Hej då Juli..

Idag är det den sista Juli, känns lite trist eftersom det är den bästa månaden på hela året enligt mig. Det är ju den månaden då alla har ledigt och den månaden det är som varmast. Men jag ska inte deppa över det för jag har verkligen haft det så kul den här månaden! Träffat massa nya människor, hängt med mina fina vänner, njutit av vädret och ah.. Det man ska göra under den här månaden helt enkelt 🙂 Roligast var nog helt klart Gotland resan, den kommer jag fan aldrig att glömma haha.. 😉

Nästa månad kommer nog bli lika galen, jag ska resa massor och det kommer nog vara minst lika varmt. Skulle inte klaga om det var lite kyligare till och med hehe..

Har ni haft en bra Juli månad? Dela gärna med er av vad ni har gjort, kul att läsa sånt tycker jag 🙂

hejda

18 reaktioner på “Hej då Juli..”

 • Miranda says:

  Är faktiskt mer av en höst/vinter människa, men eftersom det har varit så fin sommar så kan jag inget annat än att hålla med dig!

  http://www.nattstad.se/mirinunez

 • Daniel says:

  Juli har verkligen varit kanon!
  Sol, bad och en massa trevligheter, men det bästa var ju att jag hittade hit till din blogg under den här månaden efter flera år. Kul, eller hur!? 🙂
  Tack för flera tusen besökare ifrån din blogg 😉

  http://danneking.bloggplatsen.se

 • Oskar says:

  Varit en fin sommar!

 • SKOR says:

  Köp superfina festskor för endast 30 kr + fri frakt!

  http://www.tradera.com/profile/items/2780302/mysisss

 • Mikaela says:

  Spenderat Juli månad i Ibiza !

  Sätt Avicii, Hardwell , Martin Garrix och Paris Hilton!

  Bilder på min blogg

 • nadine says:

  juli 2014 var för mig den bästa månaden i hela mitt liv. först åkte jag med vänner ned till split i kroatien & gick på ultra europe festivalen, fick separationsångest för att åka hem från alla fantastiska människor & den underbara atmosfären så bokade en biljett till tomorrowland i belgien dit jag åkte ENSAM samma dag jag landade på arlanda. väl där nere hittade jag ett gäng sköna människor jag hängde med hela helgen & fick se världens största djs & besöka världens största festival. gråter fortfarande när jag tänker tillbaka på dom två veckorna 🙂 har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv!

 • Johanna says:

  Inte gjort så mycket under juli, mest tränat inför en cheerleading uttagning. Fast det har varit ganska kul eftersom jag har sett ganska stora resultat både inom vighet och styrka, kram på dig bästa kissie 🙂

 • Minette says:

  Jag var i Göteborg i början av juli. Det var första gången jag var där, men absolut inte den sista. Det var en underbar och mysig stad! Det var en storstad, fast det var ändå lugnt och inte så tätt med människor som det kan vara i andra storstäder. Jag gillar faktiskt Göteborg mer än Stockholm.

 • Lovisa Ek says:

  Har en fråga!
  du har ju en av som största bloggarna i sverige, men vilka bloggar läser du? nån som du läser dagligen? dina favorit bloggar? eller läser du ingen?

 • matilda says:

  har jobbatt hela juli! så har inte kunnat njuta av solen alls tyvärr:(

 • Moa says:

  Tagit det lugnt typ nu innan skolan börjar och alla prov och allt, blää!
  Men just nu är jag på kreta så jag har det ju inte så tråkigt heller hehe, mycket varmt, god mat och fint hotell.

 • Emma says:

  Jag har badat nästan varje dag! Det har inte varit ett enda regnmoln på himlen på nästan en månad i Jämtland och nästan 30+ varje dag! Tur att man har ett smultronställe dit nästan ingen hittar till där man inte hör några bilar och har direktutsikt till fjällen. Så fint. Förutom det har det blivit ganska många fester med mycket nytt folk. Det var typ det! En mycket bra juli om man själv får säga det. Behövdes nu när man varit sjukskriven för depression att bara få tänka på nuet och att må bra :3

 • Wow, this article is fastidious, my younger sister is analyzing these kinds of things,
  thus I am going to tell her.

 • Hi there to all, it’s genuinely a good for me to pay a
  visit this web site, it consists of useful Information.

 • Aileen says:

  That is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.

  Short but very precise info… Thank you for sharing this one.
  A must read article!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *