Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

INNE och UTE-listan!

1. Glittriga toppar.

.

Gärna stickade, tröjor med invävat glitter! Snyggt, mina favoriter är dom guldiga som finns att köpa i dom flesta butiker just nu faktiskt. Jag har köpt den på bilden, snygg va? 🙂 Passar båda till fest och vardag, gör vardagen lite mer färgglad och till fest? Lägg till snygga smycken, ett par klackar och matcha med ett par tighta svarta stuprörsjeans. Hett och inne! 🙂

Glittriga koftor och kavajer var även inne förra året, dock var det paljetter som gällde då. Jag personligen är lite småtrött på paljetter så jag kommer göra på stickat som sagt.

2. Den populära flagg-koftan.

.

Jag har ju en sån och typ ALLA frågar mig vart den kommer ifrån såfort jag har på mig den. Dock minns jag inte? Var någon gullig person som skickade hem den till mig, och gissa om jag vart glad..? Och i år finns den att köpa lite överallt. För färgkombon är sjukt snygg och fräsh! Snyggast är den på en kallar sommarkväll efter sol och bad på landet..?

3. FUSK!

.

Varför stressa för att försöka hitta dom perfekta formerna? Vem orkar bråka med bökiga maskiner på gymmet som ska ge dig den perkta rumpan som aldrig verkar vilja komma..? Med dagens fusk-undisar kan man ha vilka kläder som helst utan att behöva oroa sig över vad som sticker fram (dvs en bilring eller celulit under rumpan). Dessutom blir kläderna mycket snyggare med lite stöd under.. Så Vitctoria Secret kroppen är inte så långt ifrån med en sån här, eller vad säger ni? 😉

1. “Vad ska du göra på nyår?!”

.

Samma sak varje år, och samma sak blir det att det blir en flopp just pga stressen. Alla går runt och frågar vad folk har för planer, inte konstigt att man blir stressad och försöker hitta det perfekta nyåret. För det finns verkligen inte?

2. Uppmana till osund kropp!

.

Jag fick mycket kritik för jag gick ner så mycket i vikt, och fine det kanske är det nyttigaste för en ung tjej MEN jag uppmanade aldrig andra att gå ner i vikt. Absolut inte som jag gjorde eller till samma nivå som jag tog det. Jag stod dock på mig och tog ingen skit, vilket ingen ska göra oavsätt vad det gäller.

Där kommer den stora skillnaden mellan tex mig och Blondinbella. Bella är en duktig tjej so don’t get this wrong men om det är någon som uppmanar till att gå ner/upp (upp i detta fall) så är det hon. Jag sa aldrig vad man ska äta, medans Isabella tycker alla ska äta en 200 g choklad varje dag. Om man gör det och äter normalt som man SKA så kommer man gå upp i vikt tillslut vilket i alla fall inte är nyttigt? Lagom är ju bäst!

Så när jag säger att JAG äter en sallad är det inte att uppmana till en ohälsosam kropp. Det är media som vinklar det så..? Så läs noga och tänk efter vem det är som uppmanar till vad. Bara för det gäller att gå upp i vikt betyder det inte att det är bra. Att vara överviktig är också farligt för kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *