Hemmakväll med Viktor och Bea

Hej på er! 🙂

Åh vilken mysig kväll jag hade med mina vänner igår. Vi var hemma hos bästa Viktor som hade gjort iordning pizza och charkbricka, så himla gott! 🙂 Sen drack vi bubbel och snackade skit hela kvällen. Är det inte exakt så en onsdagskväll ska se ut? Jag tycker det, något annat är bara konstigt..

Kvällen rundades av vid 12 tiden så jag är pigg och glad denna morgon, det ska jag fira med en joggingrunda tänkte jag 😉 Sen blir det jobb vid datorn och invänta ett bud som ska plinga på dörren. Ikväll är det del 2 av våran klättringskurs, har jag ens nämnt att vi har börjat klättra? Tror jag missat det.. Ja det har vi iaf haha, superkul är det 🙂 Klättringen i sig är hyfsat enkel, det som jag tycker är svårt är att komma ihåg hur man gör alla knutar på repen som man sätter fast sig i så inga olyckor ska ske. Men jag ska försöka dokumentera det så får ni se hur det ser ut…

Ps. Så glad jag köpte en ny canon gx7, den är så lite och smidig samtidigt den tar grymma bilder! Rekommenderas starkt.

21 thoughts on “Hemmakväll med Viktor och Bea”

      1. Jättefin! Kan inte du snälla kolla på innerlappen vad artikelnummret på den är, det står nära streckkoden på innerlappen och har ett nummer med xxxx/xxx/xxx typ så fast med siffror, det skulle göra min dag! 😘

  1. Hur fungerar det att klättra med så långa naglar? jag har inte ens hälften så långa och fina som du, men blir ändå nervös över att jag ska sabba dem då jag klättrar. Min sambo klättrar jättemycket och vill så gärna ha med mig, men säger också att jag kommer förstöra och ta sönder naglarna 🙁

  2. Alltså, du ser så genuint jäkla lycklig ut nu & det gör mig lycklig! Äntligen känns Alexandra tillbaka i härlig energi!
    Massa kramar och hoppas att du får en kanon vår i Stockholm! ♡

  3. Dör också för din blus, såå fin!
    Så synd man bor så långt från Sthlm… Och du är lika snygg som alltid! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *