Inne & ute lista

1. Overknee stövlar.
Ingen överraskning där inte men i höst är det overknee stövlar som gäller. Spelar ingen roll om det är med klack, utan klack, tjock klack.. Det spelar ingen roll vilken färg det är heller. Alla stövlar funkar! 🙂 Det är så snyggt att matcha med en kjol och en stickad tröja. Snacka om vardagschick! Ett par svarta känns som ett bra första par, sen tycker jag man kanske ska våga satsa på ett par gråa i mocka eller svarta i skinn.. Så fint att ha olika material som “krockar” med varandra.

2. Kappan.

Kappan är så het just nu, lång som kort i alla färger. Det som syns mest just nu färgmässigt är beige, grå och svart. Säkra färger som funkar till allt. Det bästa med just detta klädesplagg är att det är aldrig omodernt och man ser väldigt propper ut i en kappa. Kappan kan man ha till vardags, möten, fest, finare middagar. Så satsa på en snygg som värmer. Nedanför ser ni 3 fina som kommer från MQ, jag har precis köpt hem den i svart och den är så skön och varm.

kappa

Kappa 1 – LÄNK // Kappa 2- LÄNK // Kappa 3 – LÄNK //

3. Matta naglar.

Matta naglar är så himla snyggt och det kan man göra med alla färger. Extra snyggt just nu är ju att köra på lite höstigare färger som vinrött, brun, mörkgrön, svart, grå.. Du kan enkelt fixa det hemma om du köper ett matt topplack som finns att köpa nästan överallt, H&M har ett eget som är väldigt prisvärt och väldigt bra faktiskt. Den rekommenderar jag! 🙂

matt ute

1. Podcasts.

Jag vet inte varför folk fortfarande lyssnar på podcasts men det känns som att det blir mindre och mindre populärt. Det är så mycket roligare med tvoddar eller vanliga videobloggar 🙂 Jag tycker om att se personen som pratar, för att kunna prata är inte alls lika svårt som att prata och prata med kroppspråket. Det är en talang om något!

2. “Rumpbyxorna”

Bara jag som är fruktansvärt trött på att se alla brudar springa runt i dom på gymmet, på stan, på festen.. Ja exakt överallt! Visst dom funkar ganska bra men det har blivit för mycket, jag tycker dom är på gränsen till trashy nu för tiden.. Jag använder aldrig mina förutom hemma eller när allting ligger i tvätten. Värsta är dock att när man googlar “rumpbyxor” så är en bild från min blogg som kommer upp först haha!! Jag som lixom aldrig använder mina.. Men eftersom jag kan ha en påverkan så använder jag mig själv på en av bilderna nedanför, inte mer än rättvist 😉

ass

3. Klä ut sig slampig till halloween.

ZzZzZ… Snark, har vi inte sett det redan? Att klä sig slampigt kan man göra vilken helg som helst, så jag tycker man ska passa på att verkligen spöka ut sig på halloween. Jag har själv rockat the slutty look men det är så trist att titta tillbaka på..

Någon som däremot hade varit roligt är om killarna började slampa till sig istället. På med en liten bikini och frys på ni! 😉

slut

31 reaktioner på “Inne & ute lista”

 • tess says:

  Men poddarna är ju mest för när man inte kan titta, som när man promenerar, städar, lagar mat eller nåt.. en tvodd funkar ju bättre än en serie, för man måste ju inte titta hela tiden. men att ge en tvodd hela sin uppmärksamhet känns lite tråkigt, då vill man ju ha nåt med lite mer action 😉 fattar inte riktigt poängen faktiskt. eller så är det mest namnet tvodd som gör mig skeptisk, ska de bara sitta där och prata kan jag lika gärna bara lyssna. annars är det väl mer utav en talkshow eller så

 • Lindal says:

  Jag gillar rump byxerna, tycker de är extremt fint och bekväma dessutom. om man har en tränad rumpa vill säga…

 • Julia says:

  Asså dina in och ute listor är alltid så bra! Håller inte alltid med (fast denna gången höll jag med om allt förutom poddar för jag gillar att lyssna på poddar haha) men alltid kul att läsa. Mer sånt här!

 • H. says:

  Jag tycker att poddvärlden känns större än någonsin! Hannah och Amandas fredagspodd är enorm, dom säljer viner och böcker och har ett företag dit dom rekryterar nya poddare som Zara Larsson och Mikael Persbrandt hela tiden. Filip och Fredriks podcast har extremt många lyssnare. Lilla drevet var precis med på nyheterna osv osv. Jag tycker att det känns som att poddvärlden aldrig varit mer på uppgång. 😀

  • Hanna says:

   Håller helt med. Är det något som är på uppsving så är det Podcasts, och tror att det kommer att vara ännu större i framtiden.

 • emma says:

  Älskar dessa listor!
  Och då det är såpass många som läser din blogg hoppas jag verkligen att folk slutar ha på sig dessa rumpbyxor efter att de läst detta 😛 Visst är det väl ganska snyggt, men det kan inte hjälpas att man blir avundsjuk på hur “stora allas rumpor” är. nu är det väl bara att hoppas på att folk börjar klä sig som dem ser ut, så att säga.

  • Emelie says:

   Din kommentar dryper av avundsjuka haha. Jag hoppas att folk fortsätter klä sig hur de vill och skiter i alla bittra, avundsjuka människor 🙂

  • Emma says:

   Eller så kan du ju själv gå och träna så att du får en snygg röv istället för att vara avundsjuk. Sen hoppas jag, precis som Emelie skrev, att folk fortsätter klä sig hur fan en vill. Värsta på denna planet måste nog vara alla avundsjuka som bara sitter på arslet och klagar på att alla andra har snygg röv.
   Låt folk klä sig hur de vill.

 • Emmy Laursen says:

  Håller verkligen med dig!

 • Älskar dina inne – och – ute listor! Så kul att läsa och du tar ofta upp saker som jag faktiskt stör mig på utan att tänka på det, hahah!

 • Stina says:

  Håller med
  Om rumpbyxorna! Fyfan min farmor tog på sig de och de satt “bra” på henne med! Falsk marknadsföring tycker jag! Stor skillnad när folk sen tar av sig dom! Sen ser de ganska fula o trashiga ut också.

  • emma says:

   Falsk marknadsföring? Om rumpan sen ändrar när man tar av dom så e de ju precis rätt marknadsföring, fö de e ju de som e poängen med byxorna. För jag hoppas verkligen du talade om byxornas marknadsföring, och inte personens rumpas marknadsföring.

 • Sofie says:

  Hej Alexandra!

  Jag såg nyss två andra bloggerskor som gjorde mig sjukt irriterad på hur dom tänker, men kom då att tänka på dig, du är den smarta bloggerskan i mina ögon. Därför skulle jag önska att du kollar på den här filmen på http://www.djurfabriken.se/filmen och om den påverkar dig vilket jag tror och hoppas, att du snälla sprider den vidare. Du är en känd smart bloggerska som kan nå ut till en halv miljon människor som annars i många av fallen inte har en endaste tanke på detta!

  Snälla var en röst för dom som inte har någon <3

 • Anna says:

  håller verkligen med dig

 • Annette says:

  Håller med. Så borring med hot look på halloween!! 🙂 Rocka min dress rätt bra i år —-> http://nouw.com/Nettan

 • Cindy says:

  Bra inne- och utelista. Stämmer!

 • ellen says:

  Älskar sådana här inlägg!!

 • Penny says:

  Fast rumpbyxorna har ju varit trashiga från början?! Och vaddå ute med sexiga halloween-kostymer? För din “brudklänning” va ju inte alls kortkort. Visa en helkroppsbild! Och det är väl lika slutty med “rumpbyxor” i sådana fall. Snacka om dubbelmoral!

 • Sandra says:

  Gör mer ute och inne listor Alexandra! 🙂

  http://www.justmyliife.devote.se

 • Anna says:

  Jätte roligt med dina inne och ute listor, måste verkligen testa det matta lacket från H&M nu!:)

 • Anna AHJ says:

  Lite roligt att det som du själv har tröttnat på blir ute. 🙂
  Men jag fattar, det är din lista.

  • Kissie says:

   haha ja det är ju min lista och inte aftonbladets eller SVT’s lixom 😛 men som jag sagt flera gånger tidigare bland kommentarer, ni får gärna vara med och påverka listan genom att ha önskemål på vad som borde vara med 🙂 kram

 • m says:

  Fast du har ju också rumpbyxor, såg allt det i sveriges värsta bilförare :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *