“Hej, jag var tillsamans med Kissie. Dejta?”

Alltså vet ni vad jag har fått höra från flera kända kvinnliga ansikten på senaste? Att en person jag träffade förut skickar ut meddelanden som lyder på ett ungefär såhär “Hej Anna (exempel) .Jag brukade vara ihop Kissie. Det höll inte, vi växa ifrån varandra. Är du singel?”. Hur pinsamt är inte det egentligen? 🙁 Som sagt har detta alltså skickats till flera kändare kvinnor i Sverige. Kan inte låta bli att undra om personen nu även har satt att han dejtade mig på sitt cv, eller på sin tinderprofil så alla tjejer kan se det! Haha det är så skrattretande, undrar om det funkar? Att tjejer alltså blir mer intresserade för att han brukade träffa mig? Skulle nästan vilja ha statistik på detta, kan ju använda det som material när mina säljare ska sälja in mig på kundmöten 😉

Nej men personligen hade jag blivit avtänd, hade inte alls tyckt det var sexigt med en kille som skröt över att han har varit ihop med en bloggerska. Först och främst, är det så häftigt verkligen? Han verkar ju tycka det. Sen kommer ju andra funderingar, kommer han jämföra mig med bloggerskan, vill han ha någon som liknar henne, pratar som henne? Eller måste man ha en blogg med minst 1000 unika besökare i veckan? Nej jag vet inte, många frågor ploppar upp i huvudet på mig iaf haha…

Nej så tjejer, rådissa killar som tar upp tidigare tjejer dom dejtat. Det är slut av en andledning, och man ska aldrig jämföras med någon annan. Spelar ingen roll om kilen har dejtat Kissie, blondinbella eller Zara Larsson innan. Det spelar så sjukt liten roll.

Min reaktion när jag läste vu växte ifrån varandra. Under 2 månader hinner inte ens mitt löshår växa ut!

16 thoughts on ““Hej, jag var tillsamans med Kissie. Dejta?””

 1. shiiiiiiiiit haha. inte som att man ger ett CV på alla man dejtat/varit ihop med annars så varför skulle det vara relevant bara för att dem är känd?

 2. Haha, människor som skryter om att de “erövrat” vissa individer alltså… 🙂 Lite samma känsla när jag slötittade på Temptation Island, då de kvinnliga singlarna presenterades och kom med kommentarer som “jag kan bräda vem som helst”, “vill jag ha en kille så får jag honom” osv. Nu nämndes visserligen inga enskilda namn, men jag tror nog det är lika många kvinnor som slänger upp särskilda manliga ligg på sina CV:n.

 3. Hahaha men gud vad omoget. Men tack för dagens skratt.. 😀
  Synd att man är upptagen annars skulle man ju skriva ett EX-cv att ta med på första dejten och typ förklara sig som ett cv. “Ja och här ser du att det är en lucka, men det var för att jag backpackade i Australien i 5 månader – alla vet ju att man inte kan vara upptagen då”.
  “Mina tidigare erfarenheter är allt från att städa kalsonger till att bråka om tvätt-tider”…
  “Svaga sidor är att jag är galet svartsjuk, petar i näsan och gillar smulor i sängen, däremot är jag riktigt duktig på att spela tv-spel och kan bräcka alla dina killkompisar!”
  Ridå.

 4. Tror inte ett skit på det här! Du hittar förmodligen på det här pga bloggtorka eller liknande. Tror ingen skulle vilja skryta över att ha legat med en trasch som dig. Inte direkt svårt att få dig att sära på benen heller, har man hört… Pinsam är du som måste använda andra i dina lögner.

  1. Denna kommentar kändes ju väldigt feministisk.. Sluta upp med ditt vidriga hat mot kvinnor, det är 2017. Mogna till lite 🙂 Kvinnor får sära hur mycket som helst på sina ben, precis som män får dra fram sin fjong hur mycket dom vill.

 5. Haha, jag vet inte om detta händelse hände eller ej pga. många inte särskilda gillar dig så pass, alltså om jag skulle dejta någon och säga “juste jag har tidigare dejtat bloggerskan kissie” så skulle personen förmodligen springa undan 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *