How was last week?

Hur mådde du? Jag mådde faktiskt riktigt bra, jag var på anställningsintervju kan man säga och gick därifrån med ett jobb. Jag har kanske nämnt att jag saknar ett “vanligt” liv så det kändes så himla kul. Det kanske visar sig att jag inte alls funkar med ett jobb, men jag vill bryta mönster och det gör jag nu 🙂 Så taggad! Ska börja om 2 veckor.

Vad var roligast? Att jag fick jobbet såklart!

Vad var tråkigast? Begravningen för farmor på fredagen 🙁 Men den var vacker och fin, så det kändes ändå fint ♥

Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Fokuserade på träning som inte blev av. Varför ska jag hetsa upp mig över att jag inte får träna när jag är sjuk? Realax god damn it!

Vad önskar du att du hade gjort mer av? Vilat så jag inte hade behövt bli så sjuk.. Men det är samma visa varje gång hehe..

Vad var det godaste du åt? Köttbullarna efter farmors begravning. Vi åkte och åt tillsammans hela familjen och jag är glad jag beställde köttbullarna. Det är så gott på resturang för då får man ju alla tillbehör, inlagd gurka, lingon, potatismos och massa sås. Nam nam!

Veckans bästa låt?

Perfekt med Mats Westling. Fick lära mig att det var farmors favoritlåt och den spelades som sista låt på begravningen.

Betyg på veckan mellan 1-10?

5, grymt med nytt jobb men att jag blev så himla sjuk drog ju ner betyget. Begravningen också. Så ja, en 5a får veckan.

Snodde listan från Johanna Grahn 

Vi var också och såg nya Tomb Rider filmen på bio. Den var tyvärr superdålig hehe..

9 reaktioner på “How was last week?”

 • Mia says:

  Hej Alexandra! Det glädjer mig, som ett fan från flera år sedan, hur du förändrats med tiden! Hur du mognat och börjat se världen ur fler perspektiv än ditt egna. Jag är så stolt över att du kallar dig för feminist och kämpar för kvinnors rätt. Om jag inte missförstår så känns det som att du försöker sträva efter mer kunskap inom dessa typer av strukturella problem? Tänker du exempelvis på strukturellt förtryck mot färgade, mot homosexuella, mot transexuella och andra typer av minoritetsgrupper? Vad tänker du om överkonsumtion och flygresor? Köttkonsumtion? Hade varit så spännande att höra dina tankar.

  Ha det super
  Kramar

 • Jag måste säga att jag verkligen gillar din blogg, den har blivit så mycket bättre senaste tiden. Kanske är det kärleken? Haha, du verkar så himla härlig!

  Från 117kg mot 59kg, utan operation.
  Ta gärna en titt hos mig och följ med på min viktresa:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

 • Josefine says:

  Spännande att höra att filmen inte var någon höjdare när Annica höjt allt gällande Tomb till skyarna 😅

  • Kissie says:

   Vi har väl olika små, alternativt hon fick betalt för att säga det haha för filmen var verkligen asdålig :’D

 • Maria says:

  Åh herregud!! Kommer aldrig glömma när jag spelade in den musikvideon. 14 år och rakat av mig halva ögonbrynen. Det är jag som dom soomar in 😂

 • Lisa says:

  Såg Tomb Raider ikväll, tyckte den var bra! Mest för att Alicia Vikander är grym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *