fått in flera snygga modeller, men det finns även flera budget-varianter som är minst lika snygga. Dom här 2 nedanför kostar 300 kr och 200 kr bara, och det kan man inte tro?? Dom ser ut att ligga på runt tusen-lappen iaf, fake it til you make it!

LÄNK // LÄNK //

sol ute

1. Folk som skryter om pengar.

Finns det något mer osexigt än folk som skryter om pengar..? Det tyder ju bara på att personen inte har pengar, eller brukar inte ha pengar. Jag lärde känna en ny person ganska nyligen och tyckte hen var jättetrevlig och intressant, tills det här pinsamma skrytet började.. Jag tappade intresset så fort, har nog aldrig ändrat uppfattning om en person så snabbt tidigare haha! That’s bad..

2. Röka på uteserveringar

Hörrni, show some f*cking respect och skippa äckliga ciggen, även på uteserveringar! Vi som inte röker får röken på oss och vi tvingas känna den äckliga lukten. Vi är ju utomhus för att få frisk luft, inte gift. OK? Hoppas att det kommer ett ordentligt förbud mot rökning på uteserveringar snart, det är lixom 2015. Kom igen, skynda!

3. Småbrudar som bloggar om hur livet funkar

What’s up med att 13-17 åriga brudar får luft och ska berätta om hur livet funkar? I den åldern har man inte riktiga problem än, och det är väll jäkligt skönt att det är så? Och även om det känns som det just då så är det verkligen inga riktiga problem, jag lovar! I know för man har ju själv varit där lixom. Därför kan jag inte låta bli att småle när småtjejer berättar för andra hur man ska vara nöjd med den man är, inte dricka alkohol för man har kul ändå, att man ska vara trogen mot sin partner osv osv. Det låter ju jättebra, och visst önskar man att det var så. Men livet funkar inte så, man lever och man lär.

Detta gäller givetvis killar också, har hittat bloggar som tillhör 17-18 åriga killar som berättar hur tjejer ska ge ordentlig oralsex osv. Ehhh du har inte ens fått hår på pungen så lugna dig pojken, du vet ingenting om sex än så snälla skippa bloggen.. Pinsamt!

“That awkward moment..”

78 reaktioner på “Inne & Ute listan”

 • Lisa says:

  Älskar vitt och guld tillsammans!

  nouw.com/lisaihre

 • Emelie says:

  Nää, utelistan var inte helt hundra. Du skryter ju aldrig om pengar. Depression och ätstörningar är nog verkliga problem. Och att de visar att en kan ha kul utan alkohol också, men det kanske är coolt med levertransplantationer?

 • eve says:

  Men vänta här nu… Du påstår att 13-17 åringar inte har “särskilt” stora problem så det är ingen idé för dem att blogga om de. Du kanske inte visste de, men stress är en grymt stor faktor hos både äldre och yngre. Den ökar för varje dag hos ungdomar.
  Samma med depression samt ätstörningar. Vissa väljer att använda sin blogg för att skriva av sig på för att dem BEHÖVER det.
  Och sen döm inte alla, vissa kan ha gått igenom ett helvete redan i den “tidiga” åldern.

  • eve says:

   Och det jag menar är att fler yngre kan ha mer erfarenheter av livet än vissa äldre.

   • Tina says:

    Helt rätt!

   • my says:

    Håller verkligen med!
    Och yngre kan faktiskt ha stora problem, kan bli mobbade i skolan, vara deprimerad, ha föräldrar som missbrukar osv osv.. Jag hade till exempel självmordsröster ett tag i huvudet när jag var 13 år. Det var inte så jävla kul! Så det spelar ingen roll om man är yngre eller “äldre”
    Alla har problem, stora eller små problem.

 • julia says:

  eh utelistan var bra förutom om den med 13-17 åringar som bloggar om deras preoblem själv är jag en 13åring som för en månad sen blev diagnoserad med depression så det tycker jag inte va så sant.

 • RoxyJulietta says:

  Självklart kan yngre ha riktigt allvarliga problem, det där du skriver är ju bara inte sant. Yngre kan också ha jättebra råd att ge, ibland kan unga tom ha mer visdom än äldre, det gäller tom barn! De där råden från unga du gav förslag på är jättebra råd som jag följer iaf och jag är 38..

 • Tracey says:

  Girl, strobing er egentlig bare highlighting 😛 men med et annet ord…

 • L says:

  Att ungdomar inte har riktiga problem är en lögn. Väldigt många har t.ex. problem inom familjen, missbruk eller kriminalitet och det räknas som “riktiga” problem. Att växa upp utan en eller båda sina föräldrar är ett problem, att ha en förälder som misshandlar en är ett problem, att ständigt behöva förflyttas till olika fosterhem är ett problem, att sitta inne på ett behandlingshem är ett problem. Det är otroligt många fler ungdomar än vad du tror som har dessa problem. Resten har oftast problem med stress och depression och det är allvarligt. För många är det viktigt att skriva om att man ska vara nöjd med den man är när man har en vän som har tagit självmord på grund av det. Tycker inte riktigt det är något att nedvärdera när många ungdomar tvingas växa upp för snabbt och redan har gått igenom mer än vad en vuxen människa har gjort.

 • Deborah says:

  Är själv 16. När jag var sådär 12-14 år bloggade jag mycket om min ångest och hur myndigheterna gjorde fel mot mig. Hur jag fick kräkas varje dag i 3veckors tid, för all press, stress, ångest och utbrändhet.

  Tro mig. De som förstår sig på depressionsångest vet vad ”leva med problem” är. Mer än många äldre.
  Myndigheterna (socialen, kommunen, växthuset, phykologer och kuratorer) har gjort fel mot mig i 4 års tid. Istället för att lyssna på mig – körde dom sitt race och tvingade mig in i klassrum och i stortsätt låste dörren. Fick för några veckor sedan diagnosen autism (har vissa rättigheter enligt lag). Vilket innebär att myndigheterna varit olagliga mot mig i 4 års tid.
  Tro mig, jag vet livets problem. Leva med myndigheter efter sig, kräkas varje dag, panikattacker, självmordstankar, darrningar, föräldrar och släktingar som inte förstår nåt/skriker att jag är lat och idiotisk istället.
  Phykologer som skriker till ens mamma att allt är hennes fel, osv. Men egentligen är det bara jag som fungerar på ett annat sätt (jag har ej låg IQ. Snarare lite högre än medel).
  En pappa som tar alla pengar till sprit eller köper presenter till andra, grillar och super samtidigt (=bränd mat = ingen mat för oss alltid). En mamma som betalar huset och gården, jobbar för farsans företag utan lön, har ett deltidsjobb, betalar allt för mat och för våra djur.

  Tro mig. Jag vet vad verklighetens problem är. Dricka en bärs som ungdom, komma hem lite sent, inte ha råd med en väska, inte kunna matcha sina skor med halsband, ej hitta passande jeans osvosv. Detta är inte problem. Detta är bortskämdhet.

 • Följ min fotoblogg för att se mina fantastiska bilder http://misselizabeth.blogg.se

 • Kelly says:

  That awkward moment when someone can’t spell the word awkward but insist on writing it anyway.

 • Jennifer says:

  Du vet inte vilka sorts problem 13-17 åringar kan ha. Även fast vissa inte har “riktiga” problem, som du beskriver det, så finns det folk som faktiskt har det och själva grejen att de har möjlighet att blogga om det och på så sätt hjälpa andra är fantastiskt. Är det fel att berätta för andra att det är viktigt att vara nöjd med sig själv? Att livet löser sig till slut? Jo Kissie, även 13-åringar kan ha för jävliga liv, men det vet väl inte du. Du har väl aldrig stött på ett problem i hela ditt liv.

 • Johanna says:

  Vitt med vitt är aldrig rätt!

 • Milla says:

  Kräks över det här inlägget. Stor diss! Brukar i vanliga fall gilla dina inne och ute listor men det där med att 13-17 åringar inte har riktiga problem är bara rent skitsnack. Från 12 års

  • Milla says:

   …års ålder har jag haft depression, ångest och mer eller mindre ätstörningar så säg inte att jag inte haft problem. Tror helt ärligt att jag under mitt år som 13 år hade mer problem än du haft i hela ditt liv.

   • Rebecka says:

    håller helt med dig! reagerade också jätte starkt på det, även om en är 11 så kan den personen lida av psykisk ohälsa, problem hemma, mobbing osv

 • Rebecka says:

  så psykisk ohälsa är inte ett problem när en är ung? och du har väl varit ung, för oss är dessa saker som unga bloggar ett problem för vi har inte upplevt några. vi kan inte jämföra våra problem med händelser vi inte har någon erfarhet av.

 • Anonym says:

  Att bli mobbad, ha anorexia eller någon annan ätstörning eller att ha föräldrar som missbrukar är väl riktiga problem? Eller har jag fel? Skulle tillochmed tycka att problem som många 13-17åringar har är mycket allvarligare än de problemen du har.

 • Selma says:

  Jag känner bara att FAN VA BRA att du slapp ha riktiga problem i din ungdom!! Synd att det inte är så för alla. Jag och många andra är deprimerade och lider av en SJUKDOM som kallas ätstörningar såsom bulimi och/eller anorexia. Pga det lider jag också av ångest. Depression, ätstörningar och ångest är väl ändå riktiga problem eller? Eller är det så att bara för att jag bara är 15 bast så ska jag inte klaga? Du är för fan vuxen!! Skärp dig och tänk på att alla inte växte upp i ett perfekt liv. Usch va pinsam du är

 • Roshmi says:

  Hörru Kissie, bara för du är ett par år äldre än oss runt 14-18 betyder det inte att du upplevt allt och gått igenom allt det jobbiga. Du har varit där, that’s fine. Men hur var du när du var 18?
  Alla har problem i sina liv och det spelar ingen roll hur gammal man är, en 14-åring kan ha större problem än en 30-åring.
  Det finns 14-18 åringar som inte ens får mat på bordet eller har alkisar till föräldrar. De är mycket större bekymmer än din vikt eller att du inte kan bestämma dig för vilken väska du ska köpa osv..
  Jag är 18 men redan för två år sen fick jag uppleva mycket som inte ens du upplevt. Och jag kan lova dig att det är MYCKET större problem än dina problem.
  En sista sak, du snackar som om du upplevt hela livet och är runt 70. I mean come on girl, vad tror du om dig själv?

  • Roshmi says:

   Thumbs up till alla unga tjejer som vågar dela med sig av sina verkliga problem som ni stora bloggare inte vågar göra!

 • Emmy Laursen says:

  Vitt & guld är sjukt snyggt!

 • Linn says:

  Innelistan stämde jättebra! Men sen måste jag vara poängtera en sak. Alla ungdomar är med om olika saker. Hade jag inga verkliga problem när jag var ung betyder inte det att ingen annan heller hade några “stora” problem. Jag vet flera stycken som har ätstörningar som bloggar för att hjälpa unga tjejer, vilket är jättebra.
  Det finns unga som har föräldrar som dricker, och bara för att barnen då är 13-17 år så betyder inte det att dom inte har några problem och tycker det är jobbigt. Så unga kan ha mycket erfarenhet 🙂

 • Var verkligen tvungen att ge svar på tal till detta inlägg med ett INLÄGG på min blogg. Jag är 30 år och blir väldigt förvånad över att en bloggare som du uttrycker sig på de här sättet om unga människor. Det får mig att ifrågesätta vad du egentligen har för livserfarenheter som inte vet och kan bättre!

  http://foxwoman.se/2015/june/kissie.html#comment

 • Anna says:

  Säger hon som har haft åsikter om det mesta och “kläckt” den ena grodan efter den andra sedan hon själv var 15-16 år (eller när det nu var du började blogga). Många av dagens unga bloggare har betydligt mycket mera att säga och säkert mycket större problem än vad du själv hade i den åldern.

 • Emelie says:

  Är så glad att fler reagerade på de här än jag – att säga att unga människor inte har nån koll på livet o inte kan ge råd är inte riktigt okej. Så om vi har en 17 åring som har varit tillsammans med sin pojkvän i två år (jag när jag var 17), är de inte jättebra då om man har lärt sig att du ska vara trogen mot din partner? Ska du då istället säga till dina kompisar att vara så otrogna dom kan, för de är så de funkar i “det riktiga livet”? Det är väl jätte klokt att man kan inse sådana saker redan tidigt i livet.
  Sen bloggade du från att du var 16. Är säker på att du flertalet gånger har kommit med “bra tips” till dina bloggläsare som du egentligen inte hade då enligt dig en aning om va du prata om.
  Sen visst, vissa 13-17 åringar ska inte prata om vissa saker som dom gör, men att dom inte vet nåt om det riktiga livet, thats wrong.

 • Nicole says:

  Så du menar att deprition och ätstörning inte är några riktiga problem? Ja det får mig ju att må skit bra att få höra att det inte är några problem om man är självmordsbenägen 24/7 🙂

 • Annette says:

  Jag visste redan mer än många äldre när jag var var 10 för redan då var jag som 19 i huvudet o varit med om såå mycket många inte har :/ Så det där beror på från person till person

 • Madde says:

  Jag tycker att det var lite dumt/olämpligt av kissie att skriva så. Det finns ju statistik på att fler och fler unga får diagnosen depression vilket är helt galet, någonstans har det gått riktigt snett eller så ger man ut den diagnosen alldeles för ofta och fel.
  Men jag håller med henne om det där med bloggarna. Varför ska så unga tjejer och killar blogga om sina problem och låta andra läsa om vilket helvete det har? Vad vinner dom på det? Det hjälper inte alls att blotta sina svagheter för allmänheten jag tror att detta enbart leder till fel vägar. Fler unga ser läser och tar åt sig av detta och jag tror att det gör att många tycker att man måste må dåligt/ ha en diagnos för att passa in.
  Så jag tycker att de bör sluta blotta sina liv på det sättet, fel person kan läsa och dra nytta av det!

  • Nicole says:

   Fast jag vet många som skriver enbart för att skriva av sig, skriva så att andra vet att de inte är ensama och att de hittar andra att prata om sina problem med

 • Julia says:

  Kissie du är så jävla cool som står upp för dig själv och vågar skriva ut dina åsikter sådär! Älskar dina inne/ute inlägg! Och visst man behöver inte alltid hålla med dig men vad tjänar man egentligen på att skriva en dum kommentar med hur fel du har? Så meningslöst haha!

 • Annette says:

  Varför sminka sig så mycket? :/ :/

 • S says:

  Är 17 år, jag har blivit brutalt misshandlad upprepade gånger och tvingats bo med människan som skadade mig fysisk och psykiskt, tack vare hen så lider jag av en rad sjukdomar, extrem huvudvärk på nätterna, sömnlösa nätter, mardrömmar oro rädsla och sorg. Jag har haft familjemedlemmar som har huggit mig och andra i ryggen, jag har misslyckats gång på gång i skolan, och ingen vet allt dehär om mig och det finns mycket som jag inte vill dela med mig av, jag delar med mig av det här till dig för att du ska fatta att bara för att du hade mindre problem som yngre betyder de inte all har haft det som dig. Så jävla fräckt av dig att uttrycka dig på det där sättet, så jävla respektlöst

 • Amanda says:

  Jag är snart 20 år och har en del vänner som varit deprimerade någon gång i sitt liv som är yngre än mig. Vissa mognar snabbare än andra och alla har olika uppväxter och stresstålighet osv. Men antar att du skrev det för att provocera lite eftersom kommentarerna haglar in om just detta.

 • Sara says:

  Jag tror inte att Alexandra menade de som har “riktiga” problem så som allvarliga sjukdomar eller liknande. Utan snarare kanske de som blir arga på sina föräldrar för att de minsann inte får allt de pekar på och då anser att världen är orättvis.. Bara en spekulation. Speciellt med tanke på att hon skrev det där om oralsex.. Tror inte hon tänkte på ätstörningar..

 • Lovisa says:

  Så jävla dåligt kissie att skriva det där om att unga inte har problem. Jag vill ha en ursäkt.

 • sara says:

  Håller VERKLIGEN med dig om det du skev om rökning på uteserveringar, man måste visa respekt för folket runt om kring och tänka på att det faktiskt finns folk runt om kring som kanske inte vill ha röken blåst på sig och istället kanske gå iväg och röka runt hörnet. 🙂

 • KetosLife says:

  Håller helt med om 13 åringarna.

  Get BHtips för att brösten hänger och slänger så har de AA i bhstorlek och tycker att de behöver bh istället för topp.. Nejdu.
  Det är klart att deras uppbrott och problem känns verkliga för de. Det är de enda de vet om.

  sedan finns det såklart folk med riktigt stora problem. Det de är inte merparten av de som bloggar. Merparten av de 13 åringar som bloggar skriver om bhproblem, kärleksproblem och kompisproblem. DET ÄR INGA PROBLEM! Återkom när ni inte har mat på bordet för att lönen inte går runt. Återkom när eran mamma ligger på sjukhus döende. återkom när er lägenhet brunnit upp. Återkom när ni skiljer er från någon ni varit tillsammans med i 15 år och har barn ihop med.
  DÅ har ni lärt er vad problem är.

 • allie says:

  Reagerade också på detta. Ungdomar är dessutom utsatta för hård press i skolan, både vad gäller betyg och att passa in bland vänner. Osäkerheten det bär med sig kan resultera i kass självförtroende, enorm stress och även saker som ätstörningar och depressioner. bland annat! Och mobbing är inte att leka med!
  Många är trasiga och försöker hitta sin egen identitet, vem man vill vara, vad man vill ”bli när man blir stor”.
  Ja och så hör sjukdom, dödsfall osv till alla åldrar.Inte helt genomtänkt inlägg, eller väldigt klumpigt skrivet, enligt en som jobbar med ungdomar.

 • jag says:

  okänsligt att skriva att unga inte har riktiga problem. min ena vän har blivit våldtagen, en annan vän har blivit utsatt för pedofil och en annan har blivut flyttad till olika fosterfamiljer för att hennes egna familj inte kunde ta hand om henne pga föräldrarna var psykiskt sjuka. så bara mina vänner har varit med om sånt. tänk då hur många unga som far illa

 • Emma says:

  Tycker de var respektlöst att skriva att yngre inte har “riktiga” problem.. Vad exakt menar du då?

  Det finns de som växer upp i missbruk, blir mobbade, hatar sig själva. de om nåt är riktiga problem.

 • Nathali says:

  Att från 5-års ålder se sin mamma bli misshandlad i flera år och leva med en pappa som var alkoholiserad den mesta tiden av dom åren, eller, att som 15 åring vakna upp på intensiven efter några veckors “sömn” med rakad skalle & slangar överallt efter en hjärnblödning kanske inte är vad du tycker är verkliga problem!? Verkliga problem för dig är när en nagel gått av, att du missat eller “glömt” frisör tiden…. Vakna för fan.

 • patricia says:

  Visst har väl ålder lite att göra med mognad, eftersom man haft mer tid på sig att lära men alla växer upp i olika situationer och går alla genom olika saker och alla tonåringar är väl inte så livserfarna men långt ifrån alla, väldigt många har riktiga problem och har lärt sig ifrån de och tror knappast de behöver nån till person som inte ens känner de att dömma deras situationer utifrån endast deras ålder? Är det inte du som klagar när folk endast skaffar uppfattning från dig utifrån ditt utseende? Inte så stor skillnad, sen är det ofta enklare att ta emot råd ifrån folk i sin egen ålder då de har det enklare att förstå sig på hur man själv känner och tänker

 • Daniela says:

  Den enda som är pinsam här är du, med tanke på din sista punkt på utelistan. Man ska väl få blogga om vad fan man vill utan att nån ska säga något dåligt om det, samma som att man ska få lägga upp vilka bilder som helst utan att någon ska klaga. Dessutom vet ju inte du hur andras liv varit, bara för att ditt har varit en walk in the park (antar det med tanke på den punkten…) så betyder det inte att alla andras har varit det.

 • Kicki says:

  Lustigt att du själv blir irriterad när folk påpekar att det du skriver i din blogg är ytligt osv när du nu själv har åsikter om vad andra skriver om på sina bloggar.
  Näthat är ett flitigt ord som används när folk inte gillar det du lägger upp o har kommentarer om men nu märker man ju tydligt att åsikter är svårt att hålla sig ifrån. Eller…?

 • Julia says:

  Vafan pratar du om? Kan man inte ha riktiga problem i den åldern? Att vilja ta sitt liv? är inte det ett ”rikigt” roblem i den åldern då? Du vet nog inte rikigt vad du pratar om i så fall… Ätstörningar är väll antagligen inte rikigt problem då heller

 • Lisa says:

  Skapa regler? Skojar du med mig? I sverige finns det typ regler för varje liten sak! Dom har lagt berg på vägarna för att man ska sakta ner, det finns barn parkeringar för föräldrar som tydligen inte kan gå som normala människor, det räcker!! Varför ska alla gnälla för varje liten sak här? Orka bry sig!!!!

 • Maria says:

  Jag tror att Kissie tycker att hon fått för få kommentarer den senaste tiden och därför måste skriva ett av alla provocerande inlägg. Inte ens Kissie kan väl tro att inte tonåringar kan ha problem. Och förresten, vem avgör vilka problem som är värst?
  Dålig stil att provocera på det här sättet, särskilt när majoriteten av läsarna är i just den åldersgrupp som Kissie ifrågasätter.

 • Lilla jag says:

  Att yngre inte har problem? Jag är 12, CANCER….. Nej nej, det är inget problem. Inte för att jag bloggar om det men aa. SKITSNACK! Nedvärderande mot oss som faktiskt har “problem” vilka är dina problem?

 • L says:

  Du kan väl aldrig mena Annica på punkt 1 på utelistan……? hehehe

 • Sandra says:

  Öh.. 17-18 åriga killar har nog hår pungen.. Kommer ju i puberteten.
  Och många har erfarheter om sex m.m.

 • Malin says:

  Åh, yes! La precis upp en outfit med runda solglasögon. Då är jag ju superinne haha 😉

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

 • Elin says:

  Alltså det var ett tag sen jag var 13-17 (Är 24 nu), men jag måste säga hur otroligt respektlöst jag tyckte det var att skriva att folk i den åldern inte har “riktiga problem”.
  Vad vet du om andras problem egentligen? Är det du som bestämmer vad riktiga problem är?
  Minns hur jag som trettonåring satt inlåst på vinden och grät för att mina föräldrar slagit mig. Minns hur jag som femtonåring satt och tröstade min jämngamla bästis för att hon blivit våldtagen. Minns hur vi som sextonåringar begravde vår klasskamrat. Minns hur en då sjuttonårig bekant till mig kämpade mot och dog i cancer.
  Alla har problem. Bara för att du inte ser dem betyder det inte att de inte finns.

 • penny says:

  alexandra… D: please vad var meningen med sista att ungdommar inte har verkliga problem? vet att du gillar att mini provocera ibland men det där får folk bara att ta ungdommars problem på ännu mindre allvar.

 • Noe says:

  Att få tips på hur man hanterar stress i skolan när man är 15 från någon lika gammal kan kännas mer givande än att lära sig klara sig igenom skolstressen av en 24åring som gick ur högstadiet för många år sedan.
  I många fall hjälper ju tipsen folk som kan relatera till ens problem. Om en minderårig behöver tips för hur man söker läkarvård och om man kan göra det utan att berätta för sina föräldrar, eller hur man pratar med en förälder om det, så är det förmodligen skönt att höra det från någon som går igenom samma sak – i ens egen ålder, och inte någon som är myndig och vars läkarbesök alltid är helt anonyma.

 • Simon says:

  Åh herre, hur kan du alltså säga att 13-17 åriga tjejer inte kan ha riktiga problem? det finns för tusan tjejer i den åldern som blir misshandlade, våldtagna av föräldrar, mobbade, sexuellt trakasserade etc. Är det inga riktiga problem? Och är man löjlig för att man uppmanar att motstå alkohol? Det är den sjukaste åsikten på länge. Jag blir mörkrädd när man tänker på alla ungdomar i min ålder (jag är 15) som läser din blogg, att dessa åsikter förs fram av någon som för många är en förebild. Vilken press det sätter på hur man ska vara. Det är roligt att du klagar på dessa tjejer. Jag menar liksom, vad tillför du till detta samhälle? Alltså detta är så löjligt så det inte är sant. Du tycker säkert att jag är en liten löjlig tönt som försöker leka vuxen, men jag kan säga dig att det inte spelar mig någon roll överhuvudtaget, för det är väldigt tydligt att det i själva verket är du som aldrig riktigt vuxit upp och lämnat din lilla fjortis-värld. Det är sjukt hur ditt så kallade yrke ens kan försörja dig, kom ur din plastiga låtsasvärld så fort du kan, det hade gjort alla, inklusive dig själv en tjänst

 • Hm says:

  Håller med om att det är många ungdomar som klagar om saker som egentligen inte betyder något, men sen är det också i tonåren man är mest känslig och inte riktigt har sina känslor i styr, man vet inte vem man är eller riktigt hur livet funkar. Du skriver att unga inte har problem eller inte behöver oroa sig om hyran eller relationer. Jag är 16 och flyttar 12 mil hemifrån ensam till en egen lägenhet om 1 månad, måste fixa hyran själv. det finns folk som har föräldrar som är alkoholister eller slår sina barn. Det finns så mycket ungdomar måste stå ut med. En ständig press att passa in, att vara rädd för att inte vara bra nog osv.
  Kanske det var du som var lite bortskämd och klagade för småsaker? Isåfall är väl det bra för dig, att du slapp dom stora problemen som tonåring. Men då behöver du inte skriva att alla gör så..

 • Felicia says:

  När jag var 13 hade jag nog mer erfarenhet av livet än du har. Att uttala sig sådär är bara patetiskt, du vet inte hur en andra människors liv ser ut. Psykiska diagnoser kryper ner i åldrarna vilket resulterar i att allt fler får växa upp och mogna snabbare. (Inklusive mig, så jag vet vad jag pratar om.)
  En ung person kan ha så mycket erfarenhet av just livet.

 • jennie says:

  Varför är det dåligt om en tjej so är 13 år skriver att man skall vara nöjd med den man är?
  Det är ju bara jätte bra! Tjejer och killar i den åldern har ofta svårt att hitta sig själva, och därför vandrar de in på fel spår (alkohol och droger). Tänker inte ens skriva om skönhetsidealerna.. Därför är det ju hur bra som helst att någon i den åldern sätter upp ett bra exempel där de visar att man skall vara nöjd med sin kropp och sig själv.

  Vet att du skriver dessa saker för att provocera och det är din “grej” men blir bara lite frustrerad ibland.

 • Sally says:

  Älskar verkligen dessa inläggen!!! Men tycker att de är roligare när du har med mode och olika trender och sånt!

 • Johanna says:

  Jag förstår vad du menar med att tonåringar inte har riktiga problem. Vi behöver inte betala räkningar o hålla koll på ekonomin men det finns fortfarande problem. Att killen man gillar inte gillar en tillbaka är ett riktigt problem bara ett annat. Det finns olika sorter av problem och man väljer själv vad man ser som ett, det finns inga på låtsas.

 • Sanna says:

  Vet ngn var skjortan \blusen är från på bilden i mitten högst upp?

 • Sanna says:

  Vet ngn var skjortan \blusen är från på bilden i mitten högst upp? Älskar vitt och guld tillsammans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *