Hur jag tokretucherar mina bilder!

”Resultatet chockerar toppbloggerskans läsare” – Visst skulle jag kunna jobba extra för en nyhetssite? 😉

Nu är jag hemma igen! Det var ingen rolig resa hem , vi har varit på resande fot i över 26 timmar och det blir ju inte direkt roligare när man är sjuk som jag är. Men det löste sig ganska bra, hittade piller for både spänningarna i bihålorna, smärtstillande, lugnande och något mot förkylning haha. Var lite groggy på planet hem men det var väl lika bra, lyckades sova mesta delen av tiden 😉 Sen är det såklart alltid skönt att komma hem. Speciellt när man möts av blommor på Arlanda från världens finaste ♥ Har haft en underbar resa med alla, speciellt med min bästa vän Bella. Vi har haft så roligt, trots alla olyckor som har skett haha. Denna resa kommer vi minnas i många år :)

Men som vanligt när jag visar upp kropp på semesterbilder börjar det diskuteras om photoshop, och visst photoshopar jag mina bilder – det erkänner jag. Men kanske inte på det viset som ni tror.. Här kan ni få se ett exempel på hur en före VS en efter bild ser ut 😉 Denna bild togs med min iPhone sista soltimmen innan vi packade ihop strandväskan och åkte tillbaka till hotellet. Tyckte att originalet var lite tråkig i färgerna så det löste jag hyfsat fort i PS.

fore
kissie bikini

efter

kissie bikini

Men nu är frågan, vilken bild är bäst? Originalet eller efterbilden?

28 thoughts on “Hur jag tokretucherar mina bilder!”

 1. Tror inte riktigt att det är detta som folk menar…. Utan att du inte kan erkänna att du (även – fixar färger, etc är en annan sak) photoshoppar när man ser det så tydligt på bilderna (midja, lår, etc.). Att du känner behov av att skriva inlägg och bemöta kommentarer angående retuschering av din kropp (och ansikte på närbilder) fastän du retuscherar. Som en kommentar både här och på en skvallerblogg där det påpekades att midjan var smalare än huvudet…. Varför känner du sådant behov av att bemöta dessa påståenden mer än vissa kommentarer som du borde bli skitförbannad för. Du är en ung, söt tjej som ser bra ut utan photoshop. Och nu kommer du återigen att skriva att du ”minsann inte retuscherar” – är beredd på det. Du kanske skulle fråga dig själv varför just dessa påståenden är så viktiga för dig att bemöta?

    1. Trodde hon menade att det var kroppen före och efter. Inte omgivningen. Der är ju inte precis att omgivningen är retuscherad som folk klagat på…

   1. Om du inte ser skillnad på de två bilderna ovan så ska du nog inte uttala dig om bilder öht för då är du uppenbarligen tokblind..

 2. Tycker det är kul med folks krav på att bilderna ska vara helt oretuscherade, samtidigt som ingen vill läsa en blogg med tråkiga och dåliga bilder… som de också dömer för. Tycker man det är det dåligt att retuschera över huvudtaget ska man inte heller klaga över när bilderna är dåliga, känner jag!

  http://www.zaitzova.com

 3. Men alltså jag ser ingen skillnad. Det enda är att himlen, färgen på himlen på bild nr 2 är så mycket bättre men på just din kropp, på dig, ser jag ingen skillnad.
  Så varför redigera en perfekt kvinna? 😉

 4. Personligen kunde jag inte bry mig mindre om huruvida du retuscherar dina bilder eller inte, så jag fattar inte riktigt grejen. Tycker dessutom att det syns rätt tydligt att dina ”photoshopformer” beror på att du dels är smal och dels att du poserar, fotar i vissa vinklar, vissa ljus osv. Att posera så att rumpan ser stor ut, midjan ser smal ut eller benen ser långa ut är ju knappast raketforskning, haha. Fattar inte vad folk bölar om.

 5. vilken kropp du har skaffat Alexandra! Är träningsfreak själv och målet är ju typ att se ut som dig en dag! WOW!! Hoppas du hade en bra semester trots snodda kameror och väskor och hela faderullan <3

 6. Men suck. Du har ju photoshoppad båda bilder. Ge dig nu och acceptera hur du verkligen ser ut snälla människa.

 7. Efter bilden är så klart mycket snyggare! :) Sen så bryr inte jag mig om huruvida du retuscherar dina bilder eller inte. Do what you gotta do. Och skit i vad folk säger och tänker. :)

 8. Första bilden självklart!
  Om du fixar bakgrunden bör det stå med.
  Jag tänker lite såhär:
  Du skriver att du är i ett land och lägger ut en sjuuukt fin bild med en fin strand och turkost vatten. Då kommer man få de förväntningar men blir väldigt besviken när man kommer till det landet.

 9. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 10. Åh! Om jag vetat att Musse Pigg var på stranden så skulle jag skyndat mig dit. Ska du säga till Mimmi att han to di på röva?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + nio =