Hej då sommaren..

Då är vi inne på sista dagen av Augusti. Sista dagen av sommaren. Gud vad fort det gick! Men denna sommar har faktiskt var den bästa på länge, trots det dåliga vädret. Jag har fått spendera den med min älskade Andreas, och det spelar ingen roll vad vi har gjort – oavsett väder. Jag har alltid roligt med honom ♥ Sen har jag tyckt så himla mycket om att vara i Bollnäs med honom, hans familj är underbar! Och förutom att jag har fått spendera dessa månad med min kärlek så har jag ju även flyttat från min gamla lägenhet hit, bara det är stort! 🙂 Nej så jag är nöjd med sommaren, och jag hoppas ni också är det? Berätta gärna vad ni har gjort under sommaren.

Idag spöregnar det.. Såklart ska sista sommardagen vara kall och regnig haha så jag ska hålla mig inomhus så mycket som jag bara kan. Because I can! 😉 Imorgonbitti åker ändå jag och Bella på en tjej-weekend i Göteborg och det ska bli så himla kul! 🙂 Får hoppas på lite fint väder bara, vi tänkte besöka Liseberg och det är ju inge kul om det regnar. Men jag älskar verkligen Göteborg, sån härlig stad med härliga människor. Hade jag behövt flytta från Stockholm av någon konstig anledning så hade jag nog velat flytta dit. Det känns som ett mindre Stockholm med mer lugn..

Hej då sommaren..

7 reaktioner på “Hej då sommaren..”

 • Linda says:

  Åh, så härliga bilder <33

 • Felicia Orndal says:

  Haha vilket Stockholm har du levt i, i Sommar? =D
  Har ju varit suuuuperbra väder från och med mitten och juni och sedan hela sommaren!

 • Anna says:

  Hej! Innan nämnde du på din blogg ofta att du ville flytta till USA, vill du fortfarande det eller stannar du hellre i Sverige just nu?<3

  • Kissie says:

   Ja men det lockar inte på samma sätt längre, vill köpa hus här hemma i Sverige och kanske ha ett semesterhus i Spanien. Kram <3

 • Vilken fin sommar du haft! =) Själv startade jag upp mitt egna företag, Stress PT http://stresspt.se och träffade även jag världens finaste kille! Så jag känner också att det har varit den bästa sommaren på länge.

  <3 Kramar

 • Sabi says:

  Alla i Sverige bara åh nej sommaren är över, hösten är här etc, medan man själv bara njae det är 30 grader och är nog sommar fram till oktober där man själv bor 🙂 Just det där med korta somrar saknar jag inte från Sverige, men som de säger, den svenska sommaren är den bästa dagen på året!
  Men fint att du har haft en bra och lycklig sommar, det är trots allt viktigare än väder! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *