Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Hemliga kändisen jag festade med igår..?

Det var någon som hade “tipsat” om vem det var jag som jag festade med igår på klubben.. Kan inte säga om det är rätt eller fel då jag lovade att inte säga någonting om det! Om jag ska vara helt ärlig vart han irriterad för jag skrev ut att han var känd för nu har ju folk börjat spekulera om vem det kan vara.. 🙁 Jag förstår nu i efterhand att det var lite dumt så jag bad om ursäkt – såklart!

Nej men som sagt måste man ju respektera människor – för kändisar är ju också privata människor som inte vill att alla ska veta vad dom gör på sin fritid. Det förstår man ju såklart. Eller nja, alla gör ju tyvärr inte det 🙁 Folk glömmer typ ibland bort att jag bara är människa? Dom hackar på min utväxt, att mitt linne var för genomskilnigt osv osv. Såna misstag händer, vi är ju bara människor. Men jag får sjukt med kritik, för skitsaker som min utväxt?! Ja ni hör ju.. Vem f*n bryr sig om min utväxt? Åhh!!
.

..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *