Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Inlägg om "blogg-bovarna"

*suck*, Det är jättefint väder ute och ville gå ut och leka på stan med Amir men jag måste vänta på mitt paket, det har fortfarande inte kommit!! 🙁 Men men.. Dock har jag sen ett möte med Bingo vid 5 då måste jag åka så får väll pappsen eller Peter ta emot paktet. Sen blir det fika med Annie och Amir iaf, mys!

Har iaf sprungit en timme på mitt löpband och dricker en varma koppen nu (50 kcal), nyttigt värre! 😉 Sen ska jag börja fixa mig, tänkte blogga lite först.. *hihi*

Föresten, Amir skrev ett jättebra inlägg om nyheter 24 och We Run (ni läste väll mitt inlägg igår om det?), kolla in: http://www.gaybloggen.com/2011/03/31/werun-nyheter24-hackers/#comments. So true.. Har sätt att massa bloggare skriver om det och visar sitt stöd, ni fattar inte hur glad jag blir! 🙂 Tack hörrni, ska länka dom bästa inläggen under dagen som tack! ? ? 🙂 😉

Danielle och Christian från “We Run”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *