Har jag hållit mina nyårslöften för detta år?

Hade ni nyårslöften för detta år? Det hade jag, jag googlade upp vad dom var och jag hittade en skvallerblogg som hade listat upp dom. Tänkte att vi kunde gå igenom varje punkt och svara ärlig på om jag lyckats eller ej.

– Lära sig att säga nej. 
Tyvärr har jag inte blivit så jättemycket bättre på den fronten. Är en expert på att hitta ursäkter istället för att säga nej, och det leder till att jag blir stressad. Så nej, jag har inte blivit bättre på att säga nej. Men jag har blivit bättre på att säga ifrån när jag inte tycker om något. Jag är mindre konflikträdd och tar upp saker jag irriterar mig på, även om jag vet att jag kan få mothugg. Känns bra!

– Hon ska sluta slösa sin tid på fel personer.
Det tycker jag absolut att jag har blivit bättre på. Jag har inte längre människor runt mig som tar massa onödig energi. Sen låter jag folk komma och gå. Ifall det är menat så stannar folk.

– Att gå upp några kilo i vikt på ett hälsosamt sätt
Jag har inte vägt mig på evigheter (vilket är något positivt, förut vägde jag mig flera gånger per dag), men det tror jag att jag har! 🙂 Har inte samma hets, kör mer styrka och äter det jag tycker är gott. Får fortfarande på mig mina kläder också haha.

– Börja planera bättre.
Ja nu kör jag allting via min kalender i telefonen, något jag inte gjorde förut. Jag ville förstå hur den funkade, jag var som en gammal tant och körde på en riktig kalender. Men nu så jäklar är det ordning och reda på det mesta 🙂 Sällan jag missar något. Visst det händer ju att jag glömt lägga in det i kalendern någon gång, men det är inte vanligt.

–  Bli bättre på youtube.
Nja vettefan.. Vissa videos är ju absolut bättre men jag känner tyvärr att tiden inte riktigt räcker till.. Jag vill köra mer youtube men jag är fortfarande en utav dom bloggarna som uppdaterar mest. Jag har instagram också, skriver böcker och massa annat. Jag är mentalt slut på kvällarna och när jag är ledig.

– Vara singen.
Uppenarbarligen failade jag stenhårt på denna punkt haha.. 😉

Vart tog sommaren vägen 🙁

14 thoughts on “Har jag hållit mina nyårslöften för detta år?”

 1. Jag tycker att du verkar ha fått en mer sund syn på livet, mat och träning. Du verkar må mycket bättre.
  Planera att vara singel är ju jättesvårt. När man inte letar så hittar man. Konstigt men sant men i och med att du är lycklig nu så har du ändå lyckats 🙂

 2. Jag brukar aldrig direkt ge några nyårslöften, men de mål jag har haft under det här året är att bygga upp mig själv och jag är på god väg. 🙂 Jag vill bli den bästa versionen av mig själv och dit är jag på väg i alla fall så hittills känner jag att målet går väldigt bra.

 3. Gud vad ohälsosamt att väga sig flera gånger per dag. Hoppas verkligen att du får bättre självkänsla snart.

   1. Du riktigt jäkla snygg! Ge fan i att fejka rumpa till Kardashians o krympa din midja t zero noll i Photoshop . Du duger!

 4. Åh jag har typ hunnit glömma mina nyårsmål… tror det hade med vikten att göra bara och kanske något med att jobba på bättre tålamod etc.

 5. Vad hände med att du skull prova på vegetarisk kost i en hel månad? Jag var så taggad på den punkten, lol! Men än är inte året slut så du kanske väntat med utmaningen till slutet? Lycka till, vi hejar på dig, Kissie!

  1. Typ det första hon skriver i inlägget är ju att hon googlade och hittade sina löften på en skvallerblogg så hon hade dem inte heller i huvudet ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *