Hårfria ben med Cellox 20

Då var mina behandlingar klara för idag 🙂 Och jag lyckades fånga på bild idag hur det ser ut när man tar bort hår på benen med Cellox 20. Först lägger man på en svalkande gel så behandlingen inte råkar bli för varm. Som ni kanske ser också har hon målat med vita sträck på benen och det är för hon inte ska missa någonting. Sen kommer maskinen fram och det är en platta som hon lägger mot huden som sedan skjuter iväg ljus (sista bilden) massa gånger, så det går jättefort!! Hon drar plattan upp och ner längst benet medan ljuset pulserar och det är då man träffar hårsäckarna. Som jag sagt innan känns det typ ingenting alls och det tar 5 minuter för benen och kanske 3 minuter för armhålorna (allt som allt alltså).

Sen gjorde vi även ansiktsbehandlingen med Fraxium 1550 Fusion igen. Den gör jag för att ta bort acneärr (det får man om man klämmer) samt för att förminska porer, strama åt huden osv. Riktig lyxbehandling som verkligen funkar (men den svider lite). Så till er som undrar varför min hy ser ut som den gör, thats why! 🙂

På hemsidan www.victusclinic.se kan ni hitta kliniker som gör dessa behandlingar samt priser osv. Och ja, det funkar hehe!

kissie laserar ben

kissie laserar ben

kissie laserar ben

23 thoughts on “Hårfria ben med Cellox 20”

 1. Hittade inga priser :/ skulle verkligen behöva alla deras behandlingar :O speciellt för ansiktet och bristningar… vad betalade du?

 2. I like you Kissie. But sorry, how can you show toes with old pedikyr. You popular blogger and must always looks looks like from toes till head fine.

  1. Haha ja det är ju också priset för en utseende blogg, att man skapar en bild om att man ser perfekt ut hela tiden, med alla dessa hjälpmedel och behandlingar.. Fy sjutton va jobbigt.

 3. Läste just ett screanshottad bild från sms mellan jacke berg (jockiboi) och Hanna widerstedt på jockes fb sida där Hanna skrev att hon är tillsammans med din bror??? Å där med kommer bli bästa kompis med dig också

  1. haha okej, Hanna och Peter var nog aldrig riktigt ihop på riktigt (vad jag vet) och jag har svårt att se framför mig att jag skulle bli vän med jockiboy.

 4. Oj värsta superduper behandlingen och vad lyxigt! Det där är verkligen något för mig eftersom jag avskyr hår på kroppen och rakar mig varje dag. Kul att du har testat och gör ett inlägg om det 😀

 5. Efter att du har gjort laserbehandlingen, brukar du då “dra” av de lösa hårstråna efter att de har växt ut eller rakar du bara som vanligt? Har hört lite båda nämligen så undrar hur du gör eftersom du verkar nöjd med resultatet 🙂 Din blogg är grym förresten, keep it up girl! 😀

 6. Vad betalar du för ansiktsbehandlingen varje gång? 🙂 Är lite nyfiken på att testa själv så…. 😉 kram!

 7. MandyJeff Juventus NoellaowT
  SSCPaullh Osterrike VirgiePia
  EdgardiPr Brasilien MuhammadT
  BrigetteV AC Milan SylviaDav
  ZOJHayley Tyskland GaryDulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *